Show menu

Novice - 2018

22. 4. 2018

OSICE: Pet sobotnih gostovanj in pet zmag mladih velenjskih upov

Mlajše selekcije Gorenja Velenja so se v soboto odpravile na pet gostovanj in se z vseh vrnile z novimi uspehi. Ekipi mlajših dečkov sta bili uspešni v sosednjem Slovenj Gradcu, starejši dečki A in kadeti na Ptuju, starejši dečki B pa v Trebnjem. V prihajajočem tednu pomembne tekme čakajo mladince ter ekipi mlajših dečkov A in B. Prvi so znova v igri za naslov prvaka med prvoligaši in bodo v ponedeljek v Rdeči dvorani (19.00) gostili zasedbo Urbanscapea Loke. V sredo se bodo nato za napredovanje na zaključni turnir najboljše četverice potegovali mlajši dečki A, dan kasneje pa še mlajši klubski prijatelji iz ekipe B.
Preberi več
22. 4. 2018

Tudi v četrto brez točk v končnici državnega prvenstva

Po štirih tekmah Lige NLB za prvaka moštvo Gorenja Velenja ostaja brez osvojenih točk v tem delu tekmovanja. Nov poraz so mu tokrat zadali rokometaši Urbanscape Loke, ki so bili na parketu domače dvorane Poden boljši s 25:22.
Preberi več
20. 4. 2018

Po tritedenskem premoru "ose" gostujejo na Gorenjskem

Po dobrih treh tednih bodo rokometaši Gorenja Velenja nadaljevali z nastopi v državnem prvenstvu. V Ligi NLB za prvaka bodo to soboto gostovali v Škofji Loki, kjer se bodo ob 20. uri zoperstavili tamkajšnjemu Urbanscapeu.
Preberi več
20. 4. 2018

OSICE: Kadeti klonili na derbiju

Kadeti Gorenja Velenja so na derbiju morali priznati premoč vrstnikom iz Celja, a kljub temu ostajajo na drugem mestu polfinalne skupine in z lepimi možnostmi za preboj na zaključni turnir.
Preberi več
16. 4. 2018

Gams prevzema mesto športnega direktorja Gorenja Velenja

Rokometni klub Gorenje Velenje je svoje vrste okrepil na strokovnem področju. V prihodnje bo naloge športnega direktorja, ki ga klub iz Šaleške doline v zadnjem obdobju ni imel, opravljal Janez Gams.
Preberi več
16. 4. 2018

OSICE: Starejši dečki s Koroške z zmago in porazom

V nedeljo so pri rokometnih sosedih v Slovenj Gradcu gostovali starejši dečki Gorenja Velenja in se domov vrnili polovično uspešni. Mlajša selekcija B je zmagala z 31:23 in tako še naprej suvereno vodi v polfinalni skupini B, nekoliko manj uspešna pa je bila starejša selekcija A, ki je morala svojim vrstnikom, ki so s to generacijo lani postali državni prvaki, priznati premoč z 19:25.
Preberi več
16. 4. 2018

FOTO+VIDEO: Vse generacije so se tradicionalno zbrale v središču Velenja

Minulo soboto se je na Titovem trgu v Velenju odvil 8. Medgeneracijski festival. Dogodka so se udeležile vse selekcije RK Gorenje Velenje in pripomogle k prijetnemu druženju na sončen dan. Festival se je začel že v četrtek, velenjski rokometaši pa so se dogajanju pridružili v soboto.
Preberi več
15. 4. 2018

OSICE: Selekciji mlajših dečkov polovično uspešni na gostovanjih

Na sobotnih gostovanjih so bile mlade osice polovično uspešne. Na delu sta bili obe selekciji mlajših dečkov Gorenja Velenja. Starejša ekipa A je bila uspešna v Ormožu, medtem ko je mlajša zasedba B pri Herzu Šmartnem doživela prvi poraz v polfinalni skupini.
Preberi več
14. 4. 2018

OSICE: Kadeti po zmagi na Koroškem odprli vrata zaključnega turnirja

Kadetska ekipa, ki jo vodi Saša Mijatović, je v petek zabeležila pomembno zmago. Uspešna je bila na gostovanju v Slovenj Gradcu in se tako povzpela na prag uvrstitve na zaključni turnir najboljše četverice v Sloveniji.
Preberi več
11. 4. 2018

VIDEO: Roka hkrati pokazala hitrost in osredotočenost

Tradicionalna prireditev Športnik leta v Mestni občini Velenje zadnja leta vselej postreže z zanimivo rdečo nitjo, okoli katere se vrti celotno dogajanje na velikem odru velenjskega Doma kulture. Tokrat je ta zajela psihologijo v športu, v katero spada tudi primerna psihična priprava na tekmo.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se