Show menu

Novice - 2018

6. 5. 2018

FOTO+VIDEO: Mlajši dečki B na zaključni turnir najboljše četverice!

Mlajši dečki B so v domači Rdeči dvorani z zmago zaključili nastope v polfinalni skupini. Z uspehom proti ptujski Dravi (19:14) so si zagotovili prvo mesto in vozovnico na zaključni turnir državnega prvenstva, ki bo v soboto potekal na Igu.
Preberi več
5. 5. 2018

Ose suverene na prvi izmed štirih zaporednih domačih tekem

Rokometaši Gorenja Velenja so se v soboto razveselili druge zaporedne zmage v državnem prvenstvu. Na prvi izmed štirih zaporednih tekem v domači Rdeči dvorani so bili suvereno boljši od novomeške Krke, ki so jo odpravili z 31:18.
Preberi več
4. 5. 2018

V soboto prva izmed štirih zaporednih domačih tekem

Po skorajda dveh mesecih se bodo rokometaši Gorenja Velenja znova predstavili svojim navijačem. Pred njimi so štiri zaporedne domače tekme, prva že to soboto, ko bo ob 19. uri v Rdeči dvorani v Ligi NLB za prvaka gostovala novomeška Krka.
Preberi več
3. 5. 2018

VIDEO: V Kopru do prve zmage v državnem prvenstvu

Pod vodstvom novega trenerja Klemna Luzarja so rokometaši Gorenja Velenja zabeležili prvo zmago v Ligi NLB za prvaka. V dvorani Bonifika so črno-rumeni ugnali moštvo Kopra 2013. Nekaj najlepših potez smo zbrali v spodnjem video zapisu.
Preberi več
29. 4. 2018

Negativen niz končan, z Obale s pomembno zmago

Rokometaši Gorenja Velenja so na gostovanju na Obali prekinili niz štirih zaporednih porazov, s katerimi so začeli nastope v Ligi NLB za prvaka. Pod vodstvom novega trenerja Klemna Luzarja, ki je v začetku tedna na klopi zamenjal Željka Babića, so z odličnim drugim polčasom moštvo Kopra 2013 ugnali s 26:20.
Preberi več
28. 4. 2018

V nedeljo na večerno gostovanje v Koper

V nedeljo rokometaše Gorenja Velenja čaka prva tekma pod vodstvom novega trenerja Klemna Luzarja. Ta bo s svojimi izbranci na tekmi državnega prvenstva ob 20.15 gostoval na Obali pri moštvu Kopra 2013. Tekmo bo na drugem programu v živo prenašal Sportklub.
Preberi več
27. 4. 2018

FOTO: Starejši dečki na praznični oddih z dvema zmagama

Starejši dečki na praznični odmor odhajajo z dvema zmagama. Starejša ekipa A je bila s 26:37 boljša od Krima, mlajša (B) pa z 29:20 od Dola TKI Hrastnika.
Preberi več
26. 4. 2018

FOTO: Mlajši dečki A v boje za končno 5. mesto

Mlajši dečki A Gorenja Velenja so v sredo še drugič v sezoni morali priznati premoč novomeški Krki (22:24). Slednja je z novim uspehom osvojila prvo mesto v polfinalni skupini ter se uvrstila na zaključni turnir. Mesto za njimi so ta del tekmovanja zaključili Velenjčani, ki se bodo tako v preostanku sezone borili za končno 5. mesto.
Preberi več
25. 4. 2018

Babić zapušča klop Gorenja Velenja

Željko Babić ni več trener članske ekipe RK Gorenje Velenje. Vodstvo kluba se je s Hrvatom po četrtem zaporednem porazu v državnem prvenstvu dogovorilo za sporazumno prekinitev sodelovanja. Na klopi ga bo zamenjal 34-letni Klemen Luzar.
Preberi več
24. 4. 2018

FOTO: Po dobrem začetku mladinci klonili proti Škofjeločanom

Mladinci Gorenja Velenja so na zadnji domači tekmi v tej sezoni doživeli grenak poraz. V zadnjih sekundah je bila Urbanscape Loka boljša s 25:24 in tako črno-rumenim zelo priprla vrata v boju za državni naslov. V tem tednu pomembna tekma čaka še ekipo mlajših dečkov A, ki se bodo za napredovanje na zaključni turnir pomerili z novomeško Krko. Enako pomemben obračun mlajših dečkov B je prestavljen na soboto 5. maja.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se