Show menu

Novice - 2018

12. 5. 2018

FOTO+VIDEO: Kadeti tekmo pred koncem že na zaključnem turnirju

Z zmago proti Brežicam so si kadeti Gorenja Velenja še pred zadnjo tekmo v polfinalni skupini zagotovili mesto na zaključnem turnirju. Ta bo 19. in 20. maja potekal v Ivančni Gorici. Zadnji preizkus jih medtem čaka v torek, ko bodo ob 17. uri v Rdeči dvorani gostili moštvo Jeruzalema Ormoža, ki se je z osami doslej borilo za vozovnico med najboljšo četverico.
Preberi več
12. 5. 2018

V nedeljo predzadnja domača tekma sezone

Do konca Lige NLB za prvaka rokometaše Gorenja Velenja čakajo še trije preizkusi. Prvi izmed njih bo na sporedu to nedeljo, ko v velenjsko Rdečo dvorano prihaja moštvo Urbanscapea iz Škofje Loke. Tekma se bo začela ob 19. uri.
Preberi več
11. 5. 2018

VIDEO: Po najbojših močeh, a tudi to premalo za zmago

Četudi so velenjski rokometaši v sredo klonili na velikem slovenskem derbiju s celjskimi tekmeci, zbranih navijačev niso pustili ravnodušnih. Borili so se po svojih najboljših močeh, bili do 40. minute celo boljši tekmec, na koncu pa vendarle morali priznati premoč. Nekaj utrinkov obračuna smo zbrali v spodnjem video zapisu.
Preberi več
11. 5. 2018

Mlajši dečki B v soboto na Igu za državni naslov

To soboto bo na Igu pri Ljubljani potekal zaključni turnir državnega prvenstva za mlajše dečke B. Med četverico najboljših ekip, ki jih sestavljajo fantje, rojeni leta 2006, in mlajši, so se uvrstili tudi mladi nadobudneži iz RK Gorenje Velenje.
Preberi več
10. 5. 2018

V Gorenje Velenje se vrača slovenski reprezentant David Miklavčič

RK Gorenje Velenje bo v novi sezoni v svoje vrste vrnil še tretjega rokometaša, ki je nekoč že nosil črno-rumeni dres. Moštvu iz Šaleške doline se bo pridružil 35-letni slovenski reprezentant David Miklavčič, ki je s klubom sklenil dvoletno sodelovanje.
Preberi več
9. 5. 2018

Izvrstnih 40 minut premalo za uspeh na derbiju

Po dveh zaporednih zmagah so rokometaši Gorenja Velenja na velikem slovenskem derbiju doživeli peti poraz v Ligi NLB za prvaka. Po izjemni borbi so Celju Pivovarni Laško morali priznati premoč s 24:27.
Preberi več
9. 5. 2018

FOTO+VIDEO: Mladinci po sedmih letih znova med dobitniki medalj!

Po sedmih letih je mladinska ekipa Gorenja Velenja znova med najboljšimi tremi moštvi v Sloveniji. Zasedbo, ki jo je uspešno vodil Klemen Luzar, je v tej sezoni osvojila končno drugo mesto, kar se je zgodilo prvič po sezoni 2008/09.
Preberi več
8. 5. 2018

V sredo v Velenju veliki slovenski rokometni derbi

Sreda v Rdečo dvorano prinaša tretji veliki slovenski rokometni derbi, ki pa bo prvič v sezoni štel za točke državnega prvenstva. Gorenju Velenju se bo ob 18.30 zoperstavilo moštvo Celja Pivovarne Laško.
Preberi več
7. 5. 2018

FOTO+VIDEO: Suverena predstava os zajezila Krko

Prvo izmed štirih zaporednih domačih tekem so rokometaši Gorenja Velenja zaključili nadvse uspešno. Novomeški Krki niti za sekundo niso dali možnosti za presenečenje in na koncu zmagali z 31:18. V spodnjem videozapisu so zbrane najlepše poteze črno-rumenih s sobotnega obračuna.
Preberi več
7. 5. 2018

OSICE: Kadeti z uspehom pri Krki korak od zaključnega turnirja

V nedeljo so bile dejavne štiri ekipe mlajših selekcij Gorenja Velenja, prav vse pa so gostovale. Starejši dečki A, kadeti in mladinci so se mudili pri novomeški Krki. Klonili so le prvi, medtem ko so se drugi z novim uspehom zelo približali preboju na zaključni turnir. Dejavni so bili še starejši dečki B, ki so bili suvereni pri Veliki Nedelji.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se