Show menu

Novice - 2018

19. 5. 2018

FOTO: Kadeti klonili v polfinalu, v nedeljo za bron

Kadeti Gorenja Velenja so v polfinalu državnega prvenstva v Ivančni Gorici morali priznati premoč gostiteljem. SVIŠ Ivančna Gorica je bil na koncu boljši s 33:27. V nedeljo izbrance Saše Mijatovića čaka tekma za tretje mesto, na kateri se bodo ob 15. uri pomerili z Urbanscapeom Loko.
Preberi več
18. 5. 2018

Z Ribničani v boj za srebrno medaljo

Do konca Lige NLB za prvaka preostajata dve tekmi, na katerih si bodo rokometaši Gorenja Velenja skušali izboriti končno drugo mesto. Zanj se bodo borili z Rikom Ribnico, ki v velenjsko Rdečo dvorano prihaja to soboto ob 19. uri.
Preberi več
18. 5. 2018

Kadeti ta vikend v Ivančni Gorici za državni naslov

Ta konec tedna bo na OŠ Stična potekal zaključni turnir državnega prvenstva za kadete. Na njem bo znova nastopila tudi selekcija Gorenja Velenja. Ta se bo v sobotnem polfinalu ob 18. uri pomerila z gostiteljem SVIŠ-em.
Preberi več
18. 5. 2018

FOTO: Starejši dečki B s 1. mestom zaključni turnir pripeljali v Velenje

Starejši dečki B so s suvereno zmago nad Metliko (31:21) v polfinalni skupini B zasedli prvo mesto. Za svoj dosežek so prejeli tudi posebno darilo, saj bodo 2. in 3. junija v Velenju gostili najboljšo slovensko klubsko četverico v svoji generaciji.
Preberi več
17. 5. 2018

VIDEO: Zaponšek in Ferlin odlična proti Škofjeločanom

Tretjo zmago v Ligi NLB za prvaka so rokometaši Gorenja Velenja dosegli proti zasedbi Urbanscapea Loke, ki so jo ugnali z 29:26. Levji delež k uspehu sta pristavila vratarja Rok Zaponšek in Klemen Ferlin, ki sta skupaj zbrala 17 obramb.
Preberi več
16. 5. 2018

Rokometaši obiskali MO Velenje

V soboto ob 19. uri člane čaka zadnja domača tekma v sezoni. Ker si proti Riko Ribnici, s katero se borijo za končno drugo mesto, želijo bučne podpore, bodo v tem tednu opravili kar nekaj obiskov, s katerimi bodo skušali na tribune privabiti čim več navijačev.
Preberi več
16. 5. 2018

FOTO: Kadeti pred zaključnim turnirjem klonili proti Ormožanom

Kadeti Gorenja Velenja, ki so si že pretekli teden priigrali uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice, so na zadnji tekmi polfinalne skupine B doživeli poraz. Na tekmi, katere razplet ni mogel spremeniti ničesar, so izbranci Saše Mijatovića morali priznati premoč s 23:24. Slednje borbe za medalje čakajo ta konec tedna na OŠ Stična. V polfinalu se bodo v soboto ob 18. uri pomerili z domačim SVIŠ-em iz Ivančne Gorice.
Preberi več
15. 5. 2018

Mega intervju: Gregor Potočnik

Ko prisluhneš zgodbi Gregorja Potočnika ti v glavo nehote šine misel, ali gre za scenarij nove hollywoodske filmske uspešnice. Na dosedanji športni poti se je 25-letni član RK Gorenje Velenjesrečal s številnimi preprekami, a z jekleno voljo vse uspešno preskočil.
Preberi več
13. 5. 2018

Ose na koncu strle silovit odpor Gorenjcev

Po porazu na derbiju s Celjani so se rokometaši Gorenja Velenja hitro vrnili v zmagovalne tirnice, potem ko so v nedeljo ugnali zasedbo Urbanscapea Loke. V Rdeči dvorani je po prvem polčasu kazalo na zanesljivo zmago črno-rumenih, a so se ti zanjo v nadaljevanju morali pošteno potruditi. Na koncu so bili boljši z 29:26.
Preberi več
12. 5. 2018

FOTO: Mlajši dečki B sezono sklenili na 4. mestu

Na Igu pri Ljubljani se je v soboto odvil zaključni turnir državnega prvenstva za mlajše dečke B. V generaciji fantov, rojenih leta 2006, in mlajših, so nastopili tudi rokometaši Gorenja Velenja. Ti so morali priznati premoč vseh trem tekmecem in na koncu zasedli 4. meto. Nik Šeliga je bil izbran v najboljšo postavo turnirja.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se