Show menu

Novice - 2018

28. 5. 2018

Novi trener Gorenja Velenja je Zoran Jovičić

Poleti člansko moštvo RK Gorenje Velenje čakajo precejšnje spremembe. Po odhodu številnih rokometašev bo podoba črno-rumenih v prihodnji sezoni precej osvežena in pomlajena. Novo ime bo zasedlo tudi trenerski stolček, saj krmilo velenjske barke prevzema 42-letni Zoran Jovičić. S klubom je sklenil dvoletno sodelovanje.
Preberi več
28. 5. 2018

Najmlajše osice zaigrale na mednarodnem turnirju

Ekipa mlajših dečkov C je minulo soboto zaigrala na mednarodnem turnirju v Dolu pri Hrastniku. Fantje, rojeni leta 2007, in mlajši, so dokazali, da so na pravi poti, saj so prikazali borbeno igro, izven igrišča pa s športnim vedenjem vzorno predstavljali RK Gorenje Velenje.
Preberi več
27. 5. 2018

Starejši dečki A sezono zaključili na 9. mestu

V velenjski Rdeči dvorani je v soboto potekal turnir za razvrstitev od 9. do 12. mesta v kategoriji starejših dečkov A. Rokometaši Gorenja Velenja so najprej ugnali Metliko, nato pa še ptujsko Dravo in sezono državnega prvenstva zaključili kot deveta najboljša ekipa v državi.
Preberi več
25. 5. 2018

Člani sezono državnega prvenstva zaključili na 3. mestu

Rokometaši Gorenja Velenja so sezono državnega prvenstva sklenili s šestim porazom, po katerem so zasedli končno tretje mesto. V gosteh so Celju Pivovarni Laško morali priznati premoč s 24:30.
Preberi več
24. 5. 2018

V petek v Celju zadnja članska tekma sezone

Ta petek se bodo rokometaši še zadnjič podali na tekme državnega prvenstva. V 10. kolu Lige NLB za prvaka bo moštvo Gorenja Velenja gostovalo pri Celju Pivovarni Laško. Tekmo, ki se bo začela ob 19. uri, bo v živo moč spremljati tudi preko malih zaslonov na Sportklubu 1.
Preberi več
23. 5. 2018

Na poletni članski reprezentančni akciji Slovenije vabljenih osem os!

Selektor slovenske moške reprezentance Veselin Vujović je v sredo na novinarski konferenci predstavil spiska rokometašev, ki jih je povabil na priprave pred kvalifikacijskima tekmama za nastop na svetovnem prvenstvu proti Madžarski ter Sredozemskimi igrami. Na seznamih se je znašlo osem članov Gorenja Velenja, med njimi prvič v karieri Rok Ovniček in Darko Stojnić.
Preberi več
23. 5. 2018

VIDEO: Zmaga proti Riku Ribnici ose obdržala v boju za 2. mesto

S sobotno zmago proti Riku Ribnici so rokometaši Gorenja Velenja ohranili upe po drugem mestu v državnem prvenstvu. Končna odločitev bo znana v petek, ko Velenjčani gostujejo v Celju, Ribničani pa doma gostijo Koper.
Preberi več
21. 5. 2018

FOTO: Kadeti sezono sklenili na četrtem mestu

Kadeti Gorenja Velenja so minuli konec tedna v Ivančni Gorici sklenili sezono državnega prvenstva. Nastopili so na zaključnem turnirju najboljše slovenske četverice in na koncu zasedli 4. mesto.
Preberi več
20. 5. 2018

Dve zmagi za konec sezone mlajših dečkov A

Z domačim turnirjem za razvrstitev od 5. do 8. mesta so v nedeljo sezono državnega prvenstva sklenili mlajši dečki A. Ti so na parketu Šolskega centra Velenje najprej ugnali Urbanscape Loko (18:17), nato pa še Mokerc Ig (15:14).
Preberi več
19. 5. 2018

O drugem mestu bo odločalo petkovo zadnje kolo

Odločitev v boju za drugo mesto v Ligi NLB za prvaka je pomaknjena v zadnje kolo. Rokometaši Gorenja Velenja so namreč po napeti tekmi ugnali Riko Ribnico. Pred polnimi tribunami Rdeče dvorane, ki so jih vseskozi glasno vzpodbujale, so bili boljši z 21:19.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se