Show menu

Novice - 2018

12. 6. 2018

Šest os vabljenih na sklepne priprave kadetske reprezentance

S sedeža Rokometne zveze Slovenije so posredovali spisek kandidatov za nastop na kadetskem evropskem prvenstvu, ki bo med 9. in 19. avgustom potekalo na Hrvaškem. Glavni trener Janez Klemenčič je na sklepne priprave, ki se bodo začele 9. julija v Škofji Loki povabil šest članov Gorenja Velenja.
Preberi več
11. 6. 2018

Mazej pomagal mladinski reprezentanci do zmage nad Alžirijo

Slovenska mladinska reprezentanca je v nedeljo na Rogli odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom priprav na evropsko prvenstvo (29. junij), ki jo med 19. in 29. julijem čaka v Celju. Izbranci Saše Praprotnika so bili s 33:26 boljši od članske izbrane vrste Alžirije. K uspehu je član Gorenja Velenja Tadej Mazej prispeval dva zadetka.
Preberi več
10. 6. 2018

Medved na prvi uradni tekmi s Slovenijo klonil proti Madžarski

Slovenska moška članska reprezentanca je v soboto v Kopru odigrala prvo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo proti Madžarom. Slednji so bili po izredno grobem obračunu na koncu boljši z 29:24. Povratni dvoboj bo na sporedu v sredo ob 19.00 v Veszpremu.
Preberi več
8. 6. 2018

Gorenje Velenje med kandidati za nastop v Ligi prvakov

Po tretjemu mestu v minuli sezoni državnega prvenstva se RK Gorenje Velenje tudi v prihodnje želi preizkušati na najvišji evropski ravni. Na sedež evropske rokometne zveze je zato vložil vlogo za nastop v novi sezoni VELUX EHF Lige prvakov.
Preberi več
6. 6. 2018

Trenerska stroka Gorenja Velenja močnejša za Gregorja Čudiča

Z novo sezono se trenerskemu kadru pri RK Gorenje Velenje pridružuje Gregor Čudič. 38-letnik, ki je še nedavno stal med vratnicama mariborskega prvoligaša, bo v članski ekipi opravljal vlogo pomočnika glavnega trenerja Zorana Jovičića, ob tem pa bdel nad razvojem in napredkom vratarjev vseh velenjskih selekcij. S klubom iz Šaleške doline je sklenil dvoletno sodelovanje.
Preberi več
5. 6. 2018

V prihodnji sezoni v boje za državni naslov že v prvem delu

Združenje klubov Lige NLB je na ponedeljkovi seji potrdilo koledar in sistem tekmovanja za sezono 2018/19, v kateri bo od začetka nastopalo vseh 12 klubov.
Preberi več
3. 6. 2018

FOTO+VIDEO: Starejši dečki B sezono kronali z bronom!

V nedeljo se je v velenjski Rdeči dvorani z zaključnim turnirjem sklenila sezona državnega prvenstva za starejše dečke B (rojeni leta 2004, in mlajši). Mladi upi domačega Gorenja Velenja so osvojili bronaste medalje, potem ko so na odločilni tekmi s 27:20 odpravili Metliko. Vratar črno-rumenih Nace Lešnjak Notersberg je bil po oceni trenerjev sodelujočih ekip izbran za najboljšega čuvaja mreže.
Preberi več
2. 6. 2018

FOTO: Starejši dečki B v nedeljo v Rdeči dvorani za bron

Rokometaši Krke in Mokerca Iga so finalisti te sezone državnega prvenstva med starejšimi dečki B. Prvi so s 26:19 ugnali gostitelje iz RK Gorenje Velenje, slednji pa z 28:20 Metliko.
Preberi več
30. 5. 2018

Legendarni Gogi tudi po več kot 20 letih ostaja v osjem gnezdu

Redki so delavci, ki bi se več desetletij zadržali v istem športnem klubu, a Gorazd Hostnik je izjema. 62-letnik, ki od leta 1999 kot tehnični vodja skrbi za člansko ekipo Gorenja Velenja, poprej pa je deloval tudi v mlajših klubskih selekcijah, bo tudi v prihodnji sezoni del prvega moštva os.
Preberi več
30. 5. 2018

Ta vikend v Velenju starejši dečki B za državni naslov

Ta konec tedna bo Velenje gostilo zadnje dejanje te tekmovalne sezone, na katerem se bodo starejši dečki B borili za državni naslov. Poleg domačih rokometnih upov iz Gorenja Velenja bodo v Šaleški dolini nastopili še nadobudneži iz novomeške Krke, Mokerca Iga in Metlike.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se