Show menu

Novice - 2018

19. 7. 2018

Mazej in Kavčič s Slovenijo na domači EP do 20 let!

V četrtek slovensko reprezentanco do 20 let v Celju čaka začetek evropskega prvenstva. Na uvodni tekmi se bo v dvorani golovec ob 19.30 zoperstavila Norveški, dvanajstouvrščeno reprezentanco kadetskega prvenstva izpred dveh let. Tekmo o boč v živo spremljati tudi na Sportklubu 2.
Preberi več
17. 7. 2018

V Pokalu EHF najprej proti Švedom

V torek je na sedežu evropske rokometne zveza (EHF) potekal žreb parov 1. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Ples kroglic je za tekmeca rokometašem Gorenja Velenja dodelil švedsko moštvo Alingsas. Prva tekma bo predvidoma na sporedu 1. ali 2. septembra v Skandinaviji, povratna pa teden dni kasneje v velenjski Rdeči dvorani.
Preberi več
13. 7. 2018

Slovenski mladinci klonili na zadnji tekmi pred EP

Slovenski mladinci so na Hrvaškem odigrali zadnjo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom v Celju (19.-29. julij) in po treh zmagah vknjižili poraz (19:30). Tadej Mazej je dosegel dva gola, Miha Kavčič zaradi poškodbe ni igral.
Preberi več
12. 7. 2018

Kadeti v drugo klonili proti Avstrijcem

Slovenska kadetska reprezentanca je v Škofji Loki odigrala še drugo pripravljalno tekmo z Avstrijo, kateri je tokrat morala priznati premoč z 29:25. Znova je bil med najučinkovitejšimi rokometaši član Gorenja Velenja Tilen Grobelnik, ki je zadel osemkrat.
Preberi več
11. 7. 2018

Slovenski mladinci suvereni proti srebrni hrvaški generaciji

Slovenska mladinska reprezentanca je na Rogli odigrala predzadnjo pripravljalno tekmo pred bližajočim se evropskim prvenstvom v Celju. Na Rogli so bili v sredo izbranci selektorja Saše Prapotnika s 30:22 boljši od Hrvatov, ki so pred dvema letoma s to generacijo med kadeti osvojili srebrno medaljo. K uspehu sta po gol prispevala tudi člana Gorenja Velenja Tadej Mazej in Miha Kavčič.
Preberi več
11. 7. 2018

Z izjemnim Grobelnikom slovenski kadeti odpravili Avstrijce

Slovenska kadetska reprezentanca se od ponedeljka mudi v Škofji Loki, kjer je začela sklepni del priprav na evropsko prvenstvo na Hrvaškem (9.-19. avgust). V sredo so mladi upi uspešno prestali preizkus in na Gorenjskem z 28:21 odpravili avstrijske vrstnike. Rokometaši Gorenja Velenja so za Slovenijo prispevali izjemnih 19 zadetkov.
Preberi več
10. 7. 2018

V Pokalu EHF v boje od 1. kroga kvalifikacij

V novi sezoni bodo rokometaši Gorenja Velenja nastopali v Pokalu EHF. S sedeža evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju so v torek sporočili, da se bodo črno-rumeni v boju za mesto v skupinskem delu tekmovanja morali podati že skozi prvo izmed treh kvalifikacijskih sit.
Preberi več
9. 7. 2018

Sedmerica os začela priprave kadetske reprezentance

V ponedeljek je v Škofji Loki s pripravami na letošnje evropsko prvenstvo, ki bo med 9. in 19. avgustom potekalo na Hrvaškem, začela slovenska kadetska reprezentanca. Glavni trener Janez Klemenčič je na sklepne priprave povabil sedem članov Gorenja Velenja.
Preberi več
8. 7. 2018

RK Gorenje Velenje v novi sezoni brez nastopov v Ligi SEHA Gazprom

Rokometni klub Gorenje Velenje v prihodnji sezoni ne bo nastopal v Ligi SEHA Gazprom. V regionalnem tekmovanju je moštvo iz Šaleške doline nastopalo v zadnjih dveh sezonah, v katerih je osvojilo šesto in peto mesto.
Preberi več
6. 7. 2018

V drugo suverena zmaga Slovenije na Rogli

Slovenska reprezentanca do 20 let je v petek tudi v drugo ugnala Češke vrstnike, a jih obenem tokrat povsem nadigrala, saj je zmagala s kar 35:16. Tadej Mazej je kot drugi najboljši strelec k uspehu izbrane vrste prispeval štiri zadetke, Miha Kavčič pa dva manj.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se