Show menu

Novice - 2018

24. 7. 2018

Nemčija v Zlatorogu boljša od Slovenije

Slovenska mladinska reprezentanca je na prvi tekmi drugega dela evropskega prvenstva z 22:26 izgubila proti Nemčiji, a še vedno ohranja možnosti za polfinale. Med najboljše štiri vodi sredina zmaga proti Islandiji (19.00, dvorana Zlatorog).
Preberi več
24. 7. 2018

Kenanu Pajtu triletna pogodba

Vodstvo RK Gorenje Velenje je sklenilo triletno sodelovanje z domačinom Kenanom Pajtom (183 cm, 1998), ki je v dresu črno-rumenih tudi začel svojo športno pot. Desnokrilni rokometaš bo v novi sezoni članske izkušnje nabiral v Slovenj Gradcu.
Preberi več
FOTO: Slavko Kolar, 23. 7. 2018

VIDEO: Hladnokrvni Mazej rešetal mrežo Srbov

Slovenija je skupinski del evropskega prvenstva do 20 let zaključila neporažena. V nedeljo so izbranci Saše Prapotnika ugnali še Srbijo. Pomembno vlogo na poti do uspeha je imel tudi Tadej Mazej, ki je zadeval v ključnih trenutkih, ob tem pa nekajkrat izvrstno posredoval tudi v obrambi. Svoje je dodal tudi drugi član Gorenja Velenja Miha Kavčič.
Preberi več
23. 7. 2018

V prodaji sezonske vstopnice RK Gorenje Velenje!

Začetek sezone 2018/19, v kateri RK Gorenje Velenje stopa na novo pot, se nezadržno bliža. Članska ekipa je s potrebno osvežitvijo in pomladitvijo doživela korenite spremembe. Novinci v osjem gnezdu niso naključni, pač pa skrbno izbrani. Iskali smo fante, ki bodo na parketu izžarevali borbenost, bili željni dokazovanja, nepopustljivi do zadnje sekunde in se srčno borili za nam ljube črno-rumene barve.
Preberi več
22. 7. 2018

Slovenija iz skupinskega dela EP do 20 let neporažena

Slovenska reprezentanca do 20 let je na zadnji tekmi prvega dela evropskega prvenstva v Celju s 27:23 premagala Srbijo in bo tako v drugi del tekmovanja prenesla dve točki. Z morebitno torkovo zmago se lahko naša ekipa že uvrsti v polfinale. Tadej Mazej je k uspehu prispeval štiri zadetke, Miha Kavčič pa dva.
Preberi več
21. 7. 2018

Starc s kadetsko reprezentanco gostoval na Hrvaškem

V petek in soboto je slovenska kadetska reprezentanca gostovala na Hrvaškem, kjer je odigrala dve pripravljalni tekmi s tamkajšnjimi vrstniki. Slednji so bili obakrat boljši - v petek s 25:21, dan kasneje pa s 34:29. Med izbranci Janija Klemenčiča je bil tudi član Gorenja Velenja Urban Starc, ki je bil naknadno vpoklican na reprezentančne priprave.
Preberi več
20. 7. 2018

Slovenci med najboljšimi osmimi reprezentancami Evrope

Po drugi zmagi, tokrat proti Izraelu (28:24), se je slovenska moška reprezentanca že uvrstila med osem najboljših ekip evropskega prvenstva do 20 let, ki v teh dneh poteka v Celju. V nedeljo se bodo izbranci Saše Prapotnika ob 19.00 proti prav tako še neporaženi Srbiji pomerili za bolje izhodišče v drugem delu.
Preberi več
20. 7. 2018

VIDEO: Mazej in Kavčič navdušila z borbenostjo

Slovenska reprezentanca do 20 let je na uvodnem dvoboju odlično opravila svoje delo. S strelskim izkupičkom člana Gorenja Velenja Tadej Mazej in Miha Kavčič sicer nista bila v ospredju, sta pa zato zbrane navijače navduševala s srčno, borbeno in požrtvovalno igro. Spodaj smo zbrali le nekaj njunih potez z obračuna proti Norveški, ki jo je Slovenija dobila s 27:19.
Preberi več
19. 7. 2018

Odličen začetek Slovenije na uvodu EP do 20 let

Slovenska moška reprezentanca do 20 let je evropsko prvenstvo v Celju začela odlično. S 27:19 je premagala Norveško in se lahko mirno pripravlja na drugo tekmo proti Izraelu (v petek ob 19.00). Miha Kavčič je k uspehu prispeval zadetek, Tadej Mazej pa je vse navdušil s srčno borbenostjo brez predaha v uvodnih 50 minutah in pol.
Preberi več
19. 7. 2018

Hrvaški bombarder okrepil Gorenje Velenje

RK Gorenje Velenje je pred tedni nekoliko presenetljivo ostal brez Jana Grebenca, ki se je ob primernem finančnem nadomestilu preselil k danskemu Skjernu, vodstvo kluba pa je od tedaj iskalo primerno okrepitev, ki bi zapolnila prazno vrzel. Našlo jo je v starem znancu s slovenskih parketov, Nikoli Špeliću (198 cm, 1991), ki je s črno-rumenimi sklenil enoletno sodelovanje.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se