Show menu

Novice - 2018

15. 8. 2018

Ose v domači dvorani premagale avstrijski SC Ferlach

Rokometaši Gorenja so v sredo odigrali drugo pripravljalno tekmo v velenjski Rdeči dvorani in zabeležili drugo domačo zmago (30:26). Nasprotnik je bil avstrijski SC Ferlach, za katerega igra trojica bivših velenjskih os (Rok Golčar, Anže Ratajec in Blaž Kleč), trener moštva pa je nekdanji trener črno-rumenih, Ivan Vajdl.
Preberi več
14. 8. 2018

Na prvi tekmi drugega dela EP Madžarska premočan nasprotnik

Slovenska kadetska reprezentanca je v torek odigrala prvo tekmo drugega dela evropskega prvenstva na Hrvaškem. Izbrana vrsta Slovenije je morala premoč priznati reprezentanci Madžarske (29:20).
Preberi več
12. 8. 2018

Kadeti po porazu brez napredovanja v drugi del

Slovenska kadetska reprezentanca je v nedeljo odigrala tretjo in hkrati zadnjo tekmo EP na Hrvaškem. V zadnji tekmi so premoč morali priznati reprezentanci Islandije, ki je bila od slovenskih rokometašev boljša z 28:24.
Preberi več
12. 8. 2018

Močne evropske ekipe pretrd oreh za mlado velenjsko ekipo

Rokometaši Gorenja Velenja so ta vikend gostovali na močnem turnirju v nemškem Ilsenburgu. Na turnirju je nastopilo 6 ekip, med njimi trije nemški predstavniki, TBV Lemgo Lippe, SC Magdeburg in MT Melsungen, danski TTH Holstebro ter švedski HK Malmö.
Preberi več
10. 8. 2018

Na drugi tekmi EP Slovenija do visoke zmage

V petek je slovenska kadetska izbrana vrsta odigrala drugo tekmo evropskega prvenstva. V Varaždinu so mladi rokometaši po včerajšnjem porazu proti Švedom danes kar z desetimi zadetki razlike premagali reprezentanco Poljske.
Preberi več
9. 8. 2018

Švedi na prvi tekmi EP premočen nasprotnik

Slovenska kadetska izbrana vrsta je v četrtek odigrala prvo tekmo evropskega prvenstva. V Varaždinu je ekipa mladih slovenskih rokometašev morala priznati premoč Švedom.
Preberi več
9. 8. 2018

Na turnir v Nemčijo brez Darka Stojnića

Velenjčani konec tedna gostujejo na turnirju v Nemškem Ilsenburgu, kamor pa z ekipo ne bo odpotoval Darko Stojnić, ki bo zaradi udarca, ki ga je utrpel na zadnji pripravljalni tekmi, nekaj dni odsoten z rokometnih igrišč. Krožni napadalec velenjske ekipe ni utrpel hujših poškodb in se bo kmalu vrnil na parket.
Preberi več
9. 8. 2018

Tekma z beloruskim SKA Minskom zaključena predčasno

Rokometaši Gorenja Velenja so v sredo odigrali tretjo pripravljalno tekmo nove sezone. V Podčetrtku jim je nasproti stala beloruska ekipa SKA Minsk. Tekma se je zaradi poškodbe enega od igralcev končala v prvih minutah drugega dela.
Preberi več
8. 8. 2018

Na evropsko prvenstvo za kadete peterica velenjskih rokometašev

V četrtek 9.8. se pričenja evropsko prvenstvo za kadete, ki ga letos gosti Hrvaška. V Koprivnici in Varaždinu se bo med sabo merilo 16 najboljših evropskih ekip, med katerimi je tudi slovenska izbrana vrsta.
Preberi več
6. 8. 2018

Velenjski podmladek s tremi novimi trenerji

Članska ekipa RK Gorenje Velenje se že s polno vnemo pripravlja na novo sezono. V drugi polovici prihodnjega tedna se jim bodo pridružile tudi prve mlajše selekcije. Te bodo v novi sezoni delovale pod bodnim očesom sedmih trenerjev.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se