Show menu

Novice - 2018

29. 8. 2018

Še je čas, da si zagotovite svojo sezonsko vstopnico

Le še deset dni nas loči do uradnega začetka nove rokometne sezone v domači Rdeči dvorani. Prvim desetim kupcem generalni sponzor velenjskih rokometašev podarja praktično darilo.
Preberi več
28. 8. 2018

Osice na mednarodnem turnirju Kanyo memorial

Kadeti in starejši dečki B rokometnega kluba Gorenje Velenje so se minuli vikend udeležili mednarodnega turnirja Kanyo memorial v Tatabanyi.
Preberi več
27. 8. 2018

V Kanjiži do končnega 4. mesta

Velenjski rokometaši so v srbski Kanjiži odigrali zadnje tri pripravljalne tekme. Na močnem mednarodnem turnirju so osvojili končno 4. mesto. Pred njimi je zadnji teden treningov, preden jih prihajajoči vikend čaka prvi pravi preizkus sezone. V kvalifikacijah za pokal EHF se bodo pomerili s švedskim Alingsasom.
Preberi več
25. 8. 2018

Sezonske vstopnice RK Gorenje Velenje

Začetek sezone 2018/19, v kateri RK Gorenje Velenje stopa na novo pot, se nezadržno bliža. Članska ekipa je s potrebno osvežitvijo in pomladitvijo doživela korenite spremembe. Novinci v osjem gnezdu niso naključni, pač pa skrbno izbrani. Iskali smo fante, ki bodo na parketu izžarevali borbenost, bili željni dokazovanja, nepopustljivi do zadnje sekunde in se srčno borili za nam ljube črno-rumene barve.
Preberi več
22. 8. 2018

Pred Velenjčani zadnje tri tekme pripravljalnega obdobja

Ekipo članskega moštva Gorenja zadnji vikend v avgustu čaka še zadnji resnejši preizkus pred uradnim začetkom nove sezone. Srbska Kanjiža že 8. leto zapored gosti mednarodni turnir, na katerem sodeluje šest evropskih ekip.
Preberi več
19. 8. 2018

Velenjski rokometaši osvojili turnir v Csurgu

Rokometaši iz Šaleške doline so v petek in soboto gostovali na mednarodnem turnirju na Madžarskem. Poleg velenjske ekipe so na turnirju nastopili še hrvaška RK Dubrava ter domača Eger SBS Esterházy ter Csurgói KK. Čvrsta obramba in premišljenost v napadu sta osam prinesli dve zmagi in s tem osvojitev prvega mesta turnirja.
Preberi več
19. 8. 2018

Z zmago proti Madžarski kadeti do končnega 9. mesta

Slovenska kadetska izbrana vrsta je v soboto v Koprivnici odigrala zadnjo tekmo EP na Hrvaškem. Že pred sobotnim obračunom si je Slovenska reprezentanca z zmago nad Norvežani zagotovila vozovnico na svetovno prvenstvo, z zmago na zadnji tekmi proti Madžarski (26:23) pa so Slovenci osvojili končno 9. mesto na aktualnem EP.
Preberi več
18. 8. 2018

Predzadnja tekma kadetov na EP

Na prvi tekmi zadnjega dela EP za kadete na Hrvaškem, je Slovenija premagala reprezentanco Norveške. Slovenski rokometaši so Norvežane premagali z 28:19.
Preberi več
17. 8. 2018

Konec tedna ose na turnir v madžarski Csurgó

Velenjski rokometaši nadaljujejo s tekmami pripravljalnega obdobja. Varovanci Zorana Jovičića ta konec tedna gostujejo na mednarodnem turnirju v madžarskem mestu Csurgó, kjer bodo odigrali 2 tekmi. Po gostovanju na turnirju v Nemčiji minuli konec tedna, dveh tekmah v Podčetrtku ter dveh domačih tekmah je pred njimi nova priložnost, da na igrišču odpravijo napake prejšnjih tekem ter se počasi približajo nivoju igre, h kateremu stremijo.
Preberi več
16. 8. 2018

Prva zmaga Slovenije v drugem delu tekmovanja

Kadetska izbrana vrsta Slovenije je v sredo odigrala še drugo tekmo nadaljevanja EP na Hrvaškem. Z 29:21 je premagala reprezentanco Rusije.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se