Show menu

OSICE: Dve zmagi velenjskih osic

14. 12. 2018

Mlajši dečki A so v sredo gostovali v Šoštanju, kjer so bili boljši od sovrstnikov RŠ Sebastjana Soviča, starejši dečki A pa so na četrtkovem gostovanju v Gorišnici prav tako zabeležili novo zmago.

Mlajši dečki A

Prve minute obračuna so bile zelo izenačene. V nadaljevanju pa so osice povedle že za pet zadetkov, a so se jim domačini na koncu prvega polčasa uspel približati na tri zadetke zaostanka. V začetku drugega polčasa so rokometaši iz Velenja stvari vzeli v svoje roke in hitro uspeli povišati prednost na sedem zadetkov. Črno-rumeni so na koncu slavili z 19:12.


Trener: Jaka Hrast

MLAJŠI DEČKI A, 12. december, 17.00 (Šoštanj):

DRŠ SEBASTJANA SOVIČA 2011 : RK GORENJE VELENJE 12:19 (7:10)

RK Gorenje Velenje: Sebanc, Guček 1, Štruc 1, Plešnik, Dragič 4, Kalan 3, Laznik, Prapotnik 4, Zadravec 1, Šeliga 4, Borovnik 1, Pečečnik 1, Kopušar 8 obramb, Podvratnik 5 obramb

Starejši dečki B

Tekmo so starejši dečki B ponovno otvorili z zavidljivo visoko stopnjo motivacije. Črno-rumeni so od samega začetka igrali zbrano in tekmo praktično odločili že v prvih 15. minutah, ko si si priigrali neulovljivo prednost. Priložnost za igro so dobili vsi igralci. V začetnih minutah drugega dela so Velenjčani naredili nekaj več tehničnih napak, a so se po minuti odmora zbrali, umirili ter tekmo mirno pripeljali do konca.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 13. december, 19.30 (Gorišnica):

RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA : RK GORENJE VELENJE 16:41 (10:23)

Muhič, Pratnekar 5, A. Krobot 1, T. Krobot 2, Podhovnik 1, Sulejmanović 2, M. Mlivić 15, Aristovnik 3, Komar, Cafuta 6, Kuntarič 1, Drobež 2, Obreza, Slatinek, Stropnik 3.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se