Show menu

OSICE: Tri mlajše selekcije iz Maribora z zmago

26. 11. 2018

Starejši dečki A in B ter kadeti so v sobot odigrali tekme državnega prvenstva. Vse tri selekcije so proti Mariborčanom zabeležile zmago.

Starejši dečki B

V tekmo so Velenjčani vstopili zelo motivirano. Že od prve minute so na parketu kazali željo in borbenost. Velenjski rokometaši so potek tekme nadziralo od prvega do zadnjega sodnikovega žvižga. Dobra obramba ter hitra in iznajdljiva igra v napadu sta prinesli končno zmago. Priložnost so na parketu dobili vsi igralci in prav vsi so jo dobro izkoristili.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 24. november, 13.00 (Maribor):

RK MARIBOR BRANIK: RK GORENJE VELENJE 24:31 (9:14)

Muhič, Pratnekar 2, Goršek 1, Podhovnik , Sulejmanović, M. Mlivić 15, Aristovnik 6, Komar, Cafuta 3, Kuntarič, Drobež 1, Slatinek, Gril 3, Stropnik.

Starejši dečki A

V Mariboru so starejši dečki A prikazali všečno predstavo. Celotno tekmo so Velenjčani poskušali igrati v visokem tempu, tudi za ceno kakšne napake več. Trener je na tekmi lahko računal na vse igralce in ti so upravičili enakomerno razdeljen igralni čas. Kljub vidnemu napredku v igri domače ekipe, v primerjavi s prvo tekmo, ki sta jo omenjeni ekipi odigrali konec septembra, so v gosteh slavile velenjske ose.


 

Trener: Vanja Kralj

STAREJŠI DEČKI A, 24. november, 14.30 (Maribor):

RK MARIBOR BRANIK: RK GORENJE VELENJE 23:34 (12:18)

Miklavžina, Cesar 1, Guček 5, Juršič 4, Blažinčič, Stropnik 1, Koželjnik, Nunić 4, Hribar 1,  Lešnjak – Notersberg, Antlej 6, Supovec 4, Horvat 4, L. Drobež 1, Puklič 3.

Kadeti

Kadeti Gorenja so v 8. krogu gostovali pri rokometaših iz Maribora. Srečanje so začeli zelo odločno in že od samega začetka pokazali domačinom, po kaj so prišli v Maribor. Razlika v kvaliteti je bila zelo očitna, tako da so lahko vsi igralci na igrišču  pokazali, česa so trenutno sposobni. Igra v obrambi je bila dobra, tako da so lahko Velenjčani dosegali številne gole iz protinapadov. Prednost je rasla iz minute v minuto ter se na koncu ustavila pri 16 zadetkih.


KADETI, 24.november, 10.00 (Maribor):

RK MARIBOR BRANIK: RK GORENJE VELENJE 24:40 (9:18)

Škrobot 1, Stropnik 4, Kamenicki 4, Bizjak 3, Hojnik 1, Radšel 3, Šmigoc 1, Lah 5, Hudovernik 3, Naglav, Mrkonjič 5, Mrkaljevič 2, Verboten, Smajlovič 3, Ravnikar 4, Flis.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se