Show menu

OSICE: Starejši dečki A in B ter kadeti skupaj na gostovanju

27. 10. 2018
V petek so se tri ekipe naših mlajših selekcij odpravile na gostovanje. Ekipi starejših dečkov B in kadetov sta se pomerili z Ormožani, starejši dečki A pa z ekipo Velike Nedelje.

Starejši dečki B

Petkovo tekmo proti rokometašem Jeruzalem Ormoža so črno-rumeni zaključili s prepričljivo zmago. Tekmo so od prve minute nadzorovali velenjski igralci, ki so s trdo obrambo, moštvenim duhom in hitrimi protinapadi iz minute v minuto večali prednost. Priložnost za igro so dobili vsi igralci selekcije starejših dečkov B in prav vsak je s svojo igro prispeval k visoki zmagi.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 26. oktober, 18.45 (Ormož):

RK JERUZALEM ORMOŽ : RK GORENJE VELENJE 13:26 (6:16)

Slatinek, Pratnekar, A. Krobot 1, Goršek 1, Pohdovnik, Sulejmanović 1, M. Mlivić 8, Aristovnik 4, Cafuta 1, Kuntarič, Drobež 4, Obreza, Gril 2, Muhič 4.

Starejši dečki A

Ekipa starejših dečkov A je v Veliki Nedelji ponovno dosegla visoko zmago. Gostitelji so priključek s črno-rumenimi držali le v uvodnih minutah, nato pa so Velenjčani preko hitrih protinapadov hitro ustvarili razliko in domačim niso več pustili, da bi se približalo. Rokometaši Gorenja Velenja so prikazali hitro in kolektivno igro, v kateri so čisto vsi igralci doprinesli svoj delež k zmagi.


Trener: Vanja Kralj

STAREJŠI DEČKI A, 26. oktober, 17.30 (Velika Nedelja):

RK VELIKA NEDELJA : RK GORENJE VELENJE 14:31 (8:15)

Miklavžina, Guček 4, Juršič 3, Blažinčič 2, Stropnik, Nunič 4, Hribar 2, Lešnjak – Notersberg, Antlej 7, Supovec 4, Horvat 1, Puklič 4.

Kadeti

Kadeti Gorenja Velenja so v 5. krogu gostovali pri vrstnikih iz Ormoža. Srečanje so začeli zelo nervozno, kar so domačini izkoristili in povedli z rezultatom 4 : 0. Tudi v nadaljevanju prvega polčasa jim igra v napadu nikakor ni stekla. V prvih tridesetih minutah so samo štirikrat premagali nasprotnega vratarja in zaostajali za velikih 7 golov. V drugem polčasu je bila igra v napadu nekoliko boljša, ampak še vedno ne dovolj dobra, da bi prinesla zmago. Kljub borbeni in požrtvovalni igri v obrambi, je bila igra v napadu kriva, da so se ose domov vrnile praznih rok.


Trener: Marko Oštir

KADETI, 26. oktober, 17.15 (Ormož):

RK JERUZALEM ORMOŽ : RK GORENJE VELENJE 20:17 (11:4)

Koren 1, Stropnik, Kamenicki, Hudovernik, Hojnik 1, Radšel, Šmigoc, Lah1, Mrkonjič, Naglav, Flis 1, Mrkaljevič, Verboten, Smajlovič 1, Ravnikar 11, Mlivič 1.


Prijavi se na e-novice

Prijavi se