Show menu

Velenjski podmladek s tremi novimi trenerji

6. 8. 2018

Članska ekipa RK Gorenje Velenje se že s polno vnemo pripravlja na novo sezono. V drugi polovici prihodnjega tedna se jim bodo pridružile tudi prve mlajše selekcije. Te bodo v novi sezoni delovale pod bodnim očesom sedmih trenerjev.


Mladince, ki so v minuli sezoni državnega prvenstva segli po izvrstnem drugem mestu, bo tudi v prihodnje vodil Klemen Luzar, sicer tudi koordinator mlajših klubskih selekcij. Osice bodo dobile tri trenerske novince. Nekdanji slovenski reprezentant Marko Oštir bo vodil kadete, Vanja Kralj bo ob vlogi pomočnika trenerja članske ekipe opravljal tudi trenersko delo pri starejših dečkih A, iz partnerske Rokometne šole Sebastjana Soviča, s katero RK Gorenje Velenje nadaljuje sodelovanje, pa v vrste starejših dečkov B prihaja Benjamin Zbičajnik. Za mlajše dečke bodo tudi v prihodnje skrbeli Jaka Hrast,Saša Mijatović in Barbara Bobinac.

                                                                                                                                  

Klemen Luzar, koordinator mlajših selekcij RK Gorenje Velenje in trener mladincev:
»V zadnjih sezonah smo v RK Gorenje Velenje močno popravili delovanje klubskega podmladka. Cilj kluba je, da bodo v nekaj letih jedro članske ekipe, na vrata katere že trkajo nekateri fantje, znova sestavljali fantje iz naše rokometne šole. Takšni cilji zahtevajo dolgoročno delo, glavni pogoj pa je seveda dobro delo. Tudi s tem namenom smo med poletjem dodatno okrepili trenersko ekipo, ki jo sestavljajo trije novi trenerji – Marko Oštir, Vanja Kralj in Benjamin Zbičajnik.«


TRENERJI MLAJŠIH SELEKCIJ RK GORENJE VELENJE:

Mladinci: Klemen Luzar
Kadeti: Marko Oštir
Starejši dečki A: Vanja Kralj
Starejši dečki B: Benjamin Zbičajnik
Mlajši dečki A: Jaka Hrast
Mlajši dečki B: Saša Mijatović
Mlajši dečki C: Barbara Bobinac


Pričetek treningov za mlajše selekcije rokometnega kluba Gorenje Velenje:

Mladinci in kadeti: četrtek, 9.8.
Starejši dečki A in starejši dečki B: ponedeljek, 13.8.
Mlajši dečki A in mlajši dečki B: četrtek, 16.8.
Mlajši dečki C: september (pričetek šole)

Prijavi se na e-novice

Prijavi se