Show menu

Legendarni Gogi tudi po več kot 20 letih ostaja v osjem gnezdu

30. 5. 2018

Redki so delavci, ki bi se več desetletij zadržali v istem športnem klubu, a Gorazd Hostnik je izjema. 62-letnik, ki od leta 1999 kot tehnični vodja skrbi za člansko ekipo Gorenja Velenja, poprej pa je deloval tudi v mlajših klubskih selekcijah, bo tudi v prihodnji sezoni del prvega moštva os.


Gogi, kot ga kličejo prijatelji, tako tudi po več kot dveh desetletjih nadaljuje delovanje v klubu, kjer bo od poletja dalje ob robu igrišča stal ob rami glavnega trenerja Zorana Jovičića. O ostalih članih strokovnega štaba, ki bodo delovali v članskem moštvu črno-rumenih v prihodnji sezoni, bomo javnost obvestili v prihodnjih tednih.


Gorazd Hostnik, tehnični vodja članske ekipe Gorenja Velenja:
"Že davno tega je rokomet postal del mojega vsakdana. Delo v klubu mi nikoli ni predstavljalo bremena, pač pa prijetno navado, kateri sem vedno rad zadostil. Skozi našo člansko ekipo je v slabih dveh desetletjih, odkar sem v njej prisoten, šlo precej igralcev, a zapomnil sem si prav vsakega. Izredno sem vesel, da bom lahko spremljal tudi novo generacijo, ki v črno-rumene drese prihaja v naslednji sezoni."


Janez Gams, športni direktor Gorenja Velenja:
"V vseh letih delovanja v rokometu nisem srečal človeka, ki bi svoje delo opravljal s takšnim veseljem, skromnostjo ter s tako velikim zanosom in predanostjo kot Gorazd. V našem klubu je postal nenadomestljiv in ne poznam igralca, ki o njem ne bi govoril le v superlativih. V ponos nam je, da se Gorazd v naši sredini prijetno počuti ter še naprej vidi kot del ekipe, ki bo v novi sezon začela pisati popolnoma novo poglavje v klubski zgodovini."

Prijavi se na e-novice

Prijavi se