Show menu

Novice - 2017

19. 11. 2017

Vse najboljše, Osa Pika!

Nedelja je poseben dan, v Rdeči dvorani kar nekoliko praznično obarvan, saj rojstni dan slavi najzvestejša navijačica in podpornica rokometašev Gorenja Velenja ter najboljša maskota na svetu, Osa Pika!
Preberi več
18. 11. 2017

VIDEO: Romunski prvaki klonili tudi v Rdeči dvorani

Moštvo Gorenja Velenja je tudi na povratni tekmi skupinskega dela VELUX EHF Lige prvakov odpravilo moštvo Dinama iz Bukarešte (33:29). S to zmago izbranci Željka Babića ostajajo v borbi za osvojitev enega izmed prvih dveh mest skupine C, ki prihašata dodatni tekmi za preboj v končnico tekmovanja.
Preberi več
17. 11. 2017

Gorenje Velenje med petimi najbolj prepoznavnimi klubi v Sloveniji!

V petek se je v Portorožu končal tradicionalen Sporto, največja konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v srednji Evropi. Poleg zanimivih predavanj so tudi to leto nagradili najboljše projekte in prepoznavne športne znamke (ang. brands). Med finaliste, torej med najboljših pet klubskih blagovnih znamk slovenskega klubskega športa, se je zavihtel tudi RK Gorenje Velenje!
Preberi več
17. 11. 2017

OSICE: Kadeti ekspresno nazaj v zmagovalne tirnice

V torek bodo starejši dečki A Gorenja Velenja odpotovali na gostovanje v Avstrijo. gostovali bodo v Gradcu, kjer se bodo pomerili z ekipo Liebenaua.
Preberi več
16. 11. 2017

Zmaga proti romunskim prvakom popotnica na odločilni tekmi

Rokometaši Gorenja Velenja so prvega izmed zadnjih treh preizkusov v skupinskem delu VELUX EHF Lige prvakov zaključili z zmago. Čeprav z igro niso pretirano navdušili, so Dinamo iz Bukarešte ugnali s 33:29 in tako ostajajo med kandidati za enega izmed prvih dveh mest skupine C, ki prinašata dodatni tekmi za uvrstitev v končnico tekmovanja.
Preberi več
15. 11. 2017

V četrtek bo ose zanimala le zmaga

Rokometaše Gorenja Velenja v prihodnjih tednih čakajo zadnji boji za napredovanje iz skupinskega VELUX EHF Lige prvakov. Najprej se bodo tekmecem zoperstavili na dveh domačih tekmah. Kot prvo v Rdečo dvorano ta četrtek prihaja moštvo Dinama iz Bukarešte. Tekma se bo začela ob 19. uri, v živo pa jo bo moč spremljati tudi na Šport TV 1.
Preberi več
13. 11. 2017

VIDEO: V Španiji ose pokazale mnogo premalo

Na gostovanju v Španiji so rokometaši Gorenja Velenja doživeli zaslužen poraz, saj niso pokazali igre, ki jih je krasila ob uspehih v tej sezoni. Časa za žalovanje ni, saj jih že v četrtek čaka nov preizkus v VELUX EHF Ligi prvakov, na katerem je uspeh praktično nujen, v kolikor želijo ostati v borbi za napredovanje iz skupine C.
Preberi več
12. 11. 2017

FOTO: Na treh tekmah v Slovenj Gradcu zmagali le starejši dečki B

V soboto so v Slovenj Gradcu gostovale kar tri velenjske ekipe. Do zmage so se dokopali le starejši dečki B, medtem ko so starejši dečki A in kadeti morali priznati premoč tekmecem.
Preberi več
11. 11. 2017

S slabo igro v Leonu brez možnosti

Sedmi preizkus elitne VELUX EHF Lige prvakov so rokometaši Gorenja Velenja sklenili sklonjenih glav. Na gostovanju v Španiji je bilo z 28:24 boljše moštvo Abance Ademarja Leona.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se