Show menu

Novice - 2017

10. 12. 2017

Celjani boljši tudi na drugi tekmi Lige SEHA Gazprom

Slovenski derbi v regionalni Ligi SEHA Gazprom se je končal z zmago ekipe Celja Pivovarne Laško. Ta je bila na domačem igrišču od Gorenja Velenja boljša z 31:27.
Preberi več
10. 12. 2017

OSICE: Tri sobotna gostovanja in tri zanesljive zmage

V soboto so se mlajše selekcije Gorenja Velenja vrnile z gostovanj s tremi zmagami. Kadeti in starejši dečki B so bili uspešnejši od mariborskega Branika, starejši dečki A pa so ugnali ptujsko Dravo.
Preberi več
9. 12. 2017

VIDEO: Kleč v zadnjih sekundah izsilil remi

Moštvo Gorenja Velenja se je iz gostovanja na slovaškem vrnilo s pomembno točko. Zanjo je v zadnjih sekundah obračuna poskrbel Blaž Kleč, ki je po lepi podaji Roka Ovnička, hladnokrvno zadel za 27:27.
Preberi več
9. 12. 2017

Mladi velenjski upi iz avstrijskega Gradca z drugim mestom

Mlajši dečki A Gorenja Velenja se z mednarodnega turnirja v avstrijskem Gradcu vračajo z osvojenim drugim mestom. Aljaž Pratnekar in Malik Mlivić sta bila zbrana v najboljšo postavo tekmovanja.
Preberi več
8. 12. 2017

V nedeljo v Celju veliki slovenski rokometni derbi

Po veliki točki, s katero so se med tednom vrnili iz slovaškega Prešova, so rokometaši Gorenja Velenja že v pričakovanju velikega slovenskega derbija, ki bo prav tako štel za točke Lige SEHA Gazprom. Obračun s Celjani jih v gosteh čaka to nedeljo ob 17. uri, v živo ga bo prenašal Šport TV 1.
Preberi več
8. 12. 2017

Mlajši dečki A na dvodnevni turnir v Avstrijo

Ekipa mlajših dečkov A bo ta konec tedna nastopila na mednarodnem turnirju v avstrijskem Gradcu. Ekipo Saša Mijatovića čakajo štiri tekme, katere bodo njegovim izbrancem zagotovo dale lepe izkušnje.
Preberi več
7. 12. 2017

Ose v Prešovu osvojile veliko točko

Po izpadu iz VELUX EHF Lige prvakov so se rokometaši Gorenja Velenja na gostovanju v Prešovu dokopali do velike točke. Potem ko so imeli priložnost, da bi obračun Lige SEHA Gazprom proti Tatranu tudi dobijo, se je tekma končala pri rezultatu 27:27.
Preberi več
7. 12. 2017

V osmini finala Pokala Slovenije proti moštvu Grosupljega

V četrtek so na sedežu Rokometne zveze Slovenije opravili žreb pred osmino finala Pokala Slovenije. Po uspehu proti zasedbi iz Hrpelj rokometaše Gorenja Velenja tudi za vstop med najboljših osem ekip čaka obračun z ekipo iz 1. B lige, tokrat z RK Grosuplje. Termin tekme še ni znan.
Preberi več
6. 12. 2017

V četrtek obračun nekdanjega selektorja in njegovega pomočnika

Po koncu nastopov v VELUX EHF Ligi prvakov rokometašem Gorenja Velenja izmed ligaških tekmovanj do pomladi ostajajo le nastopi v Ligi SEHA Gazprom. Nov preizkus med regionalno druščino jih čaka ta četrtek, ko se bodo ob 18. uri v slovaškem Prešovu pomerili s Tatranom. Tekmo bo prenašal Šport TV 2.
Preberi več
6. 12. 2017

Osem os na širših seznamih za nastop na EHF Euru 2018

Evropska rokometna zveza je razkrila širše reprezentančne sezname kandidatov a nastop na januarskem evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Med 28 kandidati za nastop v slovenski in črnogorski reprezentanci je osem rokometašev Gorenja Velenja.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se