Show menu

Novice - 2017

21. 12. 2017

Na krilih Zaponška in Verdinka v četrtfinale Pokala Slovenije

Rokometaši Gorenja Velenja nastope v letu 2017 zaključujejo z visoko zmago. V Grosupljem so na pokalni tekmi nadigrali domačega drugoligaša z 42:16 in se prebili med najboljših osem ekip v Sloveniji.
Preberi več
20. 12. 2017

Z izjemno predstavo Gorenje Velenje zrušilo beloruske prvake

Moštvo Gorenja Velenja se od nastopov v Ligi SEHA Gazprom v letu 2017 poslavlja z izjemno zmago. Z neverjetno borbenostjo in energijo so izbranci Željka Babića povsem razorožili beloruskega prvaka Meškova iz Bresta, ki je v Rdeči dvorani klonil s 37:28.
Preberi več
20. 12. 2017

VIDEO: Toskić v Pančevem postregel s pravo mojstrovino

Iz gostovanja v Pančevu so se črno-rumeni vrnili s tremi točkami. Domači Dinamo jim je nudil hud odpor, a so bili izbranci Željka Babića na koncu vendarle boljši. Za potezo tekme je poskrbel Alem Toskić, ki je tekmečevega vratarja presenetil s strelom brez pogleda na gol. S tem zadetkom je v zadnjih minutah prednost Gorenja Velenja povišal na tri zadetke in tako odločil obračun.
Preberi več
19. 12. 2017

Gorenje Velenje se z Matjažem Brumnom dogovarja o nadaljnjem sodelovanju

V sredo bodo rokometaši Gorenja Velenja odigrali zadnjo domačo tekmo v letošnjem koledarskem letu. Tudi na obračun z Meškovom iz Bresta se bodo slovenski podprvaki podali brez svojega drugega najstarejšega rokometaša Matjaža Brumna.
Preberi več
19. 12. 2017

Na zadnji letošnji tekmi Lige SEHA Gazprom proti beloruskim prvakom

To sredo bo v velenjski Rdeči dvorani na sporedu zadnja tekma Lige SEHA Gazprom v tem koledarskem letu. Domačemu moštvu Gorenja Velenja se bodo zoperstavili beloruski prvaki. Obračun z Meškovom iz Bresta se bo začel ob 18. uri.
Preberi več
18. 12. 2017

Mladi rokometaši iz Poreča s četrtim in sedmim mestom

V Poreču se je minuli vikend zaključil mednarodni turnir, na katerem sta nastopili tudi selekciji Gorenja Velenja. Starejši dečki B so osvojili končno četrto mesto, mlajši dečki B pa so pristali na sedmem.
Preberi več
17. 12. 2017

S srčno igro v Pančevem do treh točk

Z zahtevnega gostovanja v predmestju Beograda se rokometaši Gorenja Velenja vračajo s četrto zmago v Ligi SEHA Gazprom. Dinamo iz Pančevega so po zanimivi tekmi ugnali z 29:27.
Preberi več
17. 12. 2017

Starejši dečki B v polfinalu turnirja v Poreču

Starejši dečki B so se pod vodstvom Saše Mijatovića uvrstili v polfinale mednarodnega turnirja v Poreču, potem ko so v skupinskem delu premagali vse tri tekmece. Medtem se bodo mlajši dečki B borili za razvrstitev od 5. do 8. mesta.
Preberi več
16. 12. 2017

Ose v nedeljo gostujejo v Srbiji

Po dveh zaporednih porazih se rokometaši Gorenja Velenja ta konec tedna želijo vrniti v zmagovalne tirnice. V soboto zjutraj so se odpravili na pot v Srbijo, kjer se bodo dan kasneje ob 18. uri v Pančevem zoperstavili tamkajšnjemu Dinamu. V Sloveniji bo obračun možno s prenosom v živo spremljati na Šport TV 2.
Preberi več
16. 12. 2017

Osice odpotovale na mednarodni turnir v Poreč

Poreč bo ta konec tedna gostil mednarodni turnir za mlajše selekcije. Na njem bosta nastopili tudi ekipi mlajših dečkov B in starejših dečkov B iz Gorenja Velenja.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se