Show menu

Novice - 2017

15. 9. 2017

V nedeljo evropska klubska elita znova v Velenju

Po skorajda treh letih in pol bo Rdeča dvorana znova priča tekmi VELUX EHF Lige prvakov. To nedeljo na tekmo 1. kola v Šaleško dolino h Gorenju Velenju, za katerega bo to sedmi nastop med evropsko elito, prihaja nekdanji španski prvak Abanca Ademar Leon. Tekma se bo začela ob 17. uri.
Preberi več
14. 9. 2017

Osa Pika išče nove člane kluba!

Osa Pika išče nove člane RK Gorenje Velenje, ki bi želeli aktivno sodelovati pri aktivnostih kluba. Vse polnoletne osebe vabi, da se klubu javijo preko obrazca na povezavi.
Preberi več
Velenje, 13. 9. 2017

FOTO+VIDEO: Ose ugnale srbske podprvake

Pred nedeljskim začetkom nastopov v elitni VELUX EHF Ligi prvakov so rokometaši Gorenja Velenja dosegli prvo zmago v sezoni. V domači Rdeči dvorani so suvereno, s 34:24, odpravili srbske podprvake iz Pančevega. V spodnjem video zapisu si lahko ogledate nekaj najlepših potez Velenjčanov.
Preberi več
13. 9. 2017

VIDEO: Verdinek kandidira za najlepši gol 3. kola

Ostalo je malo prostora, a vseeno dovolj, da je Matic Verdinek švignil s krila, zatresel mrežo Dinama iz Pančevega in pristal med nominiranci za najlepši gol 3. kola! Zanj lahko glasujete tako, da na Facebook strani Lige SEHA Gazprom pod videom v komentar zapišete njegovo ime, enako pa lahko storite tudi pod objavo na Twitter ali Instagram profilu tekmovanja.
Preberi več
12. 9. 2017

Gorenje Velenje uspešno na generalki pred začetkom Lige prvakov

Velenjski rokometaši se veselijo prve zmage v sezoni. Po porazih s tekmeci iz Celja in skopskega Vardarja so v domači Rdeči dvorani v 3. kolu Lige SEHA Gazprom Dinamo iz Pančeva odpravili s 34:24.
Preberi več
11. 9. 2017

V torek v Velenju obračun s srbskimi podprvaki

Ta torek rokometaše Gorenja Velenja v domači Rdeči dvorani čaka tretja tekma nove sezone Lige SEHA Gazprom. V Šaleško dolino prihaja debitant v regionalni druščini, moštvo Dinama iz Pančeva. Tekma, na kateri bodo ose iskale pot do prve zmage, se bo začela ob 19. uri.
Preberi več
9. 9. 2017

VIDEO: Ferlin z najboljšo obrambo kola v Ligi SEHA Gazprom

Vratar Gorenja Velenja Klemen Ferlin je na zadnji tekmi Lige SEHA Gazprom proti evropskemu prvaku Vardarju zbral 10 obramb, izmed njih kar dve zaporedni sredi 43. minute. Uspešno posredovanje ste navijači izmed petih predlogov izbrali za najboljše v 2. kolu omenjenega tekmovanja!
Preberi več
8. 9. 2017

FOTO: Ose obiskale osnovne šole in zaposlene na MO Velenje

Uvod v sezono zagotovo ni minil po željah velenjskih rokometašev, a ti po dveh porazih nikakor ne mečejo puške v koruzo. Priložnost za prvi uspeh bo že v torek, ko bo v Rdeči dvorani gostoval srbski podprvak Dinamo iz Pančeva. Tekma 3. kola Lige SEHA Gazprom se bo začela ob 19. uri.
Preberi več
7. 9. 2017

VIDEO: Zbrala se je prvoligaška druščina

V četrtek se je v središču Ljubljane na novinarski konferenci zbrala slovenska rokometna prvoligaška druščina. Z izjemo nekaterih klubov so se jih udeležili glavni trenerji in kapetani ekip. Barve Gorenja Velenja sta tako zastopala Željko Babić in Niko Medved, ki sta zbrani sedmi sili predstavila ekipne cilje, četudi bo do začetka Lige NLB za prvaka, ko se bodo tekmovanju črno-rumeni tudi uradno priključili, preteklo še kar nekaj časa.
Preberi več
7. 9. 2017

VIDEO: Ferlin tudi v drugem kolu med kandidati za najboljšo obrambo

Vratar Gorenja Velenja Klemen Ferlin je tudi v drugem kolu Lige SEHA Gazprom opozoril nase. Proti evropskemu prvaku Vardarju je zaustavil 10 strelom, med njimi tudi dva zaporedna. Akcija, v kateri je najprej prekrižal načrte nekdanji osi Ivanu Čupiću, za tem pa še Mijajlu Marseniću.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se