Show menu

Novice - 2017

2. 10. 2017

VIDEO: Tretja tekma, tretja zmaga v VELUX EHF Ligi prvakov

Po dveh porazih na uvodu sezone rokometaši Gorenja Velenja igrajo vse bolje in bolje. Niz neporaženosti so v nedeljo podaljšali že na pet tekem, obenem pa je bil uspeh proti Skjernu (31:29) tretji na tretji tekmi VELUX EHF Lige prvakov. To je obenem tudi najboljši velenjskih začetek nastopov v zgodovini med evropsko klubsko elito.
Preberi več
1. 10. 2017

FOTO: Skalp Skjerna za skok na vrh skupine C!

Tri tekme, tri zmage. To je izkupiček fantastičnega uvoda rokometašev Gorenja Velenja v novo sezono VELUX EHF Lige prvakov. V 3. kolu skupine C so v domači dvorani na kolena spravili še danski Skjern, ki so ga ugnali z 31:29.
Preberi več
29. 9. 2017

V nedeljo v Velenju gostuje favorit skupine

Po dveh zmagah na uvodu nove sezone VELUX EHF Lige prvakov rokometaše Gorenja Velenja to nedeljo čaka nov preizkus. V domači Rdeči dvorani bodo ob 17. uri gostili moštvo danskega Skjerna.
Preberi več
29. 9. 2017

Osice: Kadeti sezono začeli z zmago nad sosedi s Koroške

Tudi kadetska ekipa Gorenja Velenja je uspešno začela novo sezono. Na uvodnem obračunu je v četrtek na ŠC Velenje goste iz Slovenj Gradca odpravila z 28:27.
Preberi več
28. 9. 2017

Zabaven intervju Ose Pike: Rok Golčar

Maskota RK Gorenje Velenje Osa Pika v vsaki številki revije 9ka pred mikrofon na zabaven intervju povabi enega izmed svojih rokometašev. V zadnji je bil njen gost Rok Golčar.
Preberi več
26. 9. 2017

OSICE: Izjemen uvod mladincev ob povratku med elito

Mladinska ekipa Gorenja Velenja je z odliko odpravila s prvim preizkusom med slovensko prvoligaško druščino, v katero se je vrnila po treh letih. Na prvi tekmi so izbranci Klemna Luzarja kar s 15 goli razlike odpravili Koprčane. Semafor se je zaustavil pri rezultatu 42:27.
Preberi več
25. 9. 2017

VIDEO: Brumen v najboljši postavi 2. kola VELUX EHF Lige prvakov

Rokometaši Gorenja Velenja so v izjemnem slogu začeli nastope v VELUX EHF Ligi prvakov. Minulo soboto so v Bukarešti proti Dinamu (27:26) zabeležili drugi uspeh. Eden glavnih krivcev zanj je bil izkušeni Matjaž Brumen, ki je bil z osmimi zadetki najboljši strelec tekme. Njegova predstava ni ostala spregledana, saj je bil izbran v najboljšo postavo 2. kola, ob tem pa se poteguje za najboljšega igralca kola. Vsi navijači lahko zanj glasujete na spodnji povezavi.
Preberi več
24. 9. 2017

VIDEO: Gorenje Velenje boljše od romunskih prvakov

Dve tekmi in dve zmagi. To je izkupiček rokometašev Gorenja Velenja na uvodu sezone v VELUX EHF Ligi prvakov. Minulo soboto so črno-rumeni na gostovanju v Bukarešti z izjemno požrtvovalno in srčno igro strli tamkajšnji Dinamo s 27:26. V video zapisu si lahko ogledate nekaj najboljših potez izbrancev Željka Babića.
Preberi več
24. 9. 2017

Osice: Starejši dečki v novo sezono zakorakali s polovičnim uspehom

Minulo soboto so s prvima tekmama v novo sezono zakorakale tudi mlajše selekcije Gorenja Velenja. Uvodna obračuna so proti vrstnikom iz Slovenj Gradca odigrali starejši dečki. Mlajši rokometaši iz selekcije B so zmagali z 28:19, starejši pa so morali priznati premoč s 24:34.
Preberi več
23. 9. 2017

S srčno igro do velike zmage v Bukarešti

Po dveh tekmah VELUX EHF Lige prvakov rokometaši Gorenja Velenja ne poznajo poraza. Domači zmagi proti Abanci Ademar Leonu so v soboto v Bukarešti dodali uspeh proti Dinamu, ki so ga po zaslugi boljšega drugega polčasa ugnali s 27:26.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se