Show menu

Novice - 2017

23. 10. 2017

VIDEO: Ferlin z ubranjenim cepelinom kandidira za najlepšo obrambo

Klemen Ferlin nas v tej sezoni iz tekmo v tekmo razvaja s svojimi obrambami. Ko je moštvo Gorenja Velenja sredi Skopja v Ligi SEHA Gazprom na kolena spravilo udeleženca VELUX EHF Lige prvakov, je Dolenjec med velenjskima vratnicama znova pokazal nekaj vrhunskih potez. V eni izmed akcij makedonskih podprvakov je preprečil presenečenje s cepelinom ter se znova, še četrtič v sezoni zavihtel med kandidate za najlepšo obrambo kola v regionalnem tekmovanju.
Preberi več
23. 10. 2017

OSICE: Mlajši dečki iz Celja z dvema zmagama

V nedeljo niso bili uspešni le člani Gorenja Velenja, temveč tudi obe ekipi mlajših dečkov. Ti sta gostovali v Celju in se domov vrnili z zmagama.
Preberi več
22. 10. 2017

Gorenje Velenje suvereno preko srbskih prvakov

Članska ekipa Gorenja Velenja se na reprezentančni premor, ki se bo končal naslednji vikend, podaja s suvereno zmago. V Rdeči dvorani je odpravila srbsko Vojvodino, od katere je bila boljša s 37:20.
Preberi več
22. 10. 2017

OSICE: Kadeti ostajajo neporaženi

V soboto so se kadeti in starejši dečki B z gostovanj vrnili z novima zmagama. Prvi tako ostajajo pri stoodstotnem izkupičku. V nedeljo bodo na igrišče stopili še mlajši dečki, v ponedeljek pa mladinci.
Preberi več
21. 10. 2017

Pred reprezentančnim premorom v Rdeči dvorani s srbskimi prvaki

To nedeljo rokometaše Gorenja Velenja čaka zadnji preizkus pred reprezentančnim premorom. V Rdečo dvorano na zaostalo tekmo 5. kola Lige SEHA Gazprom ob 17. uri prihajajo aktualni srbski prvaki, moštvo Vojvodine iz Novega Sada.
Preberi več
20. 10. 2017

FOTO: Na nedeljsko tekmo povabili vse mlajše selekcije

Rokometaše Gorenja Velenja zadnja tekma pred reprezentančnim premorom čaka to nedeljo. Ob 17. uri bodo v Rdeči dvorani gostili srbske prvake, moštvo Vojvodine iz Novega Sada.
Preberi več
20. 10. 2017

OSICE: Mlajši dečki sezono začeli z dvema zmagama

V četrtek so v novo sezono vstopili tudi mlajši dečki Gorenja Velenja. Uvodna obračuna so izbranci Jake Hrasta in Saše Mijatovića opravili z odliko in proti tekmecem iz Slovenj Gradca zabeležili prva uspeha. Že v nedeljo obe ekipi v Celju čakata nova preizkusa.
Preberi več
20. 10. 2017

Mladinsko ekipo okrepil reprezentant Brin Cimerman

Mladinska ekipa Gorenja Velenja je po treh letih premora uspešno začela nastope med slovensko prvoligaško druščino. Izbranci Klemna Luzarja na uvodnih dveh tekmah še niso izgubili, do še boljših rezultatov pa jim bo v prihodnje pomagal Brin Cimerman (193 cm, 2000).
Preberi več
19. 10. 2017

VIDEO: Na krilih Ferlina do super končnice in zmage v Skopju

Članska ekipa Gorenja Velenja je v Skopju zabeležila drugo zmago v tej sezoni Lige SEHA Gazprom. Na poti do uspeha proti metalurgu (29:24) je znova pomembno vlogo odigral vratar črno-rumenih Klemen Ferlin. Najprej je dvakrat zapored ubranil strel in po igri tekmecev z igralcem več v napadu prav tolikokrat preko celotnega igrišča zatresel mrežo tekmecev. Dve izredno pomembni obrambi je dodal nato tudi v končnici in v nasprotnem napadu zaposlil Ibrahima Haseljića ter Matica Verdinka, ki sta dosegla izredno pomembna gola.
Preberi več
18. 10. 2017

S sijajno končnico do zmage v Skopju

Po skorajda enomesečnem premoru so se rokometaši Gorenja Velenja v Ligo SEHA Gazprom vrnili na najboljši možen način. V Skopju so v gosteh s sijajno končnico na kolena pravili tamkajšnji Metalurg. Udeleženca VELUX EHF Lige prvakov so odpravili z 29:26.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se