Show menu

FOTO: Mladinci navdušili na prijateljski tekmi proti Zagrebčanom

8. 11. 2017
Torkovo popoldne je bilo v Rdeči dvorani obarvano povsem rokometno. Pred vrhuncem večera, tekmo članskih ekip Gorenja Velenja in PPD Zagreba v Ligi SEHA Gazprom so se na prijateljski tekmi pomerili mladinci obeh klubov. Črno-rumeni so pred domačimi navijači navdušili in slavili zmago s 36:26.

PRIJATELJSKA TEKMA MLADINCEV:

torek, 7. novembra:

GORENJE VELENJE : PPD ZAGREB 36:26 (19:14)
Gorenje Velenje: Vujović (8 obramb), Grudnik (10 obramb (1), Cimerman 2, Grmšek 9, Grobelnik 4 (2), Jagodić 7, Komar, Krušnik 1, Mazaj 1, Mazej 4, Pajt 3, Starc, Svečko, Šiško 2, D. Tajnik 3 (1).


Klemen Luzar, glavni trener mladincev Gorenja Velenja:
"Veseli me, da smo se uspeli dogovoriti za prijateljsko tekmo z RK PPD Zagreb in še to kot uverturo derbija kola članske Lige SEHA Gazprom. Zagreb je ugleden tekmec, ki je poznan tudi po dobrem delu z mladimi igralci. Tekma je za nas, oziroma naše fante, predstavljala velik izziv in dodaten motiv. Temu primeren je bil tudi odziv naše ekipe na igrišču. Z atraktivno, hitro in kombinatorno igro smo že v prvem polčasu dosegli lepo število zadetkov. Tudi v drugem polčasu nismo popuščali in prišli do visoke in prepričljive zmage. Na tekmi smo igrali v dveh različnih obrambnih postavitvah in tudi napadali na obe obrambni formaciji. Hkrati so priložnost za igro dobili vsi igralci, vsak pa je k zmagi prispeval pomemben delež. Glede na to, da so za naše fante pred tekmovalnimi še vedno v ospredju razvojni cilji, so takšne trening tekme mednarodnega značaja nujno potrebne pri gradnji njihove rokometne poti."

FOTOGALERIJA TEKME

Prijavi se na e-novice

Prijavi se