Show menu

NAGRADNA IGRA: Pribori si svojo VIP vstopnico za F4 Lige SEHA Gazprom

2. 11. 2017
Projekt Be8player, ki združuje rokometne navijače širom Evrope, se je podal v drugo leto delovanja. Tudi letos slednji za navijače ekip v Ligi SEHA Gazprom pripravlja mamljive nagrade. Osvoji majico, klubski artikel ali VIP vstopnici za finalni turnir regionalnega tekmovanja v tej sezoni! 
Kako do mamljive nagrade? Preveri v naslednjih vrsticah!

1. krog tekmovanja (30. oktober - 10. november): 
Na Facebook ali Instagram profilu Be8player pod objavljenim videom z nagradno igro (povezavi: FACEBOOKINSTAGRAM) zapiši svoj komentar in nato zbiraj všečke. 
V komentar zapiši, zakaj podpiraš ekipo Gorenja Velenja, kakšni so bili tvoji navijaški začetki in zakaj je velenjsko moštvo tako posebno.
Izbranih bo 20 zmagovalcev, med njimi tudi dva navijača Gorenja Velenja, ki bosta zbrala največ všečkov pod svojim komentarjem. 

NAGRADA: dve vstopnici za tekmo svojega kluba v Ligi SEHA Gazprom, majica Be8player in napredovanje v 2. krog nagradne igre.

2. krog tekmovanja (13. - 24. november): 
Na Facebook profilu Be8player bodo zmagovalci 1. kroga objavili svojo selfi fotografijo z enim izmed igralcev (aktivnim ali nekdanjim) in nato zbirali všečke. 
Izbranih bo 10 zmagovalcev (po eden iz vsakega kluba, ki tekmuje v Ligi SEHA Gazprom), ki bodo zbrali največ všečkov pod svojo fotografijo. 

NAGRADA: paket klubskih artiklov Gorenja Velenja in napredovanje v 3. krog nagradne igre.

3. krog tekmovanja (27. november - 21. december): 
Deset zmagovalcev 2. kroga (med njimi tudi navijač Gorenja Velenja) bo preko Facebooka projektu Be8player posredoval risbo, sliko, ali kakšno drugo grafiko z rokometnim motivom, ki jo je ustvaril sam.
Izmed desetih prispelih bodo igralci Lige SEHA Gazprom izbrali najboljšo.  

NAGRADA: dve VIP vstopnici na F4 Lige SEHA Gazprom.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se