Show menu

FOTO+VIDEO: Velenjski najstniki navdušili na članski tekmi proti Vojvodini

24. 10. 2017
Trener Gorenja Velenja Željko Babić je bil po nedeljski tekmi proti Vojvodini v Ligi SEHA Gazprom lahko prešerne volje. Ne le zaradi visoke zmage proti srbskim prvakom, ki so jih njegovi izbranci ugnali s 37:20, pač pa tudi zato, ker so se med njimi izkazali in svoje minute na igrišču upravičili štirje mladi upi.

To je Babić izpostavil tudi na novinarski konferenci po tekmi. "Proti Vojvodini se je predstavila prihodnost velenjskega rokometa. Ponosen sem na te fante! Upam, da bodo s svojo kakovostjo nekega dne nastopili tudi v članskih reprezentancah. Če bo temu tako, bom izredno srečen, da sem jim do tam lahko vsaj nekoliko pomagal," je dejal, v mislih pa imel štiri najstnike - vratarja Miljana Vujovića, Jerneja Drobeža, Domna Tajnika in Ibrahima Haseljića

Prvi trije, ki so rojeni leta 2000, so se v statistiko regionalnega tekmovanja zapisali prvič. Drobež je dosegel tri zadetke, Vujović je zbral dve obrambi (eno iz sedmih metrov), Tajnik, ki niti še ni dopolnil 17 let, pa je zadel dvakrat in izsilil sedemmetrovko.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se