Show menu

Novice - 2016

28. 10. 2016

Celminš do konca sezone posojen v Slovenj Gradec

Andris Celminš, ki se najbolje znajde na položaju desnega zunanjega, bo do konca sezone kot posojeni igralec nastopal za Slovenj Gradec 2011.
Preberi več
28. 10. 2016

Za uvrstitev v Pokal EHF novembra dvakrat v štirih dneh

Velenjski rokometaši so v sredo uspešno opravili s prvo prepreko v Pokalu Slovenije, v soboto pa jih nov preizkus čaka v Ligi SEHA Gazprom v beloruskem Brestu. Ose počasi že pogledujejo tudi v drugo polovico novembra, ki bo zanje zelo pomembna, saj ta prinaša obračuna v 3. krogu kvalifikacij za nastop v Pokalu EHF.
Preberi več
28. 10. 2016

Mazej in Pajt vabljena na pregledni tekmi kadetske reprezentance

V okviru aktivnosti moške kadetske reprezentance bodo kandidati prihodnji konec tedna v Slovenskih Konjicah odigrali dve pregledni tekmi z Avstrijo. Na sobotnem obračunu bo barve RK Gorenje Velenje branil Tadej Mazej, na nedeljskem pa Kenan Pajt.
Preberi več
27. 10. 2016

V soboto velenjske ose gostujejo pri beloruskih prvakih

Po uspešni premieri v novi sezoni Pokala Slovenije rokometaše Gorenja Velenja čaka nov preizkus v Ligi SEHA Gazprom. V 9. kolu bodo gostovali v Belorusiji pri Meškovu iz Bresta.
Preberi več
26. 10. 2016

Gorenje Velenje zanesljivo v osmino finala Pokala Slovenije

Rokometaši Gorenja Velenja so si brez večjih težav zagotovili mesto med najboljši šestnajsterico v Pokalu Slovenije. V 2. krogu so gostovali pri Mokec Igu in ga ugnali z 29:15.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se