Show menu

Novice - 2016

5. 11. 2016

Nejc Cehte za Slovenijo tudi proti Portugalski!

Slovensko moško člansko reprezentanco v nedeljo v Lizboni čaka preostala tekma prvega ciklusa kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu leta 2018 na Hrvaškem, druga nasprotnica bo Portugalska (ob 16.00, prenos na TV Slovenija 2). Med potniki na Iberski polotok je tudi član RK Gorenje Velenje Nejc Cehte, ki ga je selektor Veselin Vujović tudi tokrat uvrstil na seznam 16 izbrancev.
Preberi več
4. 11. 2016

Zaponšek v konkurenci za najlepšo obrambo v oktobru

Vratar Gorenja Velenja Rok Zaponšek je v mesecu oktobru prikazal sijajno pripravljenost in nasprotnikom nemalokrat prekrižal pot do zadetka. 24-letni rokometaš je s svojimi obrambami prepričal tudi žirijo Lige SEHA Gazprom, ki ga je uvrstila med pet kandidatov za najboljšo obrambo vratarja v mesecu oktobru.
Preberi več
4. 11. 2016

Znan točen termin prve kvalifikacijske tekme s Füchse Berlinom

Velenjske rokometaše le še slabi trije tedni ločijo do prve kvalifikacijske tekme za nastop v skupinskem delu Pokala EHF. V 3. krogu, ki je zadnje sito pred rednim delom tekmovanja, se bo Gorenje Velenje pomerilo z zasedbo Füchse iz Berlina. Ta bo v Šaleški dolini gostovala v sredo, 23. novembra, ob 19. uri, povratna tekma v nemški prestolnici pa bo na sporedu tri dni za tem ob 19.30.
Preberi več
4. 11. 2016

Mazej in Pajt ta vikend na pregledni tekmi kadetske reprezentance

V okviru aktivnosti moške kadetske reprezentance bodo kandidati ta konec tedna v Slovenskih Konjicah odigrali dve pregledni tekmi z Avstrijo. Na sobotnem obračunu bo barve RK Gorenje Velenje branil Tadej Mazej, na nedeljskem pa Kenan Pajt.
Preberi več
2. 11. 2016

V polni Rdeči dvorani Slovenija uspešno začela kvalifikacije za EP

Slovenska moška članska reprezentanca je uspešno začela kvalifikacije za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2018 na Hrvaškem. V polni Rdeči dvorani v Velenju je ta z 32:27 ugnala Švico.
Preberi več
1. 11. 2016

VIDEO: Osice obiskale reprezentante na treningu

Člane slovenske rokometne reprezentance le še dan loči do začetka kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu leta 2018 na Hrvaškem. Uvodoma se bodo izbranci selektorja Veselina Vujovića v Velenju to sredo, ob 18. uri pomerili s Švicarji. Na enem zadnjih treningov so svoje vzornike obiskali mladi rokometaši domačega Gorenja Velenja, ki so prišli na svoj račun. Osicam so slovenski rokometni junaki podelili številne avtograme in se z njimi tudi fotografirali.
Preberi več
31. 10. 2016

VIDEO: Ose proti udeležencem Lige prvakov za las prekratke

Minulo soboto v Brestu ni manjkalo veliko, da bi RK Gorenje Velenje na obračunu Lige SEHA Gazprom uspel odščipniti kakšno točko rokometašem Meškova, ki tekmujejo tudi v Ligi prvakov. Ose so se pogumno borile, v prvem polčasu narekovale ritem igre, na koncu pa klonile s 24:26.
Preberi več
30. 10. 2016

Cehte z reprezentanco začel priprave, v sredo Velenje gosti tekmo s Švico

V nedeljo se je v Velenju zbrala slovenska moška reprezentanca, ki bo v Šaleški dolini gostovala v prvem delu prvega ciklusa kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu 2018 na Hrvaškem. Med izbranci Veselina Vujovića je tudi član RK Gorenje Velenje Nejc Cehte, ki si bo na treningih skušal izboriti mesto v izbrani vrsti za obračuna s Švico in Portugalsko
Preberi več
29. 10. 2016

Iz Belorusije z dobrim vtisom, a praznih rok

Rokometaši Gorenja Velenja se kljub odlični predstavi iz beloruskega Bresta vračajo praznih rok. Na svoji sedmi tekmi Lige SEHA Gazprom so morali v končnici priznati premoč domačemu Meškovu, ki je bil boljši s 26:24.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se