Show menu

Novice - 2016

14. 11. 2016

Gorenje Velenje pred derbijem v Celju mučijo poškodbe

Torek prinaša slovenski rokometni derbi v Ligi SEHA Gazprom. V dvorani Zlatorog se bosta moštvi domačega Celja Pivovarne Laško in Gorenja Velenja srečali ob 19. uri. Obračun bo v živo prenašal Šport TV 1!
Preberi več
14. 11. 2016

Naslednji tekmec Velenjčanov v Pokalu Slovenije bo Koper 2013

Žreb na sedežu Rokometne zveze Slovenije je rokometašem Gorenja Velenja dodelil nove tekmece v Pokalu Slovenije. V osmini finala se bodo v domači Rdeči dvorani pomerili z moštvom Kopra 2013.
Preberi več
11. 11. 2016

VIDEO: Utrinki tekme proti Tatranu

Velenjski rokometaši so v torek opravavili s prvo izmed petih tekem v mesecu novembru. Iz gostovanja v Brestu so se vrnili poraženi, a časa za žalovanje ni, saj jih že v torek v Celju čaka slovenski derbi v Ligi SEHA Gazprom. Utrinke tekme na Slovaškem si lahko ogledate v video zapisu.
Preberi več
10. 11. 2016

S pravilnim odgovorom do plišaste klubske maskote ali navijaškega šala!

V četrtek sta kapetan Niko Medved in pomočnik trenerja Marko Oštir gostovala v oddaji Dobro jutro na regionalnem Velenjskem televizijskem studiu. V pogovoru sta spregovorila o začetku nove sezone, o dogajanju v klubu in zadnjem gostovanju v Slovaškem.
Preberi več
8. 11. 2016

Gorenje Velenje še drugič v sezoni sklonjenih glav iz Prešova

Rokometaši Gorenja Velenja se iz gostovanja v Prešovu vračajo praznih rok. Na osmem preizkusu v Ligi SEHA Gazprom so doživeli peti poraz, domači Tatran je bil boljši s 34:30.
Preberi več
7. 11. 2016

Ose se želijo Tatranu oddolžiti za boleč poraz

V nedeljo so se rokometaši Gorenja Velenja podali na pot proti Slovaški, kjer jih v Prešovu ta torek čaka nov preizkus v Ligi SEGA Gazprom. Na svojem osmem obračunu med regionalno druščino se bodo ob 17. uri pomerili s Tatranom, s katerim imajo še neporavnane račune. Tekmo bo v Sloveniji neposredno prenašal Šport TV 1.
Preberi več
7. 11. 2016

Tekma proti Veszpremu premaknjena v november

Ta torek rokometaše Gorenja Velenja čaka tekma 8. kola Lige SEHA Gazprom, ob 17. uri bodo gostovali pri Tatranu v Prešovu. Kmalu za tem pa jih v regionalni že druščini čakajo novi obračuni.
Preberi več
7. 11. 2016

OSICE: V nedeljo iz Raven na Koroškem z dvema zmagama

Mlajše selekcije RK Gorenje Velenje so se po krajšem premoru vrnile na igrišče. V nedeljo so starejši dečki A in kadeti gostovali na Ravnah na Kroškem, oboji pa so se domov vrnili z novima uspehoma.
Preberi več
7. 11. 2016

Mazej in Pajt sodeovala pri dveh slovenskih zmagah

Kandidati za nastop v kadetski reprezentanci so minuli vikend v Slovenskih Konjicah odigrali dve pregledni tekmi proti Avstriji. Slovenski fantje, ki so tekmi odigrali v povsem drugačnih postavah, so dobili oba obračuna - v soboto s 26:23, dan kasneje pa z 29:25. K prvi zmagi je Tadej Mazej prispeval en gol, k drugi pa Kenan Pajt dva.
Preberi več
6. 11. 2016

Slovenija z neodločenim izidom zaključila 1. kvalifikacijski cilus

Slovenska moška rokometna reprezentanca je prvi ciklus kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu leta 2018 na Hrvaškem zaključila z neodločenim izidom proti Portugalski. Končni rezultat v Lizboni je bil 26:26.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se