Show menu

Novice - 2016

28. 11. 2016

FOTO+VIDEO: Ose v Berlinu navdušile, z mislimi že pri Veszpremu

Rokometaše Gorenja Velenja v torek čaka tretja tekma v sedmih dneh. V soboto so gostovali v Nemčiji, kjer so odigrali povratno tekmo kvalifikacij za nastop v Pokalu EHF. Zmaga z 32:29 ni zadostovala za napredovanje, kljub temu pa so ose pred 5000-glavo množico navdušile.
Preberi več
28. 11. 2016

Gorenje gostuje pri prvakih Lige SEHA Gazprom

Le dan po vrnitvi iz Nemčije moštvo RK Gorenje Velenje že nadaljuje svoje potovanje po Evropi. V ponedeljek jih je pot odpeljala v eno najstarejših madžarskih mest, Veszprem. Tam ose v torek, ob 18. uri v Ligi SEHA Gazprom čaka obračun z domačim rokometnim velikanom. V Sloveniji bo tekmo v živo prenašal Šport TV 1.
Preberi več
28. 11. 2016

Štiri osice v dresu Slovenije proti Italiji, ena proti Rudarju

Reprezentanca fantov, rojenih leta 2000 in mlajših, nadaljuje s svojimi aktivnostmi. Urban Starc, Jernej Drobež, Tilen Grobelnik in Domen Tajnik, ki so sodelovali že na nedavnem preglednem treningu, bodo ta ponedeljek odigrali še prvo izmed dveh preglednih tekem. Ob 19.30 se bo Slovenija v Zrečah pomerila z Italijo.
Preberi več
27. 11. 2016

OSICE: Starejši dečki B po preobratu znova v zmagovalnih tirnicah

Nov sklop tekem mlajših selekcij RK Gorenje Velenje se je začel že v četrtek. Obe ekipi starejših dečkov sta na igrišču ŠC Velenje morali priznati premoč vrstnikom iz Celja, medtem ko so mladinci slavili visoko zmago na gostovanju v Radencih. Starejši dečki B so se nato na zmagovalne tirnice vrnili že v soboto, ko so zmagali na Ptuju.
Preberi več
26. 11. 2016

Popolnoma oslabljeni korak od velike senzacije

Moštvo RK Gorenje Velenje se iz gostovanja v Berlinu vrača z zmago (32:29), ki pa kljub izjemni igri ni zadostovala za preboj v skupinski del Pokala EHF. Tega so se po skupnem seštevku veselili rokometaši domačega Füchseja, ki so bili na prvi tekmi v Šaleški dolini boljši z 29:24.
Preberi več
25. 11. 2016

Še dodatno oslabljeni Velenjčani na povratno tekmo v Berlin

V soboto rokometaše Gorenja Velenja v Berlinu čaka povratna tekma 3. kroga kvalifikacij za nastop v skupinskem delu Pokala EHF. Obračun z moštvom Füchseja se bo začel ob 19.30.
Preberi več
24. 11. 2016

Nova poškodba, na prisilni počitek mora tudi Toskić

Poškodbam v moštvu Rokometnega kluba Gorenje Velenje ni in ni videti konca. Že tako zdesetkana ekipa je po sredini prvi tekmi kvalifikacij za Pokal EHF proti nemškemu Füchseju ostala še brez Alema Toskića.
Preberi več
24. 11. 2016

VIDEO: Najlepši goli Gorenja Velenja proti Füchseju

Na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za mesto v skupinskem delu Pokala EHF so se zmage z 29:24 veselili rokometaši Füchseja. Kljub okrnjeni zasedbi so tudi Velenjčani prikazali kar nekaj lepih potez.
Preberi več
23. 11. 2016

FOTO: Velenjčani v Berlin z zaostankom petih golov

Kvalifikacije za nastop v Pokalu EHF se za zdesetkano zasedbo Gorenja Velenja niso začele uspešno. Na prvi tekmi 3. kroga, ki je zadnja stopnica pred skupinskim delom, je bila nemška zasedba Füchse boljša z 29:24. Povratna tekma bo na sporedu v soboto, ob 19.30 v Berlinu.
Preberi več
23. 11. 2016

Objavi svojo navijaško fotografijo in si prisluži dres Gorenja Velenja

Navijači so pomemben del rokometne igre. Z njimi ob boku je rokometašem na igrišču vse lažje. V tej sezoni je znova zaživel projekt be8player (slo. bodi osmi navijač), ki povezuje vse rokometne navdušence širom Evrope. V sodelovanju z RK Gorenje Velenje ta pripravlja poseben natečaj, v katerem si lahko prislužite dres svojega kluba ali celo pot na finalni turnir Lige SEHA Gazprom.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se