Show menu

Novice - 2016

8. 12. 2016

FOTO+VIDEO: Prvenec Zaponška in odmevna zmaga proti PPD Zagrebu

Rokometaši Gorenja Velenja so na sredini tekmi Lige SEHA Gazprom presenetili vse, saj so kljub odsotnosti štirih pomembnih soigralcev zaradi poškodb s 27:26 ugnali hrvaški PDD Zagreb. Proti moštvu, ki nastopa v Ligi prvakov, so Velenjčani prikazali sijajno borbenost in srčnost ter zasluženo četrtič v sezoni osvojili tri točke.
Preberi več
6. 12. 2016

Z izjemno igro Gorenje na kolena spravilo hrvaške prvake

Na tekmi 12. kola Lige SEHA Gazprom so rokometaši Gorenja Velenja pripravili velikansko presenečenje. Kljub zdesetkani zasedbi so v domači Rdeči dvorani pred izjemnimi navijači ugnali zasedbo PPD Zagreba. Moštvo, ki nastopa v Ligi prvakov, in je tam nazadnje doseglo odmevno zmago proti nemškim Rhein-Neckar Löwen, je klonilo s 26:27.
Preberi več
5. 12. 2016

V Velenju gostujejo serijski hrvaški državni prvaki

RK Gorenje Velenje do konca koledarskega leta čakajo tri tekme, vse na domačem igrišču Rdeče dvorane. Prva že ta torek ob 18. uri, ko bo v Šaleški dolini gostovalo moštvo PPD Zagreba, ki je državni prvak vse od osamosvojitve Hrvaške.
Preberi več
5. 12. 2016

Mlajši dečki A osvojili turnir v avstrijskem Gradcu

Ekipa mlajših dečkov A iz RK Gorenje Velenje je minulo nedeljo sodelovala na mednarodnem turnirju v Gradcu. Nadobudni rokometaši, ki jih vodi Saša Mijatović, so v Avstriji prikazali odlične, odpravili vso konkurenco in se zasluženo veselili prvega mesta.
Preberi več
4. 12. 2016

OSICE: Mladinci in kadeti nadaljujejo niz neporaženosti

Mladinci in kadeti RK Gorenje Velenje nadaljujejo niz neporaženosti. Prvi so v nedeljo na dvoboju trenutno najboljših ekip vzhodne skupine s 43:22 odpravili Hrastničane, slednji pa so dan poprej do 11. zmage prišli proti Slovenj Gradcu 2011. Sosedom iz Koroške sta medtem morali premoč v soboto priznati obe ekipi starejših dečkov, medtem ko so mlajši dečki A na domačem igrišču odpravili Veliko Nedeljo. To je bila njihova druga zmaga v tem tednu, s katero so se povzpeli na vrh lestvice vzhodne skupine.
Preberi več
3. 12. 2016

MEGA INTERVJU: Borut Plaskan

Ko stopiš v velenjsko rokometno trdnjavo na vzhodni steni ne moreš mimo velikega rumenega dresa, na katerem se bohoti legendarna Gorenjeva sedmica. Pod njo se je podpisal Borut Plaskan, ki je dolgih 19 sezon nosil dres članske ekipe, skupaj pa v klubu odigral še sedem sezon več. Bil je član prve slovenske rokometne reprezentance, v njenem dresu pa zbral 48 nastopov in zabil 53 golov.
Preberi več
2. 12. 2016

Trening mlajših dečkov obiskala trojica iz članske ekipe

December je mesec obdarovanj, za rokometaše pa obenem zadnji mesec pred reprezentančnim premorom. Moštvo RK Gorenje Velenje do slednjega ločijo še tri tekme. Prvi bosta na sporedu prva dva torka v decembru - 6. bo v Rdeči dvorani gostoval Zagreb, 13. pa Koper 2013.
Preberi več
1. 12. 2016

Osa Pika obiskala Gorenje, rokometaši MO Velenje

Po napornem tednu dni, ki je rokometašem Gorenja Velenja prinesel tri tekme z izredno zahtevnimi tekmeci, imajo sedaj ti do naslednjih preizkusov nekoliko več časa. V decembru zasedbo os čakajo tri tekme in prav vse na igrišču Rdeče dvorane. Prva že v torek, ko bo ob 18. uri v Šaleški dolini na tekmi Lige SEHA Gazprom gostovala ekipa Zagreba, teden dni za tem pa bo na sporedu še pokalni obračun s Koprom 2013.
Preberi več
30. 11. 2016

VIDEO: V Veszpremu ose pretile le v prvi četrtini tekme

Iz gostovanja pri prvakih Lige SEHA Gazprom so se velenjski rokometaši vrnili brez novih točk. Po napornem gostovanju v Nemčiji in poti na Madžarsko so se tekmecem upirali po najboljših močeh, a so bili ti na koncu prepričljivo boljši.
Preberi več
29. 11. 2016

Prvaki Lige SEHA Gazprom prevelik zalogaj za ose

Moštvo RK Gorenje Velenje se z gostovanja pri prvakih zadnjih dveh sezon Lige SEHA Gazprom vrača brez uspeha. Telekom Veszprem je vodil večino tekme, na koncu pa visoko zmagal (36:27).
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se