Show menu

Novice - 2016

14. 12. 2016

Prvak Lige SEHA Gazprom gostuje v Rdeči dvorani

Velenjski rokometaši na drugi tekmi tega tedna pričakujejo uglednega tekmeca. V Šaleško dolino prihaja madžarski Telekom Veszprem, ena najboljših evropskih ekip in prvak Lige SEHA Gazprom v minulih dveh sezonah. Obračun se bo začel ob 18. uri, v živo ga bo moč spremljati tudi na Šport TV 2.
Preberi več
14. 12. 2016

OSICE: Kadeti prvič brez polnega izkupička, do točke v zadnjih sekundah

Starejši dečki A in kadeti RK Gorenje Velenje so teden, v katerem jih čakata dve tekmi, začeli z gostovanjem v Ormožu. Prvi so proti domači zasedbi klonili z 20:12, slednji pa prvič v sezoni ostali brez polnega izkupička, a v zadnjih sekundah izsilili neodločen izid (25:25). Obe zasedbi tekmi čakata še v soboto v Rdeči dvorani. V nedeljo bodo s prvim delom tekmovanja zaključili mladinci, ki bodo ne glede na razplet obračuna z mariborskim Branikom osvojili prvo mesto in se po novem letu podali v boje za prvaka 2. DRL.
Preberi več
13. 12. 2016

V zadnjih sedmih minutah strli Koprčane in napredovali v četrtfinale

Rokometaši Gorenja Velenja so zadnji udeleženci četrtfinala Pokala Slovenije. Po izredno napetem in izenačenem dvoboju z RD Koper 2013 so na koncu slavili zmago z 29:26. Tekmeca med najboljšo osmerico bodo dobili čez manj kot 24 ur, saj bo žreb na sedežu Rokometne zveze Slovenije na sporedu to sredo ob 13. uri.
Preberi več
13. 12. 2016

Cehte in Ferlin v Velenju vsaj do leta 2018!

Rokometni klub Gorenje je poskrbel za zgodnje prednovoletno darilo svojim navijačem. Pred zadnjimi obračuni v letu 2016 je v svojih vrstah uspel zadržati dva igralca, ki bosta v prihodnosti gotovo še velikokrat oblekla dres slovenske članske reprezentance. V Šaleški dolini vsaj do konca sezone 2017/18 namreč ostajata desni zunanji igralec Nejc Cehte in vratar Klemen Ferlin.
Preberi več
13. 12. 2016

Levc med 28 reprezentančnimi kandidati

Selektor slovenske moške reprezentance Veselin Vujović je objavil širši seznam kandidatov za nastop na januarskem svetovnem prvenstvu v Franciji. Na seznam z 28 rokometaši je uvrščen tudi član RK Gorenje Velenje Vid Levc.Selektor slovenske moške reprezentance Veselin Vujović je objavil širši seznam kandidatov za nastop na januarskem svetovnem prvenstvu v Franciji. Na seznam z 28 rokometaši je uvrščen tudi član RK Gorenje Velenje Vid Levc.
Preberi več
13. 12. 2016

OSICE: Mladinci meljejo dalje, tudi po devetih tekmah neporaženi

Mlajše selekcije RK Gorenje Velenje so zadnji sklop tekem končale s stoodstotnim izkupičkom. Zadnje zmage so se v ponedeljek veselili mladinci, ki so s 35:11 zmagali v Radečah. Ekipi mlajših dečkov sta bili v soboto uspešni na gostovanju pri RK Arcont Radgoni, starejši dečki pa so se do zmage prebili v Mariboru. Tam so bili v nedeljo uspešni še kadeti.
Preberi več
12. 12. 2016

Dvoboj podprvakov za četrtfinale Pokala Slovenije

Medtem ko je večina četrtfinalistov Pokala Slovenije že znana, bo eno izmed dveh preostalih imen jasno po torkovi tekmi v Velenju. V Rdeči dvorani se bo domačemu Gorenju zoperstavil RD Koper 2013. Dvoboj državnih in pokalnih podprvakov se bo začel ob 19. uri.
Preberi več
10. 12. 2016

Izbrana najboljša postava novembra

Ose so že zakorakale v decembrsko rokometno dogajanje, do konca nastopov v letošnjem koledarskem letu pa jih ločijo še zadnje tekme. Izjemno marljive pa so bile pri nabiranju točk in golov tudi v minulem mesecu. Prvič v tej sezoni smo tako izbrali postavo meseca RK Gorenje Velenje iz vseh klubskih selekcij.
Preberi več
9. 12. 2016

Tudi pred tekmo s Koprom 2013 na obisk v Gorenju

Velenjski rokometni klub brez velike podpore podjetja Gorenje ne bi bil zmožen igrati na takšni ravni in ker je december mesec, v katerem si rokometaši še zlasti želijo narisati nasmehe na obraz vsem podpornikom, so se ti v petek podali na obisk. Jože Baznik, Darko Stojnić in Tadej Mazej so obiskali podjetje Gorenje I.P.C., kjer luč sveta ugleda vsaka izdaja revije 9ka, druga skupina z Rokom Zaponškom, Kenanom Pajtom in Janom Tajnikom pa Gorenja Servisa, kjer službuje tudi predsednik RK Gorenje Velenje Milan Meža.
Preberi več
8. 12. 2016

OSICE: Mladinci dve tekmi pred koncem že uvrščeni v borbo za prvaka

Mladinci RK Gorenje Velenje so si z novo zmago, osmo zaporedno že pred zadnjima tekmama prvega dela priborili prvo mesto v vzhodni skupini in s tem napredovanje v borbo za prvaka 2. lige. Na zaostali tekmi 6. kola so v sredo na sosedskem derbiju visoko ugnali vrstnike Slovenj Gradca 2011 s 37:16.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se