Show menu

Novice - 2016

20. 12. 2016

Preminil je Mile Maksimović

Po dolgotrajni bolezni se je v 82. letu starosti poslovil Mile Maksimović, ki je s svojim delom na področju fizioterapije globok pečat pustil tudi v Rokometnem klubu Gorenje Velenje.
Preberi več
20. 12. 2016

MEGA INTERVJU: Niko Medved, kapetan Gorenja Velenja

Niko Medved se za rokometno žogo že od malih nog podi v dresu RK Gorenje Velenje. Rokometaš, ki se najbolje znajde na položaju levega krila je v članskem moštvo debitiral pri 17 letih in sodeloval pri vseh največjih uspehih kluba, danes pa uspešno nastopa tudi v vlogi kapetana.
Preberi več
18. 12. 2016

OSICE: Mlajše selekcije uspešno zaključile nastope v letu 2016

Minuli vikend so mlajše selekcije RK Gorenje Velenje zaključile z nastopi v letu 2016, mladinci, kadeti in starejši dečki A pa so ob tem tudi sklenili tekmovanje v prvem delu.
Preberi več
17. 12. 2016

NAGRADNA IGRA: Poveži pike v Piki in sodeluj v nagradnem žrebanju

V četrtek je na obračunu s Telekomom Veszpremom luč sveta ugledala nova številka revije 9ka. Poleg zanimivih vsebin v njej najdete tudi posebno nagradno igro za vse otroke, ki se nahaja na strani 29.
Preberi več
16. 12. 2016

FOTO+VIDEO: Prvaki iz Velenja s polnim izkupičkom

Telekom Veszprem je po odličnem uvodu v drugi polčas obračuna z Gorenjem Velenjem nazaj na Madžarsko odpotoval s polnim plenom, zmagal je z 31:27. Kljub temu so velenjski fantje skozi večino tekme nudili dober odpor tekmecem, ki v Ligi SEHA Gazprom branijo dva zaporedna naslova.
Preberi več
15. 12. 2016

Slab uvod drugega polčasa vzel upe za boljši rezultat proti prvaku

Po dobrih dveh tednih je moštvo Gorenja Velenja V Ligi SEHA Gazprom še v drugo moralo priznati premoč madžarskemu Telekomu Veszpremu. Prvak regionalnega tekmovanja zadnjih dveh sezon je bil v Rdeči dvorani boljši z 3Po dobrih dveh tednih je moštvo Gorenja Velenja V Ligi SEHA Gazprom še v drugo moralo priznati premoč madžarskemu Telekomu Veszpremu. Prvak regionalnega tekmovanja zadnjih dveh sezon je bil v Rdeči dvorani boljši z 31:27.
Preberi več
15. 12. 2016

Znan termin zadnje tekme Gorenja v letu 2016

V sredo je na sedežu Rokometne zveze Slovenije potekal žreb pred četrtfinalom Pokala Slovenije, kamor so se rokometaši Gorenja Velenja dan poprej uvrstili po zmagi nad Koprom 2013 (29:26). Ples kroglic, ki ga je izvedel selektor moške članske reprezentance Veselin Vujović je klubu iz Šaleške doline za tekmeca namenil moštvo Herza Šmartnega.
Preberi več
15. 12. 2016

FOTO+VIDEO: Preko Kopra 2013 do četrtfinala Pokala Slovenije

Velenjski rokometaši so si v zadnjih sedmih minutah obračuna s Koprom 2013 zagotovili zmago z 29:26. S tem uspehom so izbranci Boruta Plaskana napredovali v četrtfinale Pokala Slovenije.
Preberi več
15. 12. 2016

Zabaven intervju by Osa Pika: Luka Mitrović

Luka Mitrović trenutno okreva po poškodbi orbitalne kosti, ki ga bo z igrišča oddaljila do prihodnjega leta. V novembrski številki revije 9ka je odgovoril na nekaj kratkih vprašanj, ki mu jih je zastavila klubska maskota osa Pika.
Preberi več
15. 12. 2016

Z nakupom koledarja pomagaj velenjskim rokometašicam

Še malo in na koledarjih bomo obrnili zadnji list v letu 2016. Že imate novega, ki bo krasil vaše stene? Svoj koledar, ki ga krasijo mladenke članske ekipe, so v decembru izdale velenjske rokometašice. Za njegov nastanek so odvrgle svoje drese in se prelevile v prave fotomodele.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se