Show menu

Novice - 2016

30. 12. 2016

Slovenija brez Stojnića klonila proti Madžarski

Slovenska mladinska reprezentanca je s porazom zaključila nastope na mednarodnem turnirju v Dabašu. V četrtek so Slovenci morali priznati premoč domači Madžarski, ki je bila boljša s 25:22. Glavni trener Saša Prapotnik je na zadnjem preizkusu rokometašu Gorenja Velenja Darku Stojniću namenil počitek in ga ni uvrstil v kader za tekmo.
Preberi več
29. 12. 2016

Osice se iz Beograda vračajo s kopico novih izkušenj

V Beogradu se je v četrtek zaključil 13. mednarodnem turnirju v Beogradu, na katerem so nastopile ekipe iz Srbije, Makedonije, Francije, Hrvaške, Italije, Izraela, Črne gore, Bosne in Hercegovine in tudi Slovenije. Barve Gorenja Velenja so zastopali kadeti in mlajši dečki. Oboji so na koncu zasedli 14. mesto.
Preberi več
28. 12. 2016

Mladinska reprezentanca s Stojnićem ugnala tudi Hrvaško

Rokometaš Gorenja Velenja Darko Stojnić s slovensko mladinsko reprezentanco še naprej nadvse uspešno nastopa na mednarodnem pripravljalnem turnirju na Madžarskem. V Dabašu so izbranci Saše Prapotnika v 2. kolu odpravili Hrvaško s 24:21, član kluba iz Šaleške doline pa je k uspehu prispeval štiri zadetke, s čimer je bil drugi najuspešnejši strelec izbrane vrste.
Preberi več
28. 12. 2016

FOTO+VIDEO: Zmaga os za zaključek leta 2016

Gorenje Velenje se je na svoji zadnji tekmi v letu 2016 prebil do zmage in si zagotovil mesto na zaključnem turnirju Pokala Slovenije. V Šmartnem pri Litiji je ugnal tamkajšnjega Herza.
Preberi več
27. 12. 2016

Stojnić z zmago nad Rusijo začel pripravljalni turnir

Slovenska mladinska reprezentanca je na pripravljalni tekmi s 33:29 premagala Rusijo in tako odlično začela nastope na močnem mednarodnem turnirju v madžarskem Dabašu. Član Gorenja Velenja Darko Stojnić je k uspehu pristavil dva gola. V sredo se bodo izbranci Saše Praprotnika v 2. kolu pomerili s Hrvati, v četrtek pa še z gostitelji Madžari.
Preberi več
26. 12. 2016

Osice odpotovale na turnir v Beograd

Zadnje dni letošnjega leta bosta ekipi kadetov in mlajših dečkov izkoristili za obisk turnirja v Beogradu, kamor sta odpotovali v ponedeljek. Ob torka do četrtka bodo tako velenjski fantje nastopali v konkurenci vrstnikov s Srbije, Makedonije, Francije, Hrvaške, Italije, Izraela, Črne gore, Bosne in Hercegovine in tudi Slovenije. Gorenje bo na turnirju NRT nastopalo že četrto leto zapored.
Preberi več
23. 12. 2016

Božično-novoletno voščilo

Nekaj dni v letu 2016 je še ostalo. Želimo vam, da ga preživite v prijetni družbi, v novo leto pa zakorakate z obilo optimizma in moči za vse izzive, ki vas čakajo!
Preberi več
23. 12. 2016

Stojnić z mladinsko reprezentanco začenja priprave na kval. za SP

V petek so se v Ljubljani zbrali kandidati za nastop v mladinski reprezentanci, ki jo v Hlohovcu na Slovaškem med 6. in 8. januarjem prihodnje leto čaka nastop v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Glavni trener Saša Praprotnik je na začetek zadnjega ciklusa priprav povabil 18 rokometašev, med katerimi je tudi član Gorenja Velenja Darko Stojnić.
Preberi več
22. 12. 2016

Gorenje Velenje suvereno na zaključni turnir pokalnega tekmovanja

Znani so vsi udeleženci zaključnega turnirja Pokala Slovenije. Kot zadnje si je vozovnico med najboljšo četverico priigralo moštvo Gorenja, ki na gostovanju v Šmartnem pri Litiji ni imelo večjega dela s tamkajšnjim Herzem. Slednjega je ugnalo s 40:24.
Preberi več
21. 12. 2016

V Šmartno pri Litiji po vozovnico na zaključni turnir Pokala Slovenije

Rokometaše Gorenja Velenja ta četrtek čaka zadnji preizkus v tem koledarskem letu. V Šmartnem pri Litiji se bodo z domačim Herzem pomerili v četrtfinalu Pokala Slovenije. Obračun za nastop na zaključnem turnirju, ki bo na sporedu sredi aprila 2017, se bo začel ob 19. uri.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se