Show menu

Trening mlajših dečkov obiskala trojica iz članske ekipe

2. 12. 2016
December je mesec obdarovanj, za rokometaše pa obenem zadnji mesec pred reprezentančnim premorom. Moštvo RK Gorenje Velenje do slednjega ločijo še tri tekme. Prvi bosta na sporedu prva dva torka v decembru - 6. bo v Rdeči dvorani gostoval Zagreb, 13. pa Koper 2013.

Ker si članska ekipa želi leto 2016 zaključiti čim bolj uspešno, vabi vse navijače in podpornike kluba, da se jim pridružite na tribunah. Slednje bodo zasedli tudi mlajši dečki velenjskega kluba, katere so rokometaši članske ekipe presenetili na petkovem treningu. Z mlajšimi dečki A so se srečali že v četrtek pred njihovo tekmo z Mariborom Branikom, dan kasneje pa so bili na vrsti tisti, ki se rokometnih veščin učijo v selekcijah B in C. Mladi nadobudneži so bili obiska še kako veseli. Druženje so izkoristili tudi za zbiranje avtogramov in spominske fotografije, člani pa so jim podarili tudi vstopnice za omenjeni tekmi. 

Po obisku so članske ose že odbrzele v Rdečo dvorano, kjer jih je najprej čakala video priprava na obračun z Zagrebčani, nato pa še trening. Kot je že v navadi, so s slednjim pred njimi opravili mladinci. Tudi te kapetan Niko Medved in soigralci toplo povabili na obe tekmi.
FOTOGALERIJA OBISKA TRENINGA MLAJŠIH DEČKOV B IN C

Prijavi se na e-novice

Prijavi se