Show menu

Osa Pika obiskala Gorenje, rokometaši MO Velenje

1. 12. 2016
Po napornem tednu dni, ki je rokometašem Gorenja Velenja prinesel tri tekme z izredno zahtevnimi tekmeci, imajo ti sedaj do naslednjih preizkusov nekoliko več časa. V decembru zasedbo os čakajo tri tekme in prav vse na igrišču Rdeče dvorane. Prva že v torek, ko bo ob 18. uri v Šaleški dolini na tekmi Lige SEHA Gazprom gostovala ekipa Zagreba. Teden dni za tem bo na sporedu še pokalni obračun s Koprom 2013.

Ker bodo fantje na obeh tekmah potrebovali tudi osmega igralca, so se podali v lov, da na tribune svoje trdnjave privabijo kar se da veliko število glasnih grl. V četrtek se je del ekipe tako odpravil na obisk na MO Velenje, kjer jih je sprva sprejel direktor občinske uprave mag. Iztok Mori, nato pa so fantje po pisarnah obiskali še vse zaposlene. 

Da je njihov glas segel še dlje, so "v ogenj" poslali tudi klubsko maskoto oso Piko. Ta je isti dan obiskala obrat generalnega sponzorja, podjetja Gorenje in delala družbo pridnim delavcem ob malici. Tudi ona je vse zbrane toplo povabila na oba torkova obračuna v prihodnjih tednih.

A s tem se dan obiskov še ni zaključil. Mladi velenjski upi so ta dan na Šolskem centru Velenje gostili vrstnike iz mariborskega Branika. Mlajše dečke A so pred začetkom presenetili njihovi vzorniki in tudi njih povabili na svoje tekme. Očitno so jim podarjene vstopnice in zaželena sreča zelo pomagali, saj so se na koncu veselili visoke zmage. Tekmece so namreč odpravili kar z 28:8.
FOTOGALERIJA OBISKA PODJETJA GORENJE IN MO VELENJE

Prijavi se na e-novice

Prijavi se