Show menu

Šaleški graščaki in Zvezdice v novi podobi

20. 10. 2016

Tekme RK Gorenje Velenje bi si v Rdeči dvorani težko predstavljali brez zvestih in glasnih navijačev Šaleških graščakov ter mičnih in venomer nasmejanih članih plesne skupine Zvezdice. Klub njihov prispevek k odličnemu vzdušju na domačih obračunih izjemno ceni, zato se je s svojim generalnim pokroviteljem Gorenjem ter partnerjem Radiem Center odločil, da obema skupinama priskoči na pomoč.


Pred torkovo tekmo Lige SEHA Gazprom, na kateri so Velenjčani s 23:18 ugnali makedonski Metalurg, so tako Šaleški graščaki iz rok predsednika kluba Milana Meže prejeli povsem nove navijaške šale, z atraktivnim dizajnom. Da pa bodo v prihodnje Zvezdice na igrišču velenjske dvorane še bolj sijale, bo med drugim skrbela tudi njihova nova oprava.


Matej Avanzo, direktor RK Gorenje Velenje:
"V RK Gorenje Velenje nadaljujemo s prenavljanjem celostne podobe našega kluba in se še naprej trudimo, da z vsemi dodatnimi aktivnostmi zasledujemo sprejeto strategijo kluba, ki z manjšim proračunom ob potekajoči finančni sanaciji vseeno predvideva tudi posodobitev našega delovanja na vseh področjih. Tako smo z našim glavnim sponzorjem, podjetjem Gorenje, del novih navijaških šalov namenili naši najzvestejši navijaški skupini Šaleški graščaki, skupaj z našim partnerjem Radiem Center pa v nove plesne obleke odeli našo plesno skupino Zvezdice, ki bo odslej dvoboje v Rdeči dvorani na tak način še dodatno popestrila."

Prijavi se na e-novice

Prijavi se