Show menu

Plišaste osice Pike v roke vseh velenjskih prvošolcev

12. 10. 2016

RK Gorenje Velenje je na začetku nove sezone bogatejši za dve novosti. Skupaj z generalnim sponzorjem, podjetjem Gorenje, bo v prihodnje za promocijo velenjskega rokometa skrbel tudi s plišasto podobo klubske maskote ose Pike ter novimi navijaškimi šali.

 

Osa Pika je navihana in hudomušna. Je prava prijateljica in zaveznica otrok, ki jo lahko srečujete na vseh domačih tekmah RK Gorenje Velenje ter še na mnogih s klubom povezanih dogodkih. Konec septembra je luč sveta ugledala tudi njena plišasta podoba, ki bo kaj kmalu zvesta spremljevalka vseh velenjskih prvošolcev in prvošolk. Klub je namreč v sodelovanju z Mestno občino Velenje pripravil posebno akcijo, v kateri bo z ljubko igračo obdarili prav vse najmlajše šolarje na šestih velenjskih osnovnih šolah. Obdarovanje s prvimi plišastimi podobami se je začelo že v preteklem tednu na osnovnih šolah Antona Aškerca in Gustava Šiliha, v torek pa se je nadaljevalo na OŠ Šalek. Da je bilo dosedanje veselje med otroki še toliko večje, so poskrbeli kar rokometaši članske ekipe, ki so se pred treningi podali na obisk in osice otrokom predali kar sami. V prihodnjih dneh bodo enako storili še na OŠ MPT, OŠ Gorica in OŠ Livada.

 


FOTOGALERIJA OBISKA NA OŠ ŠALEK


Na naslednji domači tekmi proti Metalurgu, ki bo v Ligi SEHA Gazprom na sporedu v torek, 18. oktobra, ob 17.00 (prenos na Šport TV), bo darilo pričakalo tudi zveste velenjske navijače Šaleške graščake. Ti bodo iz rok predsednika kluba Milana Meže prejeli povsem nove navijaške šale, z atraktivnim dizajnom, ki povzema vse podobe RK Gorenje Velenje. V klubu smo prepričani, da bodo novi navijaški pripomočki le še pripomogli k njihovemu že tako izjemnemu navijanju.

 

Matej Avanzo, direktor RK Gorenje Velenje:
"V RK Gorenje Velenje se na vse pretege trudimo, da bi ne delovali le na strogo športnem področju, ampak, da bi se z okolico zlili tudi na druge načine. Tako smo v dobrem letu dni kljub krepko omejenim finančnim sredstvom s kakovostnimi idejami ali s pomočjo naših sponzorjev in partnerjev že veliko idej spremenili v zanimive projekte, enemu od teh smo lahko priča tudi v teh dneh. Najprej smo ob podpori našega generalnega sponzorja, podjetja Gorenje, vrednost kluba še dodatno okrepili z izdelavo plišaste maskote, ose Pike, ter novimi navijaškimi šali, nato pa smo se v sodelovanju z Mestno občino Velenje odločili eno plišasto osico nameniti slehernemu prvošolcu v velenjski občini. Tako bodo nadobudna dekleta in fantje na simpatičen način bolje spoznali naš klub, Pika pa bo nanje hudomušno pazila, jih zabavala ter jim vselej omogočila topel objem."

Prijavi se na e-novice

Prijavi se