Show menu

Starejši dečki A doma premagali Fužinar

10. 9. 2016

Za člansko je ekipo je svoje boje v državnem prvenstvu pričela tudi ekipa starejših dečkov A - letnik 2002. V uvodni tekmi so se mlade osice pomerile z vrstniki iz Ravn na Koroškem.


Tekma se ni pričela po željah domačinov, saj so gostje hitro povedli z rezultatom 0:3 in 1:4, mlade osice pa v tem delu tekme niso imele zbranosti, saj so nekajkrat nastreljale gostujočega vratarja. Počasi so se le zbrale in nekje do  15. minute prvega polčasa vzpostavile razmerje na igrišču ter polčas končale z vodstvom 13:10.

V drugem polčasu so se mlade osice trenerja Juršiča le sprostile in nadaljevale v visokem ritmu. Posledica dobre igre v obrambi je bila tudi zelo kombinatorna igra, hitri protinapadi in nekaj lahkih zadetkov, vse do vodstva 26:17, ko je bila tekma že odločena. Priložnost za igro so dobili vsi igralci, tudi nekateri mlajši letnika 2003, tekma se je končala pri rezultatu 30:19 v prid domačih osic.

 

RK Gorenje Velenje : RD Fužinar 30:19 (13:10) 

Gorenje: Pandol in Verboten v vratih, Hudovernik 5, Mrkonjić 2, Mrkaljević 3,Smajlović, Lah 1,Radšel 8,Šmigoc 6, Zulić 3,Flis 2, Kamenicki,Stropnik, Mlivić, Hojnik.

Na tekmi sta manjkala poškodovana Koren in Šeliga.


Prijavi se na e-novice

Prijavi se