Show menu

Velenjski mladinci poraženi na prijateljski tekmi s Celjani

9. 9. 2016

V četrtek, 8.9.2016, so velenjski mladinci Velenju odigrali prijateljsko tekmo z mladinskim moštvom RK Celje Pivovarna Laško. 


S samo zadetkom razlike (21:22) so slavili gostje, mladim osam pa čstitamo za borbeno igro!


POROČILO:


MLADINCI, trening tekma, četrtek, 08.09.2016

 

RK Gorenje Velenje : RK Celje Pivovarna Laško     21:22 (8:12)

RK Gorenje Velenje: Jukić (6 obramb), Grudnik (3 obrambe (2x7m)), Vujović (5 obramb), Drobež, Grobelnik 1, Haseljić 2, Iršič 1, Jagodić 5, Krušnik, Mazej 3, Pajt 1 (1), Pirmanšek,  Podpečan, Starc, Svečko, Špiljak 1, Tajnik D. 3, Tajnik J. 1, Tratnik 2

7-metrovke: 3/1

Izključitve: 8 minut

 

Trener: Klemen Luzar

 

Za nami je še druga trening tekma v pripravljalnem obdobju. Tokrat so k nam prišli gostje iz Celja. Tekmo smo dobro začeli in se s Celjani izmenjavali v vodstvu. V drugem delu prvega polčasa smo nato naredili nekaj napak v napadu, kar so gostje hitro izkoristili in na odmor odšli s štirimi goli prednosti. Tudi v začetku drugega dela nam igra v napadu nikakor ni stekla, posledično pa so Celjani še povišali prednost. Kljub vsemu so fantje tokrat kazali veliko borbenost in željo po zmagi, kar so je še posebej izkazalo predvsem pri obrambnih nalogah.

Po nekaj uspešnih obrambnih akcijah, ki so se končale z našim protinapadom, smo tudi mi prišli do nekaj ''lahkih'' zadetkov in prednost Celjanov se je začela topiti. Tudi v napadu smo zaigrali odločneje, smiselno smo kombinirali in dosegli nekaj lepih zadetkov. Na koncu smo vseeno bili za gol prekratki in zmaga je odšla v Celje.


Črno-rumeno, kot eno!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se