Show menu

Z gostovanja na Dunaju se ose vračajo z zmago

26. 1. 2016

Velenjska članska ekipa je danes (torek, 26.1.2016) odšla na gostovanje k ekipi HC Fivers Vienna na Dunaj, kjer so, kot del priprav na začetek drugega dela sezone 1. NLB Leasing lige, ob 18.30 z njimi odigrali prijateljsko tekmo.

Naše ose so znova pokazale svojo vrhunsko pripravljenost in z dvema goloma razlike premagale domačine.


HC Fivers Vienna : RK Gorenje Velenje 33:35 (15:20)

RK Gorenje Velenje: Burić B. 7 obramb, Zaponšek 6 obramb; Levc 1, Cehte 3, Medvec 6, Burić S. 4, Skube 7, Golčar 4, Šoštarič 6, Kleč 3, Nosan 1, Ratajec


V prvi postavi so dvoboj z Avstrijci pričeli Niko Medved, Senjamin Burić, Mitja Nosan, Staš Skube, Nejc Cehte, Mario Šoštarič in Benjamin Burić v golu, kjer je ostal celoten prvi polčas in zbral 7 obramb. Naše ose so celoten prvi polčas vodile igro in narekovale ritem. Na odmor so fantje odšli z vmesnim rezultatom v našo korist 15:20.

V drugem polčasu so se pod vodstvom trenerja dr. Šibile na parketu izmenjali že vsi igralci na naši klopi z izjemo Janeza Gamsa, ki danes zaradi bolezni ni nastopil. Tudi v drugi polovici srečanja na Dunaju so ose nadigrale domačine in na koncu smo se veselili nove zmage s končnim rezultatom 33:35.

Strelec prijateljskega obračuna je bil na naši klopi kapetan Staš Skube, ki je mrežo nasprotne ekipe zatresel sedemkrat.


Povratna tekma z Avstrijci naše ose čaka že v petek, 29.1.2016, ob 20.00 v Rdeči dvorani.


Vljudno vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da se nam pridružite in s tribun podprete naše fante do nove zmage!

Črno-rumeno kot eno!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se