Show menu

Novice - 2015

14. 5. 2015

Pred F4

Velenjčani so včeraj v dvorani Tabor pokvarili veselje domačinom, ki so upali na zgodovinski uspeh. Po napeti tekmi so v samem finišu Velenjčani odigrali bolj zbrano in si priigrali še eno priložnost, ki jih pelje v finale za naslov državnega prvaka.
Preberi več
14. 5. 2015

Na drugi tekmi uspešnejše ose

Velenjčani so drugo tekmo polfinala za naslov državnega prvaka po napetem boju dobili. Varovanci Gregorja Cvijiča so v uvodnih minutah še zaostajali nato pa prevzeli vodstvo in do konca tekme narekovali tempo.
Preberi več
12. 5. 2015

V Maribor po novo priložnost

Rokometaše Gorenja jutri čaka druga polfinalna tekma končnice državnega prvenstva. Četa Gregorja Cvijiča gostuje v dvorani Tabor, kjer pa glede na razplet zadnje tekme, ko so vijolice slavile zmago v Velenju, ne bodo imeli lahkega dela. Vsekakor se možnosti za zmago znatno zmanjšajo, če v enačbo vključimo še falango bolnih in poškodovanih. Stanje je celo tako kritično, da je morala uprava kluba v vrste Gorenja vrniti posojenega Roka Ovnička, ki je pred tem svoje izkušnje pridobival v Slovenj Gradcu.
Preberi več
9. 5. 2015

Prva tekma pripadla Mariboru

Slab začetek, dober konec lahko v upanju zapišemo. Ose so prvo tekmo polfinala, pri čemer morajo za napredovanje doseči dve zmagi, izgubile. Kratka klop ter kup poškodovanih in bolnih je pustilo pečat, potek tekme pa je tudi zaradi okoliščin pustil grenak priokus.
Preberi več
8. 5. 2015

Jutri prva polfinalna tekma

Tekmovalni sistem, letos dodobra spremenjen, v polfinalu veleva igranje na dve zmagi. Prva tekma je na sporedu že jutri, Velenjčani pa že nestrpno pričakujejo ekipo iz štajerske prestolnice.
Preberi več
7. 5. 2015

Na zadnji tekmi brez težav

Na zadnji tekmi rednega dela državnega prvenstva so ose brez težav odpravile ekipo Sevnice. Že v samem začetku so domači popolnoma zagospodarili in po 15. minutah že vodili z 10:2. Do konca tekme so ose rutinirano opravile z nasprotnikom, strelsko razpoložen pa je bil Mario Šoštarič, ki se je ustavil pri 10 zadetkih.
Preberi več
3. 5. 2015

Reprezentančni remi v Zlatorogu

Slovenska moška rokometna reprezentanca je v četrti kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto na Poljskem danes v Celju igrala neodločeno s Švedsko 28:28 (13:16). Slovenija se bo 10. junija v Prešovu pomerila s Slovaško, tri dni kasneje pa bo v Velenju gostila Latvijo-
Preberi več
28. 4. 2015

Žalostna novica o smrti naše trenerke in sodelavke

V nedeljo nas je presunila novica, da se je, pri komaj 37 letih, nenadoma za vedno poslovila Dejana Stevanović, ki je trenirala ekipo mlajših dečkov B. Še pred nekaj dnevi smo bili skupaj na tekmi, na kateri je, vestno kot vedno, opravljala vlogo zapisničarke. Na rokometnih tekmah pa je opravljala tudi delo delegatke.
Preberi več
24. 4. 2015

Brez težav pri Krčanih

Pred reprezentančnim premorom so ose brez težav odpravile zadnjeuvrščeno ekipo Krškega, ki se letos poslavlja od prve lige. Ose, ki imajo še vedno težave s poškodbami, so skozi celotno srečanje delovale suvereno, razpoložena pa sta bila Cehte 7 in Dobelšek 5.
Preberi več
24. 4. 2015

Jutri Krško nato pavza

Do konca rednega dela državnega prvenstva sta le še dve tekmi. Ose na svoj predzadnji obračun odhajajo v Krško, na zadnji tekmi pa bodo pred domačimi gledalci gostile ekipo Sevnice.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se