Show menu

Novice - 2015

11. 6. 2015

Mitja Nosan podaljšal pogodbo z RK Gorenje Velenje

Mitja Nosan, naš levi zunanji igralec, bo še naprej nosil rumeno-črn dres, saj se je z upravo kluba dogovoril za nadaljevanje uspešnega sodelovanja. 198 centimetrov visok igralec, ki je v letošnji sezoni za ose zbral 46 nastopov in zadel 52 golov, bo tako še naprej pomemben člen ekipe trenerja Gregorja Cvijiča.
Preberi več
2. 6. 2015

Anže Ratajec nova osa

Sezone je uradno konec, pred zasluženim počitkom pa so zgolj še reprezentančne tekme. Kljub poletnim temperaturam, pa v pisarni Rokometnega kluba Gorenje Velenje niso nič kaj nagnjeni k počitku, posledično pa so včeraj sporočili vest, da se bo državnim podprvakom pridružil 186 centimetrov visoki Anže Ratajec.
Preberi več
28. 5. 2015

Celje s tretjo zmago do naslova

Na tretji tekmi smo videli podobno sosledje dogodkov kot na torkovem obračunu v Rdeči dvorani. Potem ko so si Celjani v prvem polčasu hitro priigrali prednost in jo do konca tudi brez težav obdržali, so v drugem ose to hitro izničile in prišle do aktivnega rezultata.
Preberi več
26. 5. 2015

2:0 za Celje

Kljub požrtvovalnosti in borbi so ose morale pred domačim občinstvom še drugič priznati premoč sosedom iz Celja. V napeti tekmi so gostje večino časa imeli prednost na svoji strani, v končnici, ko so ose z borbo prišle do izenačenja, pa so živčno vojno dobili gostje in osam še zmanjšali možnosti za naslov državnega prvaka. Pri osah je imel svoj dan za zadetke Staš Skube (9), pri gostih pa Sliškovič (9) in Zarabec (7).
Preberi več
25. 5. 2015

Rumena majica + osebna izkaznica = vstopnica

Naša želja je polna dvorana, zato smo pripravili akcijo, kjer bomo razdelili 150 brezplačnih vstopnic.
Preberi več
25. 5. 2015

Jutri druga tekma finala

Serija težkih tekem je na prvem finalnem obračunu za naslov državnega prvaka terjala svoj davek. Ekipa Gorenja je imela v polfinalnih obračunih bistveno težje delo od nasprotnikov iz Celja, za češnjo na torti pa je odigrala še dve zelo težki tekmi na zaključnem turnirju pokala EHF.
Preberi več
23. 5. 2015

1:0 za Celje

Prvi obračun finala za naslov državnega prvaka so s precejšnjo lahkoto dobili Celjani. Četa Branka Tamšeta je vodila od prve do zadnje minute, najvišja razlika med ekipama pa je znašala 12 zadetkov. Kljub porazu še vedno ni nič izgubljenega. Ose bodo že v torek imele novo priložnost za maščevanje. Tekma bo v Rdeči dvorani ob 19. uri. Vstopnice so že na voljo.
Preberi več
20. 5. 2015

Gorenje v finalu državnega prvenstva

ekma za biti ali ne biti je pripadla Gorenju. Po hoji po robu so se ose v zadnjem delu izvlekle in si tako prvič v zgodovini zagotovile finale državnega prvenstva. Tekma je postregla z vsem kar ta trenutek slovenski rokomet premore, za nepotreben dodatek pa sta ob koncu poskrbeli obe ekipi, ko sta po petelinje v splošnem pretepu merile moči.
Preberi več
17. 5. 2015

F4 na četrtem mestu

Ose so svoj evropski pohod zaključile na odličnem četrtem mestu in tako spisale še en velik uspeh slovenskega in velenjskega rokometa. Sicer bi lahko iz obeh tekem iztržile bistveno več, a je bilo v enačbi preveč če-jev, predvsem pa nihanja, ker ekipo »tepejo« praktično skozi celotno sezono so se ponovno izkazala za rak rano Cvijičeve ekipe.
Preberi več
16. 5. 2015

Lisice ubežale želom Gorenja

Ose so se na polfinalni tekmi zaključnega turnirja odlično upirale favoriziranemu domačinu, v samem zaključku pa imele priložnost celo za presenečenje. Velenjčani so delovali razbremenjeno, poletno in navdahnjeno, in če ne bi v zaključku polčasa bilo prisotnih tistih nekaj črnih minut, bi lisice težko ubežale želom Gorenja.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se