Show menu

Novice - 2015

3. 9. 2015

V soboto začetek 1. NLB Leasing lige

V soboto se za naše članske ose, po odigranem Super pokalu Slovenije, pričenja še sezona v 1. NLB Leasing ligi.
Preberi več
31. 8. 2015

Dobili smo novega predsednika in direktorja kluba

Na zadnji avgustovski dan, 31.8.2015, smo na redni skupščini upravnega odbora kluba izvolili novega predsednika kluba RK Gorenje Velenje. Dosedanjega predsednika Uroša Marolta, ki je svoje delo pri klubu opravljal zadnjih pet let, bo na vrhu zamenjal Milan Meža, ki sicer deluje kot direktor Gorenje Servisa.
Preberi več
29. 8. 2015

V zadnjih minutah izgubili boj za Super pokal

S tekmo Super pokala se je pričela tudi prva uradna tekma naših os v sezoni 2015/16.
Preberi več
28. 8. 2015

Pet mladih os na reprezentančnem dnevu na Super pokalu v Portorožu

Jutri (sobota) bo v Portorožu rokometni spektakel imenovan Super pokal Slovenije, kjer bomo imeli, poleg članske ekipe, tudi mlajše predstavnike kluba. Na njem bodo glavno vlogo, v večerni tekmi, imeli naši članski rokometaši, ki se bodo za prvo letošnjo lovoriko pomerili proti ekipi RK Celje Pivovarna Laško.
Preberi več
27. 8. 2015

Medved: Letos po vse tri lovorike

Danes smo na sončnem vrtu Vile Herberstein nad Velenjem organizirali prvo tiskovno konferenco v sezoni 2015/16. Pred prisotnimi novinarji so spregovorili trener Gregor Cvijić, kapetan Niko Medved in ena izmed novih okrepitev naše ekipe – Anže Ratajec.
Preberi več
26. 8. 2015

Pripravljeni na osvojitev Superpokalne lovorike

Danes je v Portorožu, na idilični lokaciji na vrtu hotela Kempinski, potekala tiskovna konferenca pred dvobojem Super pokala Slovenije. Na njej sta bila prisotna tudi naša predstavnika - kapetan Niko Medved in trener Gregor Cvijič.
Preberi več
24. 8. 2015

RK Gorenje Velenje v novo sezono ambiciozno na športnem in poslovnem področju

Rokometni klub Gorenje Velenje bo v četrtek, 27. avgusta, javnosti predstavil svojo ekipo ter načrte za prihajajoče sezono, v ponedeljek, 31. avgusta, pa bo potekala letna skupščina rokometnega kluba, na kateri bo vodstvo predstavilo poslovanje v letu 2014, predvidoma pa bo imenovan tudi nov upravni odbor, ki ga bodo sestavljali predstavniki največjega sponzorja Gorenja ter drugih pokroviteljev.
Preberi več
22. 8. 2015

Naše ose osvojile mednarodni turnir v Doboju

Včeraj se je zaključil mednarodni turnir v Doboju, ki so se ga udeležili tudi naši fantje RK Gorenje Velenje. Po osvojenem četrtem mestu v Kanjiži, smo formo dvignili še stopničko višje in z zmago v finalu nad slovaškim Prešovom osvojili mednarodni turnir v Doboju.
Preberi več
21. 8. 2015

Naše ose v finalu mednarodnega turnirja v Doboju

Naši fantje so te dni prisotni na mednarodnem turnirju v bosanskem mestu Doboj. Po odigranem turnirju v Kanjiži so se odpravili v Doboj in že odigrali tri tekme. Na prvem dvoboju so slavili proti reprezentanci Saudske Arabije, na drugi tekmi so premagali RK Borac in na zadnji tekmi so premagali še RK Vojvodino.
Preberi več
17. 8. 2015

Ose osvojile četrto mesto na mednarodnem turnirju Kanjiža Cup 2015

Naši rokometaši so se sredi preteklega tedna podali na prvi medarodni turnir v pripravah na sezono 2015/16. Na turnirju Kanjiža Cup, kjer so sodelovale ekipe Vardarja, Partizana, Nexe, Pick Szegeda in reprezentance Savdske Arabije, so fantje osvojili končno četrto mesto.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se