Show menu

Kristian Bećiri v nedeljo zadnjič oblekel črno-rumeni dres

20. 12. 2015

Z zadnjo tekmo v letu 2015 je vodstvo kluba prekinilo pogodbo s krožnim napadalcem Kristianom Bečirijem.

 

Z Bećirijem, ki je v dresu Gorenja zbral 88 nastopov, smo se za prekinitev pogodbe odločili sporazumno, primarno zaradi štirih krožnih napadalcev pod pogodbo ter s tem za klub, ki ga do konca sezone čakajo samo še tekme državnega prvenstva, preveč potratnega delovanja. 21-letnik je tako v našem dresu svojo zadnjo tekmo odigral v nedeljo proti RD Urbanscape Loka.

 

Direktor kluba, Matej Avanzo, je o tej odločitvi povedal: "V klubu smo se odločili, da skušamo delovanje članskega moštva dolgoročno poceniti. Tako smo na mestu levega zunanjega igralca, na katerem smo pod pogodbo imeli štiri posameznike, že pred časom sporazumno razšli z Markom Dujmovićem, zdaj pa smo se za rez odločili tudi na mestu krožnega napadalca, na katerem smo prav tako imeli pogodbe podpisane s štirimi igralci. Kristian Bećiri tako odhaja, pogodbi imata še za to sezono sklenjeni Senjamin Burić in Blaž Kleč, novi trener pa se bo lahko odločil tudi za vrnitev še enega našega pogodbenega igralca, doslej v Slovan posojenega mladinskega reprezentanta Darka Stojniča. V vsakem primeru se po novoletnem premoru iz Slovenj Gradva v klub vrača še en mladi talent Vid Levc, ki z RK Gorenje Velenje vadi že dober mesec."

Kristianu se zahvaljujemo za ves trud in odigrane minute v črno-rumenem dresu v klubu in mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji rokometni poti. 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se