Show menu

Novice

2. 9. 2018

Švedi na prvi tekmi boljši, v soboto povratni obračun v velenjski Rdeči dvorani

Velenjski rokometaši so v nedeljo na Švedskem odigrali tekmo prvega kroga kvalifikacij Pokala EHF. Skandinavska ekipa Alingsas HK je bila boljša s 26:23. Velenjčane v soboto na domačih tleh čaka povratna tekma na kateri bodo lovili zmago in napredovanje v drugi krog tekmovanja.
Preberi več
31. 8. 2018

Velenjčani novo sezono začenjajo s tekmo Pokala EHF

Za rokometaši Gorenja je dober mesec priprav, sedaj pa jih čaka prvi pravi preizkus. Po dvanajstih odigranih pripravljalnih tekmah in petih tednih napornih treningov bodo varovanci Zorana Jovičića novo sezono otvorili z evropsko tekmo. Na prvi tekmi kvalifikacij prvega kroga Pokala EHF se bodo to soboto v gosteh pomerili s švedsko ekipo Alingsas. Teden dni kasneje, v soboto 8. septembra, pa jih povratni obračun čaka v domači Rdeči dvorani.
Preberi več
30. 8. 2018

Rokometni klub Gorenje Velenje dobil novega predsednika

Včeraj je v prostorih generalnega sponzorja Rokometnega kluba Gorenje Velenje potekala redna letna skupščina kluba. Novi predsednik kluba je postal član uprave Gorenja Tomaž Korošec. Dosedanji predsednik Milan Meža bo naprej deloval v vlogi podpredsednika kluba.
Preberi več
29. 8. 2018

Še je čas, da si zagotovite svojo sezonsko vstopnico

Le še deset dni nas loči do uradnega začetka nove rokometne sezone v domači Rdeči dvorani. Prvim desetim kupcem generalni sponzor velenjskih rokometašev podarja praktično darilo.
Preberi več
28. 8. 2018

Osice na mednarodnem turnirju Kanyo memorial

Kadeti in starejši dečki B rokometnega kluba Gorenje Velenje so se minuli vikend udeležili mednarodnega turnirja Kanyo memorial v Tatabanyi.
Preberi več
27. 8. 2018

V Kanjiži do končnega 4. mesta

Velenjski rokometaši so v srbski Kanjiži odigrali zadnje tri pripravljalne tekme. Na močnem mednarodnem turnirju so osvojili končno 4. mesto. Pred njimi je zadnji teden treningov, preden jih prihajajoči vikend čaka prvi pravi preizkus sezone. V kvalifikacijah za pokal EHF se bodo pomerili s švedskim Alingsasom.
Preberi več
25. 8. 2018

Sezonske vstopnice RK Gorenje Velenje

Začetek sezone 2018/19, v kateri RK Gorenje Velenje stopa na novo pot, se nezadržno bliža. Članska ekipa je s potrebno osvežitvijo in pomladitvijo doživela korenite spremembe. Novinci v osjem gnezdu niso naključni, pač pa skrbno izbrani. Iskali smo fante, ki bodo na parketu izžarevali borbenost, bili željni dokazovanja, nepopustljivi do zadnje sekunde in se srčno borili za nam ljube črno-rumene barve.
Preberi več
22. 8. 2018

Pred Velenjčani zadnje tri tekme pripravljalnega obdobja

Ekipo članskega moštva Gorenja zadnji vikend v avgustu čaka še zadnji resnejši preizkus pred uradnim začetkom nove sezone. Srbska Kanjiža že 8. leto zapored gosti mednarodni turnir, na katerem sodeluje šest evropskih ekip.
Preberi več
19. 8. 2018

Velenjski rokometaši osvojili turnir v Csurgu

Rokometaši iz Šaleške doline so v petek in soboto gostovali na mednarodnem turnirju na Madžarskem. Poleg velenjske ekipe so na turnirju nastopili še hrvaška RK Dubrava ter domača Eger SBS Esterházy ter Csurgói KK. Čvrsta obramba in premišljenost v napadu sta osam prinesli dve zmagi in s tem osvojitev prvega mesta turnirja.
Preberi več
19. 8. 2018

Z zmago proti Madžarski kadeti do končnega 9. mesta

Slovenska kadetska izbrana vrsta je v soboto v Koprivnici odigrala zadnjo tekmo EP na Hrvaškem. Že pred sobotnim obračunom si je Slovenska reprezentanca z zmago nad Norvežani zagotovila vozovnico na svetovno prvenstvo, z zmago na zadnji tekmi proti Madžarski (26:23) pa so Slovenci osvojili končno 9. mesto na aktualnem EP.
Preberi več
Osa pika