Show menu

Novice

8. 2. 2022

Ose v borbo za četrtfinale

Pred velenjskimi osami je tekma osmine finala Pokala Slovenije. V sredo 9. februarja se bodo v domači Rdeči dvorani ob 18.00 uri pomerili z ekipo RK Slovenj Gradec 2011.
Preberi več
7. 2. 2022

Kadeti in mladinci z zmago na vrhu lestvice

Pretekli vikend je bil uspešen za kadetsko in mladinsko ekipo Gorenja Velenja. Kadeti so v Rdeči dvorani premagali vrstnike iz Slovenj Gradca, mladinci pa so bili pri ŠD Mokerc KIG boljši od domačinov.
Preberi več
1. 2. 2022

Prestavljen začetek spomladanskega dela Lige NLB

Na izredni seji klubov 1. NLB lige, so se zaradi slabe situacije okužb z virusom SARS-CoV-2, klubi odločili, da se začetek spomladanskega dela prvenstva zamakne za teden dni. Konec tedna bodo rokometaši Gorenja Velenja namesto tekme 14. kroga Lige NLB, odigrali tekmo osmine finala Pokala Slovenije proti RK Slovenj Gradec 2011.
Preberi več
31. 1. 2022

Uspešen vikend za mlajše selekcije

Za mlajšimi selekcijami Gorenja Velenja je uspešen vikend. Tekmovalni teden z zmago proti RK Sviš Ivančna Gorica odprli mladinci, kadeti so v soboto slavili proti vrstnikom iz Škofljice, za zaključek pa je mladinska ekipa zabeležila še eno zmago, in sicer proti MRK Ljubljana.
Preberi več
28. 1. 2022

Velenjčani z zmago nad Slovanom do osmine finala Pokala Slovenije

Velenjčani so drugi del sezone odprli s tekmo Pokala Slovenije proti ekipi RD LL Grosist Slovan. Vseh šestdeset minut so niti v svojih rokah držali Velenjčani, ki so se na koncu veselili zmage z rezultatom 35:23.
Preberi več
27. 1. 2022

Velenjčani v Ljubljano na tekmo Pokala Slovenije

Za rokometaši Gorenja Velenja je mesec priprav na drugi del sezone. V petek, 28. januarja jih čaka prva tekma po reprezentančnem premoru, in sicer tekma Pokala Slovenije proti ekipi RD LL Grosist Slovan.
Preberi več
18. 1. 2022

Intervju: Matic Ravnikar

Matic Ravnikar je svojo rokometno pot začel v rokometni šoli Sebastjana Soviča, nadaljeval v RK Slovenj Gradec, danes pa uspešno brani črno-rumene barve. Osemnajst letnik, ki igra za mladinsko in člansko ekipo Gorenja Velenja je eden izmed najbolj perspektivnih rokometašev našega kluba.
Preberi več
10. 1. 2022

Najmlajši zopet na igrišču, starejši dečki B s suvereno zmago do napredovanja

V preteklem tednu sta bila na sporedu dva turnirja za najmlajše rokometaše in tekma starejših dečkov B. Starejši dečki B so se v Velenju veselili nove zmage in napredovanja v naslednji krog tekmovanja.
Preberi več
9. 1. 2022

Intervju: Jaka Kamenicki

Jaka Kamenicki je osemnajst letnik, ki s ponosom nosi kapetanski trak mladinske ekipe Gorenja Velenja. Rokomet je začel trenirati v 2. razredu na krožku v osnovni šoli, rokometnemu klubu Gorenje Velenje pa se je pridružil pri desetih letih.
Preberi več
5. 1. 2022

Intervju: Tarik Mlivić

Med mlade in perspektivne rokometaše, ki trenirajo in igrajo v RK Gorenje Velenje sodi osemnajst letni Tarik Mlivić. Nosilec igre pri mladincih in član prve ekipe aktualnih državnih prvakov iz leta v leto dokazuje, da bo v prihodnosti spremljanja vreden rokometaš.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se