Show menu

Novice

9. 7. 2019

Spremembe v trenerski shemi mlajših selekcij

Za mladimi velenjskimi rokometaši je uspešna sezona. Vse mlajše selekcije so v pretekli sezoni nastopile na finalnih turnirjih. Prihajajo pa že novi izzivi in z novo sezono tudi nekaj sprememb na položajih trenerjev mlajših selekcij.
Preberi več
21. 6. 2019

V klub se vrača Borut Plaskan, Marko Oštir z novo vlogo

Do sprememb v Velenjskem klubu prihaja tudi v mlajših selekcijah. Klubska legenda, Borut Plaskan, bo prevzel vodenje kadetske ekipe, Marko Oštir pa bo z novo sezono postal trener mladincev in koordinator mlajših selekcij.
Preberi več
17. 6. 2019

Nov pomočnik trenerja na velenjski klopi

Poleg nekaterih kadrovskih sprememb v velenjski prvi ekipi bo novo podobo dobil tudi strokovni štab. V prihodnji sezoni bo vlogo pomočnika trenerja članske vrste Gorenja Velenja prevzel Benjamin Zbičajnik.
Preberi več
12. 6. 2019

Pred poletnim premorom člane ponovno obiskala dietetičarka

Rokometaši Gorenja Velenja so v začetku tedna opravili testiranja, na podlagi katerih so izdelani osebni treningi, ki jih igralci izvajajo čez poletje. Obiskala jih je tudi dietetičarka Katja Simić, ki jim je z nasveti pomagala pri pripravi jedilnikov za čas opravljanja poletnih treningov.
Preberi več
10. 6. 2019

Ponosni sponzor Velenjčanov v novi sezoni tudi Derby

Velenjske rokometaše na njihovi poti odslej podpira tudi podjetje Rastoder, vsem bolj poznano po svoji blagovni znamki Derby.
Preberi več
6. 6. 2019

Žan Šol zadnja okrepitev črno-rumenih za sezono 2019/2020

V velenjski klub prihaja nova okrepitev na poziciji levega zunanjega igralca. Ekipi črno-rumenih se bo v prihodnji sezoni pridružil Žan Šol (190 cm, 1994), ki v Velenje prihaja iz sosednjega Slovenj Gradca.
Preberi več
31. 5. 2019

Velenjski rokometaši zaključili uspešno sezono

Rokometaši Gorenja Velenja so v petek odigrali zadnjo tekmo sezone. V celjskem Zlatorogu so po izenačenih 45. minutah tekme na koncu slavili domači rokometaši.
Preberi več
31. 5. 2019

Zaključek ozaveščevalno-zbiralne nagradne akcije

Zbiranje starih aparatov v Šaleški dolini – majska spodbujevalna akcija zbiranja malih aparatov v uličnih zbiralnikih zaključena, v juniju sledi mobilno zbiranje večjih aparatov.
Preberi več
31. 5. 2019

OSICE: Kadeti tretji v državi

V Celju je v soboto in nedeljo potekal zaključni turnir najboljših štirih kadetskih ekip v letošnjem državnem prvenstvu. Po nesrečnem porazu po podaljšku v polfinalni tekmi proti ekipi RK Butan Plini Izola (26 : 27) so rokometaši RK Gorenje Velenje v tekmi za 3. mesto pokazali karakter in visoko premagali ŠD Mokrec - Kig (34 : 26), ter se na koncu zasluženo veselili bronastega odličja.
Preberi več
30. 5. 2019

Pred velenjskimi rokometaši zadnja tekma sezone

Velenjčani se pripravljajo na zadnjo tekmo sezone. V petek gostujejo v celjskem Zlatorogu, kjer se bodo ob 20.15 pomerili z domačimi rokometaši.
Preberi več
Osa pika