Show menu

Novice

18. 5. 2017

Kadeti ta vikend v Velenju za državni naslov

Velenjska Rdeča dvorana bo ta vikend znova odeta povsem v rokometne barve. Zanje bodo poskrbele najboljše štiri slovenske kadetske ekipe, ki se bodo pomerile za državni naslov. V sobotnem prvem polfinalnem paru se bosta ob 16.30 pomerili moštvi domačega Gorenja Velenja ter novomeške Krke, dve uri za tem pa bo sledil še obračun Istrabenza plinov Izole in Celja Pivovarne Laško. Tekmi za končno razvrstitev bosta na sporedu v nedeljo ob 10. in 12. uri. Vstopnine ni!
Preberi več
18. 5. 2017

V petek Gorenje Velenje gostuje v Škofji Loki

Rokometaše Gorenja Velenja nov preizkus v Ligi NLB za prvaka čaka ta petek. Po sobotnem uspehu proti Krki se podajajo na gostovanje v Škofjo Loko. Obračun s tamkajšnjim Urbanscapeom Loko se bo v dvorani Poden začel ob 20. uri.
Preberi več
17. 5. 2017

OSICE: Starejši dečki A uspešni tudi v sedmo

Na predzadnji tekmi polfinalne skupine D so bili starejši dečki A Gorenja Velenja znova uspešni. Proti Šmarčanom so slavili zmago z 31:21.
Preberi več
16. 5. 2017

VIDEO: Ose znova na zmagovalnih tirnicah

Na sedmi tekmi Lige NLB za prvaka so rokometaši Gorenja Velenja zabeležili peto zmago v državnem prvenstvu. V domači Rdeči dvorani so so z 31:28 odpravili novomeško Krko in tako ostajajo v boju za končno lovoriko.
Preberi več
15. 5. 2017

FOTO: 20 tekem in 20 zmag za popolno mladinsko sezono

V nedeljo je mladinska selekcija Gorenja Velenja kronala uspešno sezono, po kateri se vrača med slovenske prvoligaše. Mednje se podaja z izjemnim izkupičkom, saj je vseh 20 tekem odigrala brez oddane točke. Na zadnjem dejanju so izbranci Klemna Luzarja s 36:16 odpravili Dol Tki Hrastnik.
Preberi več
14. 5. 2017

FOTO+VIDEO: Mlajši dečki A v državnem prvenstvu do brona!

Selekcija mlajših dečkov A Gorenja Velenja (rojeni leta 2004 in mlajši) je na zaključnem turnirju državnega prvenstva, ki je v nedeljo potekal v novomeški dvorani Marof, poskrbela za lep uspeh. Najprej je dvakrat športno stisnila roko boljšima ekipama, na zadnji tekmi pa zanesljivo odpravila tekmece iz Celja (18:16) in osvojila bronasto medaljo.
Preberi več
13. 5. 2017

Ose v Rdeči dvorani strle novomeški oreh

Po grenkem porazu v Ribnici so se rokometaši Gorenja Velenja vrnili v zmagovalne tirnice in tako ostajajo v borbi za državni naslov. V domači Rdeči dvorani so s precej napora odpravili zasedbo Krke, od katere so bili boljši z 31:28.
Preberi več
12. 5. 2017

Mlajši dečki A v nedeljo v Novem mestu za medaljo

To nedeljo bo novomeška dvorana Marof gostila finalni turnir za mlajše dečke A. Med četverico najboljših so se prebili tudi mladi rokometni upi Gorenja Velenja, ki jih vodi Saša Mijatović. Poleg črno-rumenih se bodo za končni naslov borile še zasedbe domače Krke, Mokerc Iga in Celja Pivovarne Laško.
Preberi več
12. 5. 2017

Člani Ligo NLB za prvaka nadaljujejo s tekmo proti Krki

Po reprezentančnem premoru se nadaljuje tekmovanje v Ligi NLB za prvaka. Rokometaše Gorenja Velenja v 7. kolu čaka obračun s Krko. Novomeščani bodo v Rdeči dvorani gostovali to soboto ob 19. uri.
Preberi več
12. 5. 2017

OSICE: Mladinci želijo v nedeljo postaviti piko na i sijajni sezoni

Mladinci Gorenja Velenja so suvereno opravili tudi s predzadnjo tekmo v sezoni. Z gostovanja na Gorenjskem so se vrnili z novo zmago, od sezone pa se bodo poslovili to nedeljo, ko bodo v Rdeči dvorani gostili Hrastničane. Poprej v soboto turnir na domačem igrišču čaka tudi najmlajše osice iz ekipe mlajših dečkov C.
Preberi več
Osa pika