Show menu

Novice

22. 11. 2017

FOTO: Rokometaši obiskali delavce generalnega sponzorja

Sobota in s tem ena zadnja domača tekma Gorenja Velenja v skupinskem delu VELUX EHF Lige prvakov se nezadržno bliža. Pred obračunom z moštvom Kadettna Schaffhausna so rokometaši sredino zgodnje dopoldne izkoristili za obisk treh obratov generalnega sponzorja, podjetja Gorenje.
Preberi več
22. 11. 2017

Gorenjeva kampanja združuje rokometne navijače

Gorenje postaja del velike rokometne družine. Kot ekskluzivni partner na področju gospodinjskih aparatov bo uradni sponzor evropskega rokometnega prvenstva na Hrvaškem. S posebno navijaško kampanjo #simplyfans želijo povezati vse navijače in jih motivirati, da pokažejo svoj športni duh in preprosto navijajo za trud rokometašev, za predanost, za šport.
Preberi več
21. 11. 2017

VIDEO: SuperGogi poskrbel za ekspresno menjavo dresa

Moštvo Gorenja Velenja ni le 16 igralcev in štirje člani strokovnega štaba, ki jih na tekmah vidimo ob igrišču. Ekipa je mnogo več. Eden izmed pomembnih članov velenjske ekipe je zagotovo tudi tehnični vodja Gorazd Hostnik - mož, ki je le redko opazen, a tudi po njegovi zaslugi vse okoli ekipe teče kot po maslu.
Preberi več
20. 11. 2017

MEGA INTERVJU: Aleš Anžič

Strici iz ozadja so v zadnjem času popularna tema. Kdo so to? Za uspehe in tekmo za tekmo boljše pripravljenosti vratarjev Gorenja Velenja lahko izstrelimo kot iz topa: krivec je Aleš Anžič!
Preberi več
19. 11. 2017

Vse najboljše, Osa Pika!

Nedelja je poseben dan, v Rdeči dvorani kar nekoliko praznično obarvan, saj rojstni dan slavi najzvestejša navijačica in podpornica rokometašev Gorenja Velenja ter najboljša maskota na svetu, Osa Pika!
Preberi več
18. 11. 2017

VIDEO: Romunski prvaki klonili tudi v Rdeči dvorani

Moštvo Gorenja Velenja je tudi na povratni tekmi skupinskega dela VELUX EHF Lige prvakov odpravilo moštvo Dinama iz Bukarešte (33:29). S to zmago izbranci Željka Babića ostajajo v borbi za osvojitev enega izmed prvih dveh mest skupine C, ki prihašata dodatni tekmi za preboj v končnico tekmovanja.
Preberi več
17. 11. 2017

Gorenje Velenje med petimi najbolj prepoznavnimi klubi v Sloveniji!

V petek se je v Portorožu končal tradicionalen Sporto, največja konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v srednji Evropi. Poleg zanimivih predavanj so tudi to leto nagradili najboljše projekte in prepoznavne športne znamke (ang. brands). Med finaliste, torej med najboljših pet klubskih blagovnih znamk slovenskega klubskega športa, se je zavihtel tudi RK Gorenje Velenje!
Preberi več
17. 11. 2017

OSICE: Kadeti ekspresno nazaj v zmagovalne tirnice

V torek bodo starejši dečki A Gorenja Velenja odpotovali na gostovanje v Avstrijo. gostovali bodo v Gradcu, kjer se bodo pomerili z ekipo Liebenaua.
Preberi več
16. 11. 2017

Zmaga proti romunskim prvakom popotnica na odločilni tekmi

Rokometaši Gorenja Velenja so prvega izmed zadnjih treh preizkusov v skupinskem delu VELUX EHF Lige prvakov zaključili z zmago. Čeprav z igro niso pretirano navdušili, so Dinamo iz Bukarešte ugnali s 33:29 in tako ostajajo med kandidati za enega izmed prvih dveh mest skupine C, ki prinašata dodatni tekmi za uvrstitev v končnico tekmovanja.
Preberi več
15. 11. 2017

V četrtek bo ose zanimala le zmaga

Rokometaše Gorenja Velenja v prihodnjih tednih čakajo zadnji boji za napredovanje iz skupinskega VELUX EHF Lige prvakov. Najprej se bodo tekmecem zoperstavili na dveh domačih tekmah. Kot prvo v Rdečo dvorano ta četrtek prihaja moštvo Dinama iz Bukarešte. Tekma se bo začela ob 19. uri, v živo pa jo bo moč spremljati tudi na Šport TV 1.
Preberi več
Osa pika