Show menu

Novice

22. 4. 2018

Tudi v četrto brez točk v končnici državnega prvenstva

Po štirih tekmah Lige NLB za prvaka moštvo Gorenja Velenja ostaja brez osvojenih točk v tem delu tekmovanja. Nov poraz so mu tokrat zadali rokometaši Urbanscape Loke, ki so bili na parketu domače dvorane Poden boljši s 25:22.
Preberi več
20. 4. 2018

Po tritedenskem premoru "ose" gostujejo na Gorenjskem

Po dobrih treh tednih bodo rokometaši Gorenja Velenja nadaljevali z nastopi v državnem prvenstvu. V Ligi NLB za prvaka bodo to soboto gostovali v Škofji Loki, kjer se bodo ob 20. uri zoperstavili tamkajšnjemu Urbanscapeu.
Preberi več
20. 4. 2018

OSICE: Kadeti klonili na derbiju

Kadeti Gorenja Velenja so na derbiju morali priznati premoč vrstnikom iz Celja, a kljub temu ostajajo na drugem mestu polfinalne skupine in z lepimi možnostmi za preboj na zaključni turnir.
Preberi več
16. 4. 2018

Gams prevzema mesto športnega direktorja Gorenja Velenja

Rokometni klub Gorenje Velenje je svoje vrste okrepil na strokovnem področju. V prihodnje bo naloge športnega direktorja, ki ga klub iz Šaleške doline v zadnjem obdobju ni imel, opravljal Janez Gams.
Preberi več
16. 4. 2018

OSICE: Starejši dečki s Koroške z zmago in porazom

V nedeljo so pri rokometnih sosedih v Slovenj Gradcu gostovali starejši dečki Gorenja Velenja in se domov vrnili polovično uspešni. Mlajša selekcija B je zmagala z 31:23 in tako še naprej suvereno vodi v polfinalni skupini B, nekoliko manj uspešna pa je bila starejša selekcija A, ki je morala svojim vrstnikom, ki so s to generacijo lani postali državni prvaki, priznati premoč z 19:25.
Preberi več
16. 4. 2018

FOTO+VIDEO: Vse generacije so se tradicionalno zbrale v središču Velenja

Minulo soboto se je na Titovem trgu v Velenju odvil 8. Medgeneracijski festival. Dogodka so se udeležile vse selekcije RK Gorenje Velenje in pripomogle k prijetnemu druženju na sončen dan. Festival se je začel že v četrtek, velenjski rokometaši pa so se dogajanju pridružili v soboto.
Preberi več
15. 4. 2018

OSICE: Selekciji mlajših dečkov polovično uspešni na gostovanjih

Na sobotnih gostovanjih so bile mlade osice polovično uspešne. Na delu sta bili obe selekciji mlajših dečkov Gorenja Velenja. Starejša ekipa A je bila uspešna v Ormožu, medtem ko je mlajša zasedba B pri Herzu Šmartnem doživela prvi poraz v polfinalni skupini.
Preberi več
14. 4. 2018

OSICE: Kadeti po zmagi na Koroškem odprli vrata zaključnega turnirja

Kadetska ekipa, ki jo vodi Saša Mijatović, je v petek zabeležila pomembno zmago. Uspešna je bila na gostovanju v Slovenj Gradcu in se tako povzpela na prag uvrstitve na zaključni turnir najboljše četverice v Sloveniji.
Preberi več
11. 4. 2018

VIDEO: Roka hkrati pokazala hitrost in osredotočenost

Tradicionalna prireditev Športnik leta v Mestni občini Velenje zadnja leta vselej postreže z zanimivo rdečo nitjo, okoli katere se vrti celotno dogajanje na velikem odru velenjskega Doma kulture. Tokrat je ta zajela psihologijo v športu, v katero spada tudi primerna psihična priprava na tekmo.
Preberi več
10. 4. 2018

FOTO: Člani 22. najboljša športna ekipa leta v MO Velenje

V torek se je v velenjskem Domu kulture odvila tradicionalna prireditev Športnik leta, na kateri so bili razglašeni najboljši športniki, športnice in športne ekipe iz Mestne občine Velenje v letu 2017. V kategoriji slednjih je bilo za zmagovalce 22. v svoji zgodovini proglašeno člansko moštvo Rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
Osa pika