Show menu

Novice

8. 11. 2022

Velenjčani dobili nasprotnika v 3. krogu Evropskega pokala

Rokometaši Gorenja Velenja se bodo v tretjem krogu Evropskega pokala pomerili z ekipo RK Partizan. Tekmi bosta na sporedu 3. in 10. decembra.
Preberi več
5. 11. 2022

Ose v Bregenzu do zmage in napredovanja v naslednji krog Evropskega pokala

Velenjski rokometaši so se na povratni tekmi Evropskega pokala v Bregenzu veselili zmage in napredovanja v 3. krog Evropskega pokala.
Preberi več
4. 11. 2022

Rokometaši Gorenja Velenja v soboto za uvrstitev v naslednji krog Evropskega pokala

Varovanci Zorana Jovičića se v soboto podajajo v boj za napredovanje v naslednji krog Evropskega pokala. Na povratno tekmo bodo Velenjčani vstopili s prednostjo treh zadetkov, ki so si jih priborili na prvi tekmi v Velenju.
Preberi več
2. 11. 2022

Visoka zmaga dobra popotnica pred povratno tekmo Evropskega pokala

Rokometaši RK Gorenje Velenje so v 7. krogu Lige NLB gostili ekipo iz Krškega. Po slabšem prvem polčasu, so ose v drugem pritisnile na plin in se zmage veselile z rezultatom 37:24.
Preberi več
1. 11. 2022

Pred povratno tekmo v Bregenzu še tekma proti Krškem

Velenjski rokometaši bodo pred odhodom na povratno tekmo Evropskega pokala, odigrali še tekmo v državnem prvenstvu. Tekma 7. kroga Lige NLB proti RK Krško bo na sporedu v sredo, 2. novembra ob 18.00 uri v Rdeči dvorani.
Preberi več
29. 10. 2022

Kljub katastrofalnemu začetku zmaga Velenjčanov

Rokometaši Gorenja Velenja kljub visokemu zaostanku v začetnih minutah, na povratno tekmo potujejo s prednostjo treh zadetkov.
Preberi več
27. 10. 2022

Začetek nove evropske sezone

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v soboto, 29. oktobra začeli svojo evropsko pot. Na tekmi 2. kroga Evropskega pokala se bodo velenjske ose pomerile z avstrijsko ekipo Bregenz Handball.
Preberi več
22. 10. 2022

Velenjčani zanesljivi v Ormožu

Športna dvorana Hardek je v 6. krogu Lige NLB gostila tekmo med RK Jeruzalem Ormož in RK Gorenje Velenje. Po borbenih šestdesetih minutah so se nove zmage v Ligi NLB veselili Velenjčani (24:30).
Preberi več
22. 10. 2022

Težko gostovanje v Ormožu

Velenjčani se po reprezentančnem premoru odpravljajo v Ormož, kjer jih čaka tekma 6. kroga Lige NLB proti RK Jeruzalem Ormož.
Preberi več
10. 10. 2022

Kadeti in starejši dečki B do novih dveh točk, mladinci iz Ljubljane z remijem

Za mlajšimi selekcijami RK Gorenje Velenje je uspešen tekmovalni teden. Starejši dečki B in kadeti so zabeležili novi zmagi, mladinci pa so remizirali v Ljubljani.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se