Show menu

Novice

15. 1. 2018

Slovenija na Euru po prvo zmago tudi z Gregorjem Potočnikom

Pred drugo tekmo evropskega prvenstva na Hrvaškem je bil primoran selektor Veselin Vujović seči po prvi igralski menjavi. Po poškodbi Nika Henigmana na zadnjem treningu pred obračunom z Nemčijo je na položaj levega zunanjega igralca postali Gregorja Potočnika.
Preberi več
15. 1. 2018

Mladinci v letu 2018 vstopili z novo prepričljivo zmago

Mladinci Gorenja Velenja so uspešno začeli z nastopi v letu 2018. V nedeljo so na gostovanju v Kopru dosegli novo zmago (38:28), deseto v tej sezoni, s katero ostajajo vodilno moštvo prve slovenske mladinske lige.
Preberi več
13. 1. 2018

FOTO: Uvod Eura brez uspeha za rokometaše Gorenja Velenja

Reprezentanci Slovenije in Črne gore sta s porazom začeli nastope na evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Prva je v 1. kolu skupine C s 24:25 morala priznati premoč Makedoniji, slednja pa je z 32:19 klonila proti Nemcem.
Preberi več
12. 1. 2018

Mladi velenjski upi iz Visokega z drugim mestom

Mešana ekipa kadetov in starejših dečkov iz Gorenja Velenja je na mednarodnem turnirju v Bosni in Hercegovini osvojila drugo mesto. V velikem finalu je po skupinskem delu še drugič morala priznati premoč gostiteljici Bosni iz Visokega, ki je slavila zmago z 20:15. Rok Hudovernik je bil zbran za najboljše desno krilo turnirja.
Preberi več
12. 1. 2018

Verdinek in Grebenc v dresu Slovenije na EP

Selektor slovenske moške članske reprezentance je po zadnjem treningu v domovini določil šestnajsterico igralcev za prvi del evropskega prvenstva, ki se ta konec tedna začenja na Hrvaškem. Med 16 izbrancev je uvrstil dva člana Gorenja Velenja - Jana Grebenca in Matica Verdinka, ki se je po poškodbi Nika Medveda izbrani vrsti pridružil šele v sredo zvečer.
Preberi več
11. 1. 2018

Medved zaradi poškodbe brez nastopa na EP, vpoklican Verdinek

Kapetan Gorenja Velenja Niko Medved ostaja brez nastopa na letošnjem evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Na sredini pripravljalni tekmi s Srbijo je 27-letni levokrilni rokometaš zablestel s tremi zadetki, nato pa obnovil poškodbo leve rame. Namesto njega je selektor Veselin Vujović dan pred odhodom v Zagreb vpoklical Matica Verdinka, prav tako člana Gorenja Velenja.
Preberi več
11. 1. 2018

FOTO+VIDEO: "Ose" začele s prvimi treningi v letu 2018

Rokometaši Gorenja Velenja so se vrnili z novoletnega premora. Ekipa se je zbrala v sredo, si v domači Rdeči dvorani skupaj ogledala reprezentančno pripravljalno tekmo med Slovenijo in Srbijo, dan kasneje pa opravila prva treninga v novem koledarskem letu.
Preberi več
11. 1. 2018

"Osice" v polfinalu turnirja v Visokem

Ekipa Gorenja Velenja, ki je sestavljena iz kadetov in starejših dečkov, se je uvrstila v polfinale mednarodnega turnirju v Bosni in Hercegovini. Tam se bo v petek ob 11. uri pomerila z ekipo iz Sarajeva.
Preberi več
11. 1. 2018

FOTO: Slovenija iz Velenja na Euro z odlično popotnico

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi v Velenju s 33:25 (14:15) premagala Srbijo in na evropsko prvenstvo odhaja s tremi zmagami - eno proti Iranu in dvema proti Srbom.
Preberi več
10. 1. 2018

Mladi velenjski rokometaši mednarodni turnir začeli s porazom

Ekipa Gorenja Velenja, ki je sestavljena iz kadetov in starejših dečkov, je nastope na mednarodnem turnirju v Bosni in Hercegovini začela s porazom. Na prvi tekmi skupinskega dela je z 20:14 morala priznati premoč gostiteljici Bosni iz Visokega.
Preberi več
Osa pika