Show menu

Novice

28. 9. 2018

Velenjske ose po napeti končnici do novih dveh točk

Rokometaši Gorenja Velenja so v petek odigrali 4. tekmo domačega prvenstva. Nasprotnik je bila primorska ekipa RD Koper 2013, ki je morala domačinom na koncu priznati premoč. Velenjčani so po napeti končnici zmagali s 23:22.
Preberi več
28. 9. 2018

OSICE: Starejši dečki A in B do dveh zmag proti Mariborčanom

Selekciji starejših dečkov A in starejših dečkov so v četrtek v dvorani Šolskega centra Velenja odigrali svoji tretji tekmi državnega prvenstva. Obe selekciji mladih velenjskih rokometašev sta zabeležili novo zmago.
Preberi več
27. 9. 2018

VIDEO: Z zbiranjem sličic do lepih nagrad

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje bomo letošnjo sezono popestrili z možnostjo zbiranja sličic rokometašev članske ekipe.
Preberi več
26. 9. 2018

V lovu na novi dve točki proti ekipi Kopra

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v petek odigrali tekmo 4. kroga Lige NLB v domači dvorani. Velenjčani bodo morali za novi dve točki domačega prvenstva premagati ekipo Kopra.
Preberi več
24. 9. 2018

OSICE: Vikend minil v znamenju celjsko – velenjskih derbijev

Minuli vikend so drugi krog tekem v državnem prvenstvu odigrali starejši dečki A in B ter kadeti, prvič pa so na igrišče stopili tudi mladinski, lanskoletni podprvaki mladinske lige. Vse ekipe so se pomerile z rivali iz Celja, ki so bili na vseh tekmah le za las boljši od mladih velenjskih ekip.
Preberi več
23. 9. 2018

Velenjčani z oslabljeno ekipo do novih dveh točk

Velenjske ose so v soboto odigrale tretjo tekmo v domačem prvenstvu. Na gostovanju v Dobovi so Velenjčani zmagali z 30:28 in osvojili novi dve točki v Ligi NLB.
Preberi več
20. 9. 2018

Velenjčani to soboto gostujejo v Dobovi

Pred velenjskimi rokometaši je nova tekma domačega prvenstva. To soboto se bodo v 3. krogu slovenske Lige NLB v gosteh pomerili z Dobovčani.
Preberi več
20. 9. 2018

VIDEO: Zmaga proti Superpokalnim prvakom s +8

Velenjčani se bodo na 3. tekmi Lige NLB to soboto v gosteh pomerili z Dobovo. Medtem ko fantje pridno trenirajo pa si vi lahko ogledate nekaj najlepših akcij nedeljske zmage s +8 proti aktualnim Superpokalnim prvakom, rokometašem Krke.
Preberi več
19. 9. 2018

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje spoštujemo zgodovino in tradicijo

Predanost, požrtvovalnost in delavnost so vrednote na katerih RK Gorenje Velenje temelji že ves čas svojega obstoja. To so tudi vrednote, ki kažejo pot v prihodnost. Zato smo se ob bližajoči se 60-letnici kluba odločili, da se poklonimo bivšim igralcem in delavcem kluba, ki so v naši zgodovini pustili največji, ZLATI pečat!
Preberi več
17. 9. 2018

OSICE: Za mladimi velenjskimi rokometaši prvi tekmovalni vikend

V soboto so prve tekme nove sezone odigrale tudi naše mlajše selekcije. Na parketu Rdeče dvorane so se mlajši ter starejši dečki B ter kadeti pomerili s sovrstniki iz sosednjega Slovenj Gradca.
Preberi več
Osa pika