Show menu

Novice

16. 4. 2017

FOTO: Po 80 minutah v Mariboru do brona

Moštvo Gorenja Velenja je osvojilo 3. mesto v tej sezoni Pokala Slovenije. Po kar dveh podaljških in 80 minutah igre je Riko Ribnico ugnalo s 37:35.
Preberi več
15. 4. 2017

Osice iz Rovinja z dvema drugima mestoma

Tri selekcije Gorenja Velenja se z mednarodnega turnirja Youth movement power v Rovinju vračajo z dvema drugima mestoma. Ti so osvojili mlajši dečki A Saše Mijatoviča ter najmlajši dečki C Jake Hrasta, medtem ko so starejši dečki B Tomaža Juršiča tekmovanje zaključili na 11. mesto.
Preberi več
15. 4. 2017

Po visokem zaostanku v finišu zmanjkalo moči za preobrat

Rokometaši Gorenja Velenja so v polfinalu pokalnega tekmovanja morali priznati premoč Celju Pivovarni Laško. Veliki rivali so bili na prvi tekmi finalnega turnirja v mariborski dvorani Tabor boljši s 26:23. Moštvo iz Šaleške doline v nedeljo ob 15.00 čaka tekma za tretje mesto z Riko Ribnico, ki je klonila proti gostiteljem turnirja, Braniku Mariboru (23:32).
Preberi več
13. 4. 2017

V sobotnem pokalnem polfinalu proti večnim tekmecem iz Celja

Po sezoni premora se rokometaši Gorenja Velenja ta vikend v Mariboru vračajo na finalni turnir Pokala Slovenije. Žreb črno-rumenim ni bil najbolj naklonjen, saj jim je že v polfinalu za tekmeca namenil velike rivale iz Celja. Obračun v dvorani Tabor se bo začel ob 17.30, v živo pa ga bo mogoče spremljati tudi na TV Slovenija 2.
Preberi več
12. 4. 2017

Mazej s kadetsko reprezentanco na mednarodni turnir

V sredo so se zbrali kandidati za nastop v kadetski reprezentanci, ki bodo v prihodnjih dneh branili barve Slovenije na mednarodnem turnirju v Bugojnu v Bosni in Hercegovini. Med 17 izbrancev je glavni trener Janez Klemenčič povabil tudi člana Gorenja Velenja Tadeja Mazeja.
Preberi več
12. 4. 2017

FOTO: Kadeti prvič v sezoni klonili na domačem igrišču

Kadetska selekcija Gorenja Velenja je v torek v Rdeči dvorani gostila vrstnike iz Celja. Ti so izbrancem Ivana Simonovića zadali prvi poraz na domačem igrišču v tej sezoni, potem ko so bili boljši s 30:26. Kljub porazu velenjski fantje ostajajo na vrhu polfinalne skupine B, v zadnjih treh kolih pa bodo morali še potrditi svoje mesto na finalnem turnirju, kamor bosta napredovali najboljši ekipi.
Preberi več
10. 4. 2017

VIDEO: Dober zaključek za četrto zmago v Ligi NLB

Štiri tekme in štiri zmage. To je izkupiček rokometašev Gorenja Velenja po uvodu v Ligo NLB. Zadnji uspeh so ose zabeležile na najbolj oddaljenem gostovanju, v Kopru. Domačine, ki so v drugi del državnega prvenstva napredovali s prvega mesta, so z odličnim zaključkom ugnali s 26:20.
Preberi več
9. 4. 2017

OSICE: Starejši dečki B v končnici klonili proti vrstnikom iz Celja

V soboto je selekcija starejših dečkov B Gorenja Velenja gostila tekmece iz Celja. Ti so se do zmage s 24:21 dokopali v zadnjih minutah tekme.
Preberi več
8. 4. 2017

FOTO+VIDEO: Gorenje Velenje ugnalo najboljšo ekipo prvega dela Lige NLB

Moštvo Gorenja Velenja je uspešno opravilo z zadnjim preizkusom Lige NLB za prvaka pred krajšim premorom zaradi finalnega turnirja v pokalnem tekmovanju. Tudi po gostovanju na Obali Velenjčani ostajajo neporaženi, domači Koper 2013 so odpravili s 26:20.
Preberi več
7. 4. 2017

FOTO+VIDEO: Babić v novi sezoni prevzema Gorenje Velenje, prihaja tudi Grebenc

Po temeljitem razmisleku in tehtanju vseh možnosti je vodstvo Rokometnega kluba Gorenje Velenje našlo novega trenerja, ki bo ekipo vodil najmanj v naslednjih dveh sezonah. Poleti bo dirigentsko palico prevzel hrvaški strokovnjak Željko Babić, dotlej pa na čelu ekipe ostaja Borut Plaskan.
Preberi več
Osa pika