Show menu

Novice

7. 9. 2017

VIDEO: Ferlin tudi v drugem kolu med kandidati za najboljšo obrambo

Vratar Gorenja Velenja Klemen Ferlin je tudi v drugem kolu Lige SEHA Gazprom opozoril nase. Proti evropskemu prvaku Vardarju je zaustavil 10 strelom, med njimi tudi dva zaporedna. Akcija, v kateri je najprej prekrižal načrte nekdanji osi Ivanu Čupiću, za tem pa še Mijajlu Marseniću.
Preberi več
6. 9. 2017

VIDEO: Po obetavnem prvem polčasu Vardar prepričljivo boljši

Na torkovem gostovanju v Skopju so se rokometaši Gorenja Velenja v prvem polčasu dobro upirali favoriziranemu tekmecu, ki je v nadaljevanju vendarle pokazal svojo moč. Vardar, aktualni evropski klubski prvak in zmagovalec Lige SEHA Gazprom je bil boljši z 32:19. V spodnjem video zapisu si lahko ogledate nekaj najboljših potez, ki so jih prikazali izbranci Željka Babića.
Preberi več
5. 9. 2017

V Skopju evropski prvaki visoko zmagali

Rokometaši Gorenja Velenja se iz gostovanja v Skopju vračajo z visokim porazom. Po dobrem prvem polčasu (11:12) so slovenski podprvaki povsem popustili, v igri napravili veliko napak in klonili z 32:19.
Preberi več
5. 9. 2017

VIDEO: Pot os na gostovanje v makedonsko prestolnico

Rokometaše Gorenja Velenja danes (torek) ob 17.30 čaka tekma 2. kola Lige SEHA Gazprom. Tekmec bo aktualni evropski klubski prvak in zmagovalec minule sezone regionalne lige, Vardar.
Preberi več
4. 9. 2017

V torek proti evropskim klubskim prvakom

V ponedeljek nekaj po 12. uri bodo rokometaši Gorenja Velenja iz brniškega letališča poleteli v Skopje, kjer jih v torek čaka uvodna tekma drugega kola Lige SEHA Gazprom. Tokratni nasprotnik v regionalnem tekmovanju bo tamkajšnji Vardar. Tekma bo na sporedu v torek ob 17.30.
Preberi več
3. 9. 2017

VIDEO: Ferlin med kandidati za najlepšo obrambo 1. kola Lige SEHA Gazprom

Liga SEHA Gazprom je po zaključenem 1. kolu tekmovanja objavila pet najlepših obramb. V izboru kandidatov se je znašel tudi vratar Gorenja Velenja Klemen Ferlin, ki je sicer ob porazu proti Celju PL (22:25) skupaj zaustavil osem strelov.
Preberi več
2. 9. 2017

Mladinci drugi dan turnirja v Berlinu do dveh zmag

Drugi dan turnirja v Berlinu se je uspešno končal za mladince, ki so nanizali dva uspeha. Polovično so bili uspešni starejši dečki, brez uspeha pa ostali kadeti, ki igrajo brez Šiška, Starca in Mazaja, saj so ti priključeni najstarejši ekipi Gorenja Velenja v Nemčiji.
Preberi več
1. 9. 2017

VIDEO: Spektakularen začetek nove rokometne sezone

V sredo se je začela nova rokometna sezona. Na derbiju 1. kola Lige SEHA Gazprom med Gorenjem Velenjem in Celjem PL je bilo kaj videti. Po poletnem prenovi razsvetljave so zbrani navijači lahko uživali v spektakularni predstavitvi domačih rokometašev, ki so na igrišče zakorakali ob svetlobnih in dimnih efektih. Rokometni navdušenci so med tekmo na tribunah pripravili posebno koreografijo, sodelovali pa so lahko tudi v posebnih nagradnih igrah.
Preberi več
1. 9. 2017

Starejši dečki Gorenja Velenja v Berlinu iztržili remi

V četrtek zvečer so iz Šaleške doline v Nemčijo odpotovale selekcije mladincev, kadetov in združenih starejših dečkov RK Gorenje Velenje, ki bodo v naslednjih dneh, po posebnem povabilu, v Berlinu nastopale na mednarodnem pripravljalnem turnirju.
Preberi več
31. 8. 2017

Izšla je prva 9ka v sezoni

Na sredini uvodni tekmi sezone je izšla prva številka klubske revije 9ka, v kateri najdete mega intervju s trenerjem Željkom Babićem, ki je povedal marsikaj zanimivega o svoji trenerski poti, Osa Pika pa je na "zaslišanje" poklicala novinca Matica Verdinka.
Preberi več
Osa pika