Show menu

Novice

26. 1. 2017

Kadeti na pripravljalni tekmi klonili v Slovenj gradcu

Člani kadetske ekipe Gorenja Velenja, ki z mladinsko selekcijo niso odšli na turnir na Češko, so v sredo v Slovenj Gradcu odigrali pripravljalno tekmo s tamkajšnjimi vrstniki. Na koncu so morali priznati premoč s 25:27.
Preberi več
26. 1. 2017

Mladinci odpotovali na turnir na Češko

Mladinska selekcija Gorenja Velenja je v četrtek odpotovala na Češko, kjer bodo izbranci Klemna Luzarja do nedelje nastopali na mednarodnem Pokalu Sokol Kempa 2017. V mestu Nove Veseli se bodo velenjski upi najprej merili v skupini A, kjer bodo nastopile še zasedbe Füchseja Berlina (Nemčija), Motora Zaporožja (Ukrajina), Sokola Novih Veseli (Češka) ter Agra Topolčanya (Češka).
Preberi več
25. 1. 2017

Tekma z Borcem odpovedana!

Rdeča dvorana bi morala v petek gostiti še zadnje pripravljalno srečanje rokometašev Gorenja Velenja pred drugim delom sezone. Obračun z Borcem m:telom je odpovedan zaradi bolezni v ekipi gostov iz Banja Luke.
Preberi več
24. 1. 2017

Ose prepričljivo boljše tudi od Mariborčanov

Rokometaši Gorenja Velenja nadaljujejo z dobrimi predstavami na pripravljalnih tekmah pred drugim delom sezone. V domači Rdeči dvorani so v torek gostili zasedbo mariborskega Branika, trenutno šestouvrščeno zasedbo slovenskega državnega prvenstva, in jo ugnali z 38:29. Na štirih januarskih tekmah ose tako ostajajo neporažene.
Preberi več
22. 1. 2017

Izbrana postava meseca decembra

Ose so že po novoletnem premoru že vrnile v tekmovalni ritem, saj kažejo izvrstne predstave. Izjemno marljive pa so bile pri nabiranju točk in golov tudi v zadnjem mesecu leta 2016. Iz vseh selekcij Gorenja Velenja smo izbrali postavo meseca.
Preberi več
22. 1. 2017

OSICE: Osice iz štirih gostovanj s štirimi zmagami

Za mladimi osicami je odlična sobota. Ekipi mlajših dečkov sta v Mariboru ugnali zasedbi Branika, uspešni pa so bili tudi kadeti in starejši dečki B v 2. kolu polfinalnih skupin v Trbovljah oziroma Ljubljani. V Zasavju bodo v nedeljo gostovale tudi najmlajše osice, zasedbo mlajših dečkov C namreč čaka drugi turnir te sezone.
Preberi več
20. 1. 2017

FOTO: Gorenje krepko boljše od oslabljenih sosedov

V petek so rokometaši Gorenja Velenja zakorakali v teden, v katerem jih čakajo kar trije pripravljalni preizkusi pred drugim delom sezone. Na prvem so se v domači Rdeči dvorani pomerili s sosednjim Slovenj Gradcem 2011 in ga ugnali kar s 45:20.
Preberi več
19. 1. 2017

Stojnić kljub kratkemu oddihu s polno paro naprej

Večina rokometašev Gorenja Velenja je med novoletnim premorom počivala in si nabirala energijo za odločilni del sezone. A ne Darko Stojnić, za katerega počitka praktično ni bilo.
Preberi več
18. 1. 2017

V ponedeljek 1. predavanje o zdravi prehrani za mlade rokometaše Gorenja

Prehrana je pomemben del športnikovega življenja, prav posebnega pomena pa je v obdobju odraščanja. Primerna izbira snovi, ki jih vnesemo v telo, je ključna tako za rast, razvoj, zaščito zdravja ter preprečevanje poškodb, kakor tudi optimizacijo treninga in uspešno regeneracijo.
Preberi več
16. 1. 2017

Do konca januarja ose na tri tekme v Rdeči dvorani

Rokometaši Gorenja Velenja se z veliko vnemo pripravljajo na drugi del te sezone. Po zmagi na 1. Memorialu Franca Poloviča starejšega v Dobovi nadaljujejo z marljivim in trdim treniranjem. Naglo se približujejo tudi naslednji preizkusi.
Preberi več
Osa pika