Show menu

Novice

7. 12. 2017

Ose v Prešovu osvojile veliko točko

Po izpadu iz VELUX EHF Lige prvakov so se rokometaši Gorenja Velenja na gostovanju v Prešovu dokopali do velike točke. Potem ko so imeli priložnost, da bi obračun Lige SEHA Gazprom proti Tatranu tudi dobijo, se je tekma končala pri rezultatu 27:27.
Preberi več
7. 12. 2017

V osmini finala Pokala Slovenije proti moštvu Grosupljega

V četrtek so na sedežu Rokometne zveze Slovenije opravili žreb pred osmino finala Pokala Slovenije. Po uspehu proti zasedbi iz Hrpelj rokometaše Gorenja Velenja tudi za vstop med najboljših osem ekip čaka obračun z ekipo iz 1. B lige, tokrat z RK Grosuplje. Termin tekme še ni znan.
Preberi več
6. 12. 2017

V četrtek obračun nekdanjega selektorja in njegovega pomočnika

Po koncu nastopov v VELUX EHF Ligi prvakov rokometašem Gorenja Velenja izmed ligaških tekmovanj do pomladi ostajajo le nastopi v Ligi SEHA Gazprom. Nov preizkus med regionalno druščino jih čaka ta četrtek, ko se bodo ob 18. uri v slovaškem Prešovu pomerili s Tatranom. Tekmo bo prenašal Šport TV 2.
Preberi več
6. 12. 2017

Osem os na širših seznamih za nastop na EHF Euru 2018

Evropska rokometna zveza je razkrila širše reprezentančne sezname kandidatov a nastop na januarskem evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Med 28 kandidati za nastop v slovenski in črnogorski reprezentanci je osem rokometašev Gorenja Velenja.
Preberi več
5. 12. 2017

VIDEO: Tajnik in Zaponšek do prvih golov v VELUX EHF Ligi prvakov

Gorenje Velenje se je v nedeljo poslovilo od nastopov v VELUX EHF Ligi prvakov. Na tekmi proti Skjernu sta se prvič med evropsko klubsko elito vpisala dva rokometaša v črno-rumenem dresu. Jan Tajnik je sprva zatresel mrežo in izsilil dvominutno izključitev, v obrambi pa nato še dobro posredoval in Roku Zaponšku omogočil strel preko celotnega igrišča.
Preberi več
5. 12. 2017

OSICE: Mladinci iz Krškega z novim parom točk

Mladinci Gorenja Velenja, ki so edina neporažena zasedba med slovensko prvoligaško elito, bodo v 9. kolu gostovali v Krškem. Tekma bo na sporedu v ponedeljek.
Preberi več
4. 12. 2017

VIDEO: Niko Medved v najboljši postavi regionalne druščine v mesecu novembru

V novembru je moštvo Gorenja Velenja v Ligi SEHA Gazprom odigralo zgolj eno tekmo - v Rdeči dvorani je s 23:25 klonilo proti Zagrebčanom -, a tudi ta je bila dovolj, da imajo črno-rumeni v najboljši postavi meseca svojega predstavnika. Kapetan Niko medved, ki je na omenjeni tekmi dosegel šest zadetkov iz prav toliko strelov, je bil imenovan za najboljše desno krilo meseca.
Preberi več
3. 12. 2017

Konec nastopov med evropsko klubsko elito

Rokometaši Gorenja Velenja s porazom zaključujejo nastope v tej sezoni VELUX EHF Lige prvakov. Na gostovanju na Danskem jih je tamkajšnji podprvak Skjern nadigral s 35:20, v boju za napredovanje pa jim na roko ni šel niti izid preostale tekme Norveškem. Tekmovanje v skupini C so sklenili na 3. mestu.
Preberi več
2. 12. 2017

V nedeljo dan d med evropsko klubsko elito

Nedelja bo dala odgovor o tem, katera ekipa iz skupine C si bo kot druga zagotovila dodatni tekmi v boju za nastop v osmini finala VELUX EHF Lige prvakov. Za to mesto se potegujejo tudi rokometaši Gorenja Velenja, ki bodo ob 16. uri gostovali na Danskem. Tam se bodo pomerili s Skjernom, ki si je napredovanje že zagotovil. Tekmo bo prenašal Šport TV 1.
Preberi več
30. 11. 2017

FOTO+VIDEO: V Hrpeljah več kot le običajna pokalna tekma

V sredo so velenjski rokometaši odločno zakorakali v novo sezono Pokala Slovenije in na svojem prvem preizkusu v visokem loku preskočili moštvo Škerjanca Jadrana Hrpelj-Kozine, ki nastopa v drugi slovenski kakovostni druščini. Izbrance Željka Babića ni uspavala niti zaradi snega otežena pot na Primorsko, saj so ti prikazali dobro igro. Končnih 20 golov razlike (21:41) se morda zdi rutinska zmaga, a ta tekma je v večih pogledih predstavljala mnogo več.
Preberi več
Osa pika