Show menu

Novice

11. 7. 2018

Slovenski mladinci suvereni proti srebrni hrvaški generaciji

Slovenska mladinska reprezentanca je na Rogli odigrala predzadnjo pripravljalno tekmo pred bližajočim se evropskim prvenstvom v Celju. Na Rogli so bili v sredo izbranci selektorja Saše Prapotnika s 30:22 boljši od Hrvatov, ki so pred dvema letoma s to generacijo med kadeti osvojili srebrno medaljo. K uspehu sta po gol prispevala tudi člana Gorenja Velenja Tadej Mazej in Miha Kavčič.
Preberi več
11. 7. 2018

Z izjemnim Grobelnikom slovenski kadeti odpravili Avstrijce

Slovenska kadetska reprezentanca se od ponedeljka mudi v Škofji Loki, kjer je začela sklepni del priprav na evropsko prvenstvo na Hrvaškem (9.-19. avgust). V sredo so mladi upi uspešno prestali preizkus in na Gorenjskem z 28:21 odpravili avstrijske vrstnike. Rokometaši Gorenja Velenja so za Slovenijo prispevali izjemnih 19 zadetkov.
Preberi več
10. 7. 2018

V Pokalu EHF v boje od 1. kroga kvalifikacij

V novi sezoni bodo rokometaši Gorenja Velenja nastopali v Pokalu EHF. S sedeža evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju so v torek sporočili, da se bodo črno-rumeni v boju za mesto v skupinskem delu tekmovanja morali podati že skozi prvo izmed treh kvalifikacijskih sit.
Preberi več
9. 7. 2018

Sedmerica os začela priprave kadetske reprezentance

V ponedeljek je v Škofji Loki s pripravami na letošnje evropsko prvenstvo, ki bo med 9. in 19. avgustom potekalo na Hrvaškem, začela slovenska kadetska reprezentanca. Glavni trener Janez Klemenčič je na sklepne priprave povabil sedem članov Gorenja Velenja.
Preberi več
8. 7. 2018

RK Gorenje Velenje v novi sezoni brez nastopov v Ligi SEHA Gazprom

Rokometni klub Gorenje Velenje v prihodnji sezoni ne bo nastopal v Ligi SEHA Gazprom. V regionalnem tekmovanju je moštvo iz Šaleške doline nastopalo v zadnjih dveh sezonah, v katerih je osvojilo šesto in peto mesto.
Preberi več
6. 7. 2018

V drugo suverena zmaga Slovenije na Rogli

Slovenska reprezentanca do 20 let je v petek tudi v drugo ugnala Češke vrstnike, a jih obenem tokrat povsem nadigrala, saj je zmagala s kar 35:16. Tadej Mazej je kot drugi najboljši strelec k uspehu izbrane vrste prispeval štiri zadetke, Miha Kavčič pa dva manj.
Preberi več
5. 7. 2018

Mladi Slovenci prvič tesno preko Čehov

Slovenska reprezentanca do 20 let, ki je natanko dva tedna pred začetkom domačega evropskega prvenstva v Celju odigrala prvo tekmo v sklepnem delu priprav. V četrtek je na Rogli gostila češke vrstnike in jih po preobratu v zadnjih minutah obračuna ugnala s 26:25. Člana Gorenja Velenja Miha Kavčič in Tadej Mazej sta skupaj k uspehu prispevala tri zadetke.
Preberi več
5. 7. 2018

Grebenc prestopil k danskemu Skjernu

Članska ekipa RK Gorenje Velenje je pred novo sezono doživela nepričakovano spremembo. Na naslov kluba je namreč prispela ponudba danskega Skjerna za prestop Jana Grebenca, ki ga je s črno-rumenimi vezala še enoletna pogodba. Velenjski klub se je, upoštevajoč željo igralca, z danskimi prvaki dogovoril za pogoje prestopa.
Preberi več
4. 7. 2018

Z nadarjenim primorskim vratarjem zaključili kadrovanje

Rokometni klub Gorenje Velenje bo v novo člansko sezono vstopil z osveženo in pomlajeno zasedbo. Del te bo tudi vratar mlajših slovenskih reprezentančnih selekcij Luka Logar (186 cm, 2000). Obetavni Primorec je klubu iz Šaleške doline obljubil štiriletno zvestobo.
Preberi več
30. 6. 2018

Slovenci mediteranske igre zaključili z zmago in 5. mestom

Slovenska moška članska reprezentanca nastope na mediteranskih igrah v španski Terragoni zaključuje na 5. mestu. Na zadnji tekmi je z 31:25 odpravila Portugalsko. Matic Verdinek in Aleks Kavčič sta k uspehu pristavila po dva gola.
Preberi več
Osa pika