Show menu

Novice

12. 12. 2017

V sredo v Rdeči dvorani gostujejo evropski klubski prvaki

Do konca nastopov v tem koledarskem letu rokometaše Gorenja Velenja čakajo še štirje preizkusi, od tega trije zaporedni v Ligi SEHA Gazprom. To sredo bo 20.45 v šaleški dolini gostovalo moštvo Vardarja iz Skopja.
Preberi več
12. 12. 2017

OSICE: Mladinci po zmagi proti Krki znova na vrhu lestvice

Mladinci Gorenja Velenja nadaljujejo svoj pohod med slovensko prvoligaško druščino. V ponedeljek so proti Krki (37:25) dosegli svojo osmo zmago, ob neodločenem izidu proti Celjanom pa so še vedno edina neporažena zasedba mladinskega državnega prvenstva. Z uspehom proti Dolenjcem so se kljub odigrani tekmi manj znova povzpeli na sam vrh lestvice.
Preberi več
11. 12. 2017

Katera osa si življenja ne predstavlja brez aparata za kuhanje kave?

Osa Pika v vsaki številki revije 9ka poskrbi za zabaven intervju. V zadnji je na izpraševalni stol postavila Žarka Pejovića.
Preberi več
11. 12. 2017

OSICE: Mlajši dečki B kljub porazu ostajajo na prvem mestu

V nedeljo so se mlajši dečki B iz gostovanja na Koroškem vrnili s prvim porazom v sezoni. Izbranci Jake Hrasta so morali z 18:16 priznati premoč Slovenj Gradcu 2011.
Preberi več
10. 12. 2017

Celjani boljši tudi na drugi tekmi Lige SEHA Gazprom

Slovenski derbi v regionalni Ligi SEHA Gazprom se je končal z zmago ekipe Celja Pivovarne Laško. Ta je bila na domačem igrišču od Gorenja Velenja boljša z 31:27.
Preberi več
10. 12. 2017

OSICE: Tri sobotna gostovanja in tri zanesljive zmage

V soboto so se mlajše selekcije Gorenja Velenja vrnile z gostovanj s tremi zmagami. Kadeti in starejši dečki B so bili uspešnejši od mariborskega Branika, starejši dečki A pa so ugnali ptujsko Dravo.
Preberi več
9. 12. 2017

VIDEO: Kleč v zadnjih sekundah izsilil remi

Moštvo Gorenja Velenja se je iz gostovanja na slovaškem vrnilo s pomembno točko. Zanjo je v zadnjih sekundah obračuna poskrbel Blaž Kleč, ki je po lepi podaji Roka Ovnička, hladnokrvno zadel za 27:27.
Preberi več
9. 12. 2017

Mladi velenjski upi iz avstrijskega Gradca z drugim mestom

Mlajši dečki A Gorenja Velenja se z mednarodnega turnirja v avstrijskem Gradcu vračajo z osvojenim drugim mestom. Aljaž Pratnekar in Malik Mlivić sta bila zbrana v najboljšo postavo tekmovanja.
Preberi več
8. 12. 2017

V nedeljo v Celju veliki slovenski rokometni derbi

Po veliki točki, s katero so se med tednom vrnili iz slovaškega Prešova, so rokometaši Gorenja Velenja že v pričakovanju velikega slovenskega derbija, ki bo prav tako štel za točke Lige SEHA Gazprom. Obračun s Celjani jih v gosteh čaka to nedeljo ob 17. uri, v živo ga bo prenašal Šport TV 1.
Preberi več
8. 12. 2017

Mlajši dečki A na dvodnevni turnir v Avstrijo

Ekipa mlajših dečkov A bo ta konec tedna nastopila na mednarodnem turnirju v avstrijskem Gradcu. Ekipo Saša Mijatovića čakajo štiri tekme, katere bodo njegovim izbrancem zagotovo dale lepe izkušnje.
Preberi več
Osa pika