Show menu

Novice

12. 3. 2017

OSICE: Kadeti odločno vztrajajo na vrhu polfinalne skupine

Sobotne nastope mladih osic v Rdeči dvorani lahko ocenimo s čisto desetko. Obe selekciji starejših dečkov in kadeti Gorenja Velenja so namreč dosegli nove zmage v državnem prvenstvu. Slednji že svojo šesto v polfinalni skupini, s katero so se še dodatno utrdili na vrhu lestvice.
Preberi več
11. 3. 2017

"Šesto mesto je realno, a lahko bi dosegli kakšno zmago več!"

V preteklem tednu so rokometaši Gorenja Velenja zaključili z nastopi v mednarodnih tekmovanjih, v preostanku sezone pa jih tako čakajo le še preizkusi v obeh domačih tekmovanjih. Že prihodnji konec tedna, v nedeljo, 19. marca, se za Velenjčane začenjajo prvi boji za naslov državnega prvaka.
Preberi več
9. 3. 2017

VIDEO: Z odličnim prvim polčasom ose do 6. mesta

Gorenje Velenje bo svojo krstno sezono v Ligi SEHA Gazprom zaključilo na 6. mestu. Na zadnji tekmi so izbranci Boruta Plaskana suvereno opravili z bosanskimi prvaki. Izvidjač je na koncu moral priznati premoč z 32:36.
Preberi več
8. 3. 2017

Znani vsi termini tekem Lige NLB za prvaka

Po koncu nastopov v Ligi SEHA Gazprom, v kateri so rokometaši Gorenja Velenja zasedli končno 6. mesto, se bodo ti sedaj lahko povsem osredotočili na bojeza domači lovoriki. Prihodnji konec tedna tako začenjajo z nastopi v Ligi NLB za prvaka, sredi aprila pa jih čaka še finalni turnir pokalnega tekmovanja.
Preberi več
7. 3. 2017

Medved načel, Potočnik dotolkel bosanske prvake

Od nastopov v svoji krstni sezoni v Ligi SEHA Gazprom se rokometaši Gorenja Velenja poslavljajo z odliko. Na gostovanju v Ljubuškem so dosegli svojo šesto zmago, potem ko so domači Izvidjač po zaslugi izvrstnega prvega polčasa odpravili s 36:32.
Preberi več
6. 3. 2017

Člane v torek čaka zadnja tekma Lige SEHA Gazprom

Moštvo Gorenja Velenja ta torek čaka zadnja tekma v tej sezoni Lige SEHA Gazprom. Nastope v svoji prvi sezoni med regionalno druščino bodo izbranci Boruta Plaskana zaključili z gostovanjem v Ljubuškem. Obračun z Izvidjačem, ki se bo začel ob 17. uri, bo v živo prenašal Šport TV 1.
Preberi več
5. 3. 2017

OSICE: Kadeti z zmago proti Krčanom skočili na vrh polfinalne skupine (foto)

Kadeti Gorenja Velenja so v soboto v Rdeči dvorani dosegli 18. zmago v sezoni, od tega peto v polfinalni skupini B. Z uspehom proti vrstnikom s Krškega (32:23) so se povzpeli na vrh lestvice!
Preberi več
4. 3. 2017

Znan razpored tekem v NLB ligi za prvaka

Po sobotnih tekmah 22. kola Lige NLB je znan razpored tekem Lige za prvaka, v kateri se bosta četverici najboljših klubov (Koper 2013, Riko Ribnica, Urbanscape Loka in Krka) prvega dela pridružili še moštvi Gorenja Velenja in Celja Pivovarne Laško. Velenjčani bodo prvi dvoboj državnega prvenstva v tej sezoni odigrali pred domačim občinstvom proti Riku Ribnici, medtem ko bosta derbija velikih rivalov zadnjih sezon na sporedu v 5. in zadnjem, 10. kolu. Predviden začetek borb za prvaka je sobota, 18. marca.
Preberi več
2. 3. 2017

FOTO+VIDEO: V tretje ose suvereno odpravile slovaške prvake

Na tretji medsebojni tekmi sezone so rokometaši Gorenja Velenja le ugnali moštvo Tatrana iz Prešova. V videozapisu si lahko ogledate nekaj najboljših akcij, ki so ose vodile do suverene zmage s 30:19.
Preberi več
Osa pika