Show menu

Novice

24. 9. 2020

Sobota prinaša tekmo v Škofji Loki

Velenjske rokometaše čaka to soboto nov obračun v domačem prvenstvu. V 4. krogu Lige NLB se bodo pomerili z ekipo iz Škofje Loke.
Preberi več
22. 9. 2020

Osice z borbeno igro do lepih rezultatov

V soboto sta se na domačih tleh pomerili dve ekipi osic. Prvi so začeli Mlajši dečki A, ki so se pomerili s sovrstniki iz Trbovelj, takoj za njimi kadeti, ki so premagali nasprotnike iz Izole. V ponedeljek pa so se mladinci merili v prestolnici in teden začeli z visoko zmago.
Preberi več
18. 9. 2020

Velenjske ose močnejše od Slovenjgradčanov

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v petek odigrali tretjo tekmo državnega prvenstva. Na domačih tleh so se pomerili z ekipo iz Slovenj Gradca. Spremljali smo lahko derbi v pravem pomenu besede na katerem so se zmage s 30:27 veselili črno- rumeni.
Preberi več
17. 9. 2020

Triletna pogodba s perspektivnim krožnim napadalcem

V RK Gorenje Velenje prihaja sveža moč na poziciji krožnega napadalca. S perspektivnim 18 letnim Brankom Predovićem so črno- rumeni podpisali triletno pogodbo.
Preberi več
16. 9. 2020

V petek v Rdeči dvorani šaleško- koroški derbi

Rokometaše Gorenja Velenja v petek čaka nova tekma domače Lige NLB. Črno- rumeni so se po dveh zmagah uvrstili na vrh lestvice, v 3. krogu pa se bodo v petek merili z ekipo iz sosednjega kraja. V Rdečo dvorano prihajajo Slovenjgradčani.
Preberi več
14. 9. 2020

Dve zmagi velenjskih osic!

Za velenjskimi osicami je uspešen vikend. Z zmago so v soboto začeli kadeti, ko so s 37:20 premagali sovrstnike iz Radovljice. Kadeti pa so bili uspešni v nedeljo s kar 13 zadetki prednosti proti ekipi iz Slovenj Gradca.
Preberi več
14. 9. 2020

Ekipa črno-rumenih za nekaj časa brez pomembnega člana

Pomemben član črno- rumenih, ki v mrežo nasprotnikov strelja kot za šalo, si je včeraj dopoldne huje poškodoval prst na levi roki. Matic Verdinek bo tako nekaj časa ekipo spremljal s klopi.
Preberi več
11. 9. 2020

Črno- rumeni z zmago iz prestolnice

Ekipa Zorana Jovičića je danes gostovala pri povratnikih med prvoligaši- LL Grosist Slovanu. Velenjčani so v prvem krogu Lige NLB na domačih tleh prepričljivo premagali meste rivale tokratnih nasprotnikov - MRK Ljubljana. Zmago so črno- rumeni slavili tudi danes in nasprotnike premagali s +5 (23:28)
Preberi več
10. 9. 2020

2. krog lige NLB v prestolnici

Velenjčani so prejšnji teden na prvi prvenstveni tekmi, z visoko zmago na domačih tleh, ugnali nasprotnike iz Ljubljane, MRD Ljubljana. V petek, 11.9.2020, pa se črno-rumeni odpravljajo v prestolnico. V 2. krogu se bodo merili s sosedi prvih nasprotnikov, RD Slovan.
Preberi več
6. 9. 2020

Dogodek 'Postani osa za en dan' presegel pričakovanja

V soboto, 5.9.2020, je bilo v Rdeči dvorani prav posebno vzdušje. Na samo zaradi zmage članske ekipe na prvi prvenstveni tekmi, ampak tudi zaradi dogodka “Osa za en dan”, ki je potekal pred tekmo.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se