Show menu

Novice

14. 3. 2018

Na aprilsko slovensko reprezentančno akcijo vabljene štiri ose

Selektor slovenske moške članske reprezentance je predstavil seznam rokometašev, na katere računa v prvem aprilskem tednu, ko bo Slovenija opravila mini priprave na junijske kvalifikacije za SP 2019. Med 23 kandidatov je uvrstil tudi štiri člane Gorenja Velenja.
Preberi več
14. 3. 2018

Gorenje Velenje v svoje vrste vrnilo otroka kluba

Rokometni klub Gorenje Velenje je v svoje vrste pripeljal prvo okrepitev za novo sezono. Po odhodu Klemna Ferlina bo prazno vrzel med vratnicama zapolnil 28-letni Velenjčan Emir Taletović (189 cm, 1990). Z zasedbo iz Šaleške doline je sklenil dvoletno sodelovanje.
Preberi več
13. 3. 2018

Z osjo trmo do preobrata in zmage v Brestu

Rokometaši Gorenja Velenja so si v beloruskem Brestu vsaj delno zacelili rane po bolečem porazu na uvodni nedeljski tekmi državnega prvenstva, ko so na domačem parketu morali priznati premoč Koprčanom. Na gostovanju v regionalnem tekmovanju so z izjemnim preobratom na kolena spravili Meškov, ki bo nastopil med najboljšo šestnajsterico VELUX EHF Lige prvakov ter na finalnem turnirju Lige SEGA Gazprom. Odločilen zadetek za 33:32 je prispeval junak tekme Rok Ovniček.
Preberi več
12. 3. 2018

V torek zadnja gostujoča tekma Lige SEHA Gazprom v tej sezoni

Po težkem nedeljskem porazu v državnem prvenstvu se je moštvo Gorenja Velenja že naslednje dopoldne podala na zadnje gostovanje v Ligi SEHA Gazprom. Moštvo iz Šaleške doline bo v torek ob 16. uri po slovenskem času gostovalo pri Meškovu iz Bresta.
Preberi več
11. 3. 2018

Boje za naslov slovenskega prvaka začeli s porazom proti Kopru

Državno prvenstvo se za rokometaše Gorenja Velenja ni začelo po pričakovanjih. Izbranci Željka Babića so na uvodnem preizkusu Lige NLB za prvaka v domači Rdeči dvorani klonili proti Kopru 2013, ki je bil zasluženo boljši z 29:25.
Preberi več
11. 3. 2018

OSICE: Kadeti meljejo naprej, uspešni tudi st. dečki B

Kadetska ekipa Gorenja Velenja pod vodstvom novega trenerja Saše Mijatovića melje še naprej. Potem ko je v četrtek odpravila Dravo, je dva dni kasneje v Rdeči dvorani povsem razorožila še novomeško Krko 26:16. Do zmage so se dokopali tudi starejši dečki B, ki ostajajo neporaženi v polfinalni skupini B.
Preberi več
9. 3. 2018

Ose na obisk k policistom in na MO Velenje

Nedelja in s tem začetek Lige NLB za prvaka se nezadržno bliža. Ker si izbranci Željka Babića na uvodnem preizkusu proti Kopru 2013 želijo čim bolj bučne podpore, so se v petek podali na dva obiska. Rok Golčar, Rok Ovniček in Ibrahim Haseljić so se odpravili na Policijsko postajo Velenje, Niko Medved, Jan Tajnik in Darko Stojnić pa na Mestno občino Velenje.
Preberi več
9. 3. 2018

OSICE: Kadeti suvereni proti Dravi, v soboto v Rdeči dvorani proti Krki

Kadetska ekipa Gorenja Velenja je na četrti tekmi polfinalne skupine B zabeležila drugo zmago. Na igrišču ŠC Velenje je v četrtek z 29:19 odpravila ptujsko Dravo. Nov preizkus jo čaka že v soboto, ko bo v Rdeči dvorani gostila Krko iz Novega mesta.
Preberi več
Ljubljana, 8. 3. 2018

Velenjčani boje za naslov prvaka začenjajo proti Kopru

Ta konec tedna se začenjajo boji za slovenski rokometni Olimp. V uvodnem kolu Lige NLB za prvaka se bo Gorenje Velenje v domači Rdeči dvorani zoperstavilo moštvu Kopra 2013. Obračun bo na sporedu v nedeljo ob 19. uri.
Preberi več
6. 3. 2018

Srčna in borbena igra v drugem polčasu premalo za uspeh v Zagrebu

Moštvo Gorenja Velenja se iz gostovanja v hrvaški prestolnici vrača brez novih točk. V 16. kolu Lige SEHA Gazprom so črno-rumeni morali priznati premoč tamkajšnjemu PPD Zagrebu, ki je bil boljši s 26:25.
Preberi več
Osa pika