Show menu

Novice

17. 12. 2017

S srčno igro v Pančevem do treh točk

Z zahtevnega gostovanja v predmestju Beograda se rokometaši Gorenja Velenja vračajo s četrto zmago v Ligi SEHA Gazprom. Dinamo iz Pančevega so po zanimivi tekmi ugnali z 29:27.
Preberi več
17. 12. 2017

Starejši dečki B v polfinalu turnirja v Poreču

Starejši dečki B so se pod vodstvom Saše Mijatovića uvrstili v polfinale mednarodnega turnirja v Poreču, potem ko so v skupinskem delu premagali vse tri tekmece. Medtem se bodo mlajši dečki B borili za razvrstitev od 5. do 8. mesta.
Preberi več
16. 12. 2017

Ose v nedeljo gostujejo v Srbiji

Po dveh zaporednih porazih se rokometaši Gorenja Velenja ta konec tedna želijo vrniti v zmagovalne tirnice. V soboto zjutraj so se odpravili na pot v Srbijo, kjer se bodo dan kasneje ob 18. uri v Pančevem zoperstavili tamkajšnjemu Dinamu. V Sloveniji bo obračun možno s prenosom v živo spremljati na Šport TV 2.
Preberi več
16. 12. 2017

Osice odpotovale na mednarodni turnir v Poreč

Poreč bo ta konec tedna gostil mednarodni turnir za mlajše selekcije. Na njem bosta nastopili tudi ekipi mlajših dečkov B in starejših dečkov B iz Gorenja Velenja.
Preberi več
15. 12. 2017

Tri ose na priprave članske reprezentance, Slovenija januarja tudi v Velenju

Selektor slovenske moške članske reprezentance Veselin Vujović je določil 21 rokometašev, ki jih je povabil na priprave pred evropskim prvenstvom januarja 2018 na Hrvaškem. Med izbranci so tudi trije člani Gorenja Velenja - Nejc Cehte, Niko Medved in Jan Grebenc.
Preberi več
15. 12. 2017

OSICE: Starejši dečki B z deveto zmago napredovali v polfinale DP

Starejši dečki B so z deveto zmago na 10 tekmah zaključili nastope prvega dela državnega prvenstva, kjer bodo v prihodnjem koledarskem letu nadaljevali z nastopi v polfinalni skupini. Tekmece iz Arconta Radgone so odpravili s 43:11. Zadnjo tekmo v letu 2017 so odigrali tudi kadeti, ki so Rače odpravili z 28:18.
Preberi več
14. 12. 2017

Reprezentantka Neli Irman z obiskom presenetila mlade velenjske upe

Na četrtkovem treningu so najmlajši nadobudni fantje, ki odkrivajo rokometne korake pri Gorenju Velenju, doživeli presenečenje. Obiskala jih je namreč slovenska reprezentantka Neli Irman, ki je nedolgo nazaj z izbrano vrsto odlično zastopala slovenske barve na svetovnem prvenstvu v Nemčiji.
Preberi več
14. 12. 2017

OSICE: Mlajši dečki A še naprej vztrajajo brez poraza

Mlajši dečki A so tudi peto tekmo državnega prvenstva zaključili kot veliki zmagovalci. V sredo so se do uspeha prebili na gostovanju na Koroškem, kjer so bili z 18:15 boljši od Slovenj Gradca 2011.
Preberi več
14. 12. 2017

Evropski prvaki s polnim plenom iz Rdeče dvorane

Rokometaše Gorenja Velenja je na predzadnji domači tekmi pred novoletnim premorom čakal zahteven preizkus. V Rdeči dvorani je minulo sredo gostoval skopski Vardar, ki je bil na koncu boljši s 30:24.
Preberi več
13. 12. 2017

OSICE: Starejši dečki uspešni proti vrstnikom iz Celja

V torek so starejši dečki Gorenja Velenja na parketu ŠC Velenje gostili vrstnike iz Celja. Ekipa B je vpisala zmago, A pa iztržila remi.
Preberi več
Osa pika