Show menu

Novice

13. 7. 2017

Na prvi uradni tekmi sezone domač derbi s Celjani

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v novi sezoni drugič zapored nastopali v Ligi SEHA Gazprom. Prva tekma, ki bo obenem prvi uraden preizkus za črno-rumene, jih čaka v sredo, 30. maja. V domači Rdeči dvorani bodo na velikem slovenskem derbiju gostili zasedbo Celja Pivovarne Laško.
Preberi več
12. 7. 2017

V novo sezono s športnimi copati Kempa

Dassašport, uradni zastopnik športne znamke Kempa, s katero opremlja tudi Rokometni klub Gorenje Velenje, je v vročih poletnih dneh pripravil ugodno ponudbo športnih copat za otroke. Na voljo so velikosti od številke 28 do 39, cena s popustom za člane velenjskega kluba pa znaša 27,99 EUR. Športne copate lahko naročite preko klubske pisarne, ki je dosegljiva na office@rk-gorenje.com ali 051/422-420 (Tanija).
Preberi več
7. 7. 2017

Znani vsi tekmeci v Ligi SEHA Gazprom

Izvršni odbor Lige SEHA Gazprom je na svoji četrtkovi seji potrdil vse udeležence v novi sezoni tekmovanja. V regionalno tekmovanje, v katerem bo drugo sezono zapovrstjo nastopalo tudi moštvo Gorenja Velenja, se po enoletnem premoru vračata srbska predstavnika.
Preberi več
4. 7. 2017

Zunanjo linijo mladinske ekipe okrepila mlada Krčana

Mladinska selekcija Gorenja Velenja, četudi so jo povečini sestavljali precej mlajši rokometaši, ima za seboj izvrstno sezono, saj se je pod vodstvom Klemna Luzarja z 20 zmagami na prav toliko tekmah znova uvrstila med slovensko prvoligaško druščino. V novi sezoni tako ekipo v domala isti postavi čakajo novi izzivi in cilji, do katerih ji bosta po najboljših močeh skušala pomagati tudi nadarjena rokometaša iz Posavja Timotej Grmšek (194 cm, 2000, DZ) in Peter Šiško (191 cm, 2001, LZ/SZ). Oba sta s klubom sklenila sodelovanje do leta 2022.
Preberi več
30. 6. 2017

Ples kroglic Gorenju Velenju dodelil tekmece v Ligi prvakov

Petkov večer na Ljubljanskem gradu je minil rokometno obarvan. Slovenska prestolnica je namreč gostila žreb pred novo sezono Lige prvakov, v kateri bo sodelovalo tudi moštvo Gorenja Velenja. Ples kroglic je slovenskim podprvakom dodelil zanimivo, a obenem zahtevno skupino C.
Preberi več
29. 6. 2017

Trojica os povabljena na sklepne priprave reprezentance mlajših kadetov

Glavni trener reprezentance mlajših kadetov (fantje, rojeni leta 2000 in mlajši) Sandi Markl je objavil spisek 18 rokometašev, ki jih je povabil na sklepne priprave svoje izbrane vrste, ki jo julija čaka nastop na evropskem olimpijskem festivalu mladih v Györu (22. - 30. julij). Med njimi so tudi trije rokometaši Gorenja Velenja - Jernej Drobež, Tilen Grobelnik in Domen Tajnik, v reprezentanci pa kot pomočnik deluje tudi Tomaž Juršič.
Preberi več
26. 6. 2017

Gorenje Velenje v petkov žreb iz tretjega bobna

Slabe štiri dni pred žrebom skupin prvega dela rokometne Lige prvakov je evropska rokometna zveza (EHF) objavila kakovostne bobne, iz katerih se bodo ekipe podale v ples kroglic. Slovenski podprvak RK Gorenje Velenje je bil posajen v tretjega, skupaj z Montpellierjem, tretjeuvrščeno ekipo francoskega državnega prvenstva. Ekipa nekdanjega dolgoletnega člana črno-rumenih in kapetana slovenske izbrane vrste Vida Kavtičnika tako vsaj v skupinskem delu ne bo zaigrala v Rdeči dvorani.
Preberi več
25. 6. 2017

Elitna Liga prvakov se vrača v Velenje

Evropska rokometna zveza (EHF) je objavila seznam klubov, ki bodo v prihodnji sezoni nastopali v Ligi prvakov. Med moštvi, ki jim je bilo dodeljeno eno od 27 neposrednih mest, je tudi slovenski podprvak RK Gorenje Velenje.
Preberi več
22. 6. 2017

FOTO: Mladi nadobudneži zaključili rokometno sezono

V torek se je v dvorani OŠ Šalek odvil zaključni turnir Rokometne šole RK Gorenje Velenje, na katerem so sodelovale ekipe iz OŠ Šalek, OŠ Antona Aškerca, OŠ Livada in Rokometne šole Sebastjana Soviča.
Preberi več
Osa pika