Show menu

Novice

30. 7. 2018

Ose na fotografiranju v AV studiu

Članska ekipa RK Gorenje Velenje je v nov teden priprav vstopila nekoliko drugače. Odpravila se je v prostore velenjskega AV studia, kjer so pod budnim očesom nekdanjega člana velenjskega kluba, Jureta Dobelška, ter novega klubskega fotografa Roka Jošta opravili, posamično in skupinsko fotografiranje pred novo sezono.
Preberi več
29. 7. 2018

KRALJ, MAZEJ IN KAVČIČ EVROPSKI PRVAKI DO 20 LET!

Izjemni mladi slovenski rokometaši se veselijo prve zlate kolajne za slovenski rokomet! V polni dvorani Zlatorog so na tekmi polni preobratov z 31:30 premagali Francijo in osvojili zaslužen naslov evropskih prvakov do 20 let! Član Gorenja Velenja Miha Kavčič je k uspehu prispeval gol, Tadej Mazej se tokrat ni vpisal med strelce, na klopi pa je glavnemu trenerju odlično asistiral Vanja Kralj.
Preberi več
27. 7. 2018

Slovenija v finalu EP do 20 let!

Slovenska moška mladinska reprezentanca je v izjemno glasnem Zlatorogu s 27:25 premagala Portugalsko in se v velikem slogu uvrstila v finale evropskega prvenstva do 20 let!
Preberi več
26. 7. 2018

Slovenija v polfinalu EP do 20 let

Cilj je dosežen - slovenska mladinska reprezentanca se je z zmago proti Islandiji (25:21), četrto na dozdajšnjih petih tekmah, uvrstila v polfinale EP do 20 let v Celju! Za finale v petek ob 19.30 v dvorani Zlatorog proti Portugalski.
Preberi več
25. 7. 2018

Člani Gorenja Velenja začeli s pripravami na novo sezono

Članska ekipa Gorenja Velenja, ki bo poleg domačih tekmovanj nastopala tudi v evropskem Pokalu EHF, je v sredo popoldne začela s pripravami na novo sezono. Novi glavni trener Zoran Jovičić je na prvem zboru pozdravil 13 izmed 21 igralcev, ki bodo trenirali pod njegovim okriljem.
Preberi več
25. 7. 2018

VIDEO: Mazej blestel tudi proti Nemčiji

Slovenska reprezentanca do 20 let je na četrti tekmi evropskega prvenstva v Celju prvič klonila. Nemčija je bila boljša s 26:22, kljub porazu pa se je s petimi goli še enkrat več izkazal član Gorenja Velenja Tadej Mazej.
Preberi več
24. 7. 2018

Nemčija v Zlatorogu boljša od Slovenije

Slovenska mladinska reprezentanca je na prvi tekmi drugega dela evropskega prvenstva z 22:26 izgubila proti Nemčiji, a še vedno ohranja možnosti za polfinale. Med najboljše štiri vodi sredina zmaga proti Islandiji (19.00, dvorana Zlatorog).
Preberi več
24. 7. 2018

Kenanu Pajtu triletna pogodba

Vodstvo RK Gorenje Velenje je sklenilo triletno sodelovanje z domačinom Kenanom Pajtom (183 cm, 1998), ki je v dresu črno-rumenih tudi začel svojo športno pot. Desnokrilni rokometaš bo v novi sezoni članske izkušnje nabiral v Slovenj Gradcu.
Preberi več
FOTO: Slavko Kolar, 23. 7. 2018

VIDEO: Hladnokrvni Mazej rešetal mrežo Srbov

Slovenija je skupinski del evropskega prvenstva do 20 let zaključila neporažena. V nedeljo so izbranci Saše Prapotnika ugnali še Srbijo. Pomembno vlogo na poti do uspeha je imel tudi Tadej Mazej, ki je zadeval v ključnih trenutkih, ob tem pa nekajkrat izvrstno posredoval tudi v obrambi. Svoje je dodal tudi drugi član Gorenja Velenja Miha Kavčič.
Preberi več
23. 7. 2018

V prodaji sezonske vstopnice RK Gorenje Velenje!

Začetek sezone 2018/19, v kateri RK Gorenje Velenje stopa na novo pot, se nezadržno bliža. Članska ekipa je s potrebno osvežitvijo in pomladitvijo doživela korenite spremembe. Novinci v osjem gnezdu niso naključni, pač pa skrbno izbrani. Iskali smo fante, ki bodo na parketu izžarevali borbenost, bili željni dokazovanja, nepopustljivi do zadnje sekunde in se srčno borili za nam ljube črno-rumene barve.
Preberi več
Osa pika