Show menu

Novice

18. 3. 2018

Druga sezona med regionalno druščino zaključena s suvereno zmago

Od svoje druge sezone nastopanja v regionalni Ligi SEHA Gazprom se rokometaši Gorenja Velenja poslavljajo s suvereno zmago. Kljub temu, da tekma s slovaškim prvakom Tatranom iz Prešova ni odločala o ničemer, so »ose« pred svojimi navijači prikazale všečno igro in tekmece ugnale s 27:25.
Preberi več
18. 3. 2018

OSICE: Mlajši dečki zmagovito zakorakali v polfinalni skupini (FOTO)

Mlajši dečki so v soboto v Rdeči dvorani zmagovito zakorakali v nastope v polfinalnih skupinah. Starejša selekcija A je bila s 25:21 boljša od ormoškega Jeruzalema, mlajša B pa z 21:13 od Herza Šmartnega. Medtem so prvič v sezoni klonili starejši dečki B, ki kljub porazu ostajajo vodilna ekipa polfinalne skupine in s tem v lovu na zaključni turnir.
Preberi več
18. 3. 2018

VIDEO: Ferlin in Medved z najlepšima potezama 17. kola Lige SEHA Gazprom

V predzadnjem kolu Lige SEHA Gazprom so rokometaši Gorenja Velenja pripravili lep preobrat in v zadnjih sekundah na kolena spravili domače moštvo Meškova iz Bresta. Zmaga ni ostala neopažena niti v navijaškem svetu, saj so ljubitelji rokometa cepelin z zaključkom Nika Medveda izbrali za najlepši gol, zadnjo obrambo Klemna Ferlina pa za najboljše posredovanje vratarjev v 17. kolu regionalnega tekmovanja.
Preberi več
17. 3. 2018

V nedeljo proti slovaškim prvakom še zadnjič v Ligi SEHA Gazprom

To nedeljo rokometaše Gorenja Velenja čaka zadnja tekma sezone v Ligi SEHA Gazprom, v kateri so si že pred zadnjim dvobojem priigrali peto mesto. Za slovo od regionalnega tekmovanja v velenjsko Rdečo dvorano prihaja slovaški prvak Tatran. Tekma se bo začela ob 20. uri.
Preberi več
16. 3. 2018

VIDEO: Medved s cepelinom med kandidate za najlepši gol kola

Po Klemnu Ferlinu, ki mu je pripadla čast najlepše obrambe 17. kola Lige SEHA Gazprom, se v lov za najlepši gol sedaj podaja Niko Medved. Velenjski kapetan je proti Meškovu v Brestu eno izmed akcij zaključil s sijajnim cepelinom.
Preberi več
16. 3. 2018

OSICE: Šiškovih 15/15 ob sladki zmagi na lokalnem derbiju

Kadeti Gorenja Velenja so v četrtek na parketu Šolskega centra Velenje dosegli tretjo zaporedno zmago. Pod vodstvom trenerja Saše Mijatovića so na sosedskem derbiju tesno odpravili ekipo Slovenj Gradca 2011. K zmagi s 30:29 je Peter Šiško prispeval 15 golov iz prav toliko strelov!
Preberi več
15. 3. 2018

VIDEO: Z odločilno obrambo Ferlin med kandidati za obrambo kola

Kljub temu, da so rokometaši Gorenja Velenja izgubili možnosti za preboj na finalni turnir Lige SEHA Gazprom, jim želje po zmagi ni zmanjkalo. V Brestu so pripravili lepo presenečenje in na kolena spravili Meškov. Odločilno obrambo za uspeh je prispeval Klemen Ferlin in se z njo uvrstil med kandidate za najlepšo obrambo kola.
Preberi več
15. 3. 2018

OSICE: Naglav s 23 obrambami za novo zmago starejših dečkov A

Starejši dečki A so v sredo v polfinalni skupini B dosegli četrto zmago. Na krilih vratarja Jošta Naglava, ki je zbral izjemnih 23 obramb, je Gorenje Velenje z 29:23 odpravilo novomeško Krko.
Preberi več
14. 3. 2018

OSICE: Starejši dečki B šestič popikali tekmece

Tri dni po visoki zmagi proti Veliki Nedelji so starejši dečki B iz Gorenja Velenja dosegli nov uspeh. Na šesti tekmi polfinalne skupine državnega prvenstva so še šestič ugnali tekmece. Tokrat so bili uspešni na gostovanju v Zasavju, kjer je Dol TKI Hrastnik klonil s 17:22.
Preberi več
14. 3. 2018

Na aprilsko slovensko reprezentančno akcijo vabljene štiri ose

Selektor slovenske moške članske reprezentance je predstavil seznam rokometašev, na katere računa v prvem aprilskem tednu, ko bo Slovenija opravila mini priprave na junijske kvalifikacije za SP 2019. Med 23 kandidatov je uvrstil tudi štiri člane Gorenja Velenja.
Preberi več
Osa pika