Show menu

Novice

11. 2. 2017

VIDEO: Matjaž Brumen odgovarjal na vaša vprašanja

Rokometaši Gorenja Velenja se v Podčetrtku mudijo na krajših pripravah pred nadaljevanjem sezone. Pred nedeljskim zaključkom ste vsi rokometni navdušenci lahko na Facebook strani velenjskega kluba sodelovali v pogovoru z Matjažem Brumnom, ki je razkril nekaj zanimivosti iz svojega vsakdana in športne poti.
Preberi več
10. 2. 2017

OSICE: Starejši dečki B uspešno opravili popravni izpit minulega tedna

Petek sta selekciji mlajših dečkov A in starejših dečkov B zaključili z zmagama. Slednji so se tako vrnili v zmagovalne tirnice, prvi pa so z novim uspehom potrdili prvo mesto v vzhodni skupini.
Preberi več
9. 2. 2017

Poleg imena bo velenjski in valjevski klub povezovalo tudi sodelovanje

Generalni sponzor velenjski rokometašev, Gorenje je globalno podjetje, ki eno izmed svojih poslovalnic premore tudi v srbskem mestu Valjevo. Tamkajšnjim športnim kolektivom je v preteklosti pomagalo z letnimi donacijami, po novem pa bo četverica klubov nosila tudi njegovo ime.
Preberi več
8. 2. 2017

V končnici prekratki tudi v Našicah

Rokometaši Gorenja Velenja so v razmaku treh dni v Ligi SEHA Gazprom doživeli dva boleča poraza. V nedeljo jih je v domači dvorani v zadnjih minutah ugnal Vardar (29:31), podobna usoda pa jih je doletela na praznično sredo v Našicah, kjer so proti Nexeju, neposrednemu konkurentu za trenutno šesto mesto na lestvici klonili s 27:29.
Preberi več
8. 2. 2017

OSICE: Kadeti do druge zmage v treh dneh

Kadeti Gorenja Velenja nadaljujejo z uspešnimi predstavami v državnem prvenstvu, kjer v tej sezoni še ne poznajo poraza. V torek so vknjižili še 13. zmago, četrto v polfinalni skupini, kjer tako še naprej zanesljivo zasedajo prvo mesto. Le tri dni po zmagi v dvorani Zlatorog so v Rdeči dvorani dodali uspeh proti Trebanjskemu Trimu (34:28).
Preberi več
7. 2. 2017

Gorenje Velenje v Našicah v boj za 6. mesto

Tri dni po odlični predstavi proti skopskemu Vardarju rokometaše Gorenja Velenja čaka nov preizkus v Ligi SEHA Gazprom. V sredo bodo ob 20. uri gostovali v hrvaških Našicah, kjer se bodo pomerili z ekipo domačega Nexeja. Vsi ljubitelji rokometa boste lahko tekmo v živo spremljali na Šport TV 3.
Preberi več
7. 2. 2017

OSICE: Mladinci z zmago začeli boje za napredovanje

Mladinska selekcija Gorenja Velenja je uspešno začela nastope za prvaka 2. DRL. Na prvi tekmi je goste iz Izole odpravila s 34:21. V torek bodo z nastopi v polfinalni skupini nadaljevali kadeti, v četrtek in petek pa se bosta na igrišče podali še zasedbi mlajših dečkov A in starejših dečkov B.
Preberi več
6. 2. 2017

FOTO+VIDEO: Gorenje do zadnjih minut pretilo slovitemu Vardarju

Rokometaši Gorenja Velenja so uradne tekme v letu 2017 začeli s porazom, a proti slovitemu Vardarju še zdaleč niso razočarali. Tekmecem, ki so si s tem uspehom dokončno zagotovili prvo mesto po rednem delu Lige SEHA Gazprom, so pretili do zadnjih minut, nato pa priznali premoč z 29:31.
Preberi več
6. 2. 2017

Finalni turnir Pokala Slovenije bo v Mariboru

Po sezoni premora bodo rokometaši Gorenja Velenja znova nastopili na finalnem turnirju Pokala Slovenije. Z Rokometne zveze Slovenije so sporočili, da bo ta 15. in 16. aprila potekal v Mariboru.
Preberi več
6. 2. 2017

OSICE: Kadeti na krilih Drobeža in Tajnika do zmage v Celju

Kadeti Gorenja Velenja nadaljujejo z uspešnimi nastopi v polfinalni skupini državnega prvenstva. Tretjo zmago na prav toliko tekmah so izbranci Ivana Simonovića dosegli na gostovanju v Celju, kjer so slavili zmago s 35:31. Jernej Drobež je k uspehu prispeval 13 zadetkov, Domen Tajnik pa osem.
Preberi več
Osa pika