Show menu

Novice

4. 10. 2019

V nedeljo se za Velenjčane začenja evropska sezona

Rokometaši Gorenja Velenja v nedeljo pričenjajo z evropskimi tekmami. V Pokalu EHF se bodo v 2. krogu kvalifikacij pomerili s srbsko Metaloplastiko. Prvi obračun čaka ose v Srbiji, teden dni kasneje pa v domači Rdeči dvorani.
Preberi več
2. 10. 2019

Zmaga proti Kopru v domači Rdeči dvorani

Velenjčani so po dolgem času zopet odigrali tekmo v domači Rdeči dvorani in prišli do novih dveh točk v domači Ligi NLB. Boljši so bili od ekipe Kopra s 37:32.
Preberi več
30. 9. 2019

Pomembna tekma pred velenjskimi osami

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v sredo odigrali tekmo 5. kroga Lige NLB v domači Rdeči dvorani. Velenjčani bodo morali za novi dve točki domačega prvenstva in pomembno zmago premagati ekipo Kopra.
Preberi več
30. 9. 2019

OSICE: Popoln izkupiček naših mlajših selekcij

Tudi minulo soboto in nedeljo so bile mlajše selekcije Gorenja Velenja uspešne. Vse selekcije so bile boljše na domačem terenu in so zaenkrat še brez poraza v letošnji sezoni.
Preberi več
28. 9. 2019

Za gol prekratki v Ribnici

Ose so se v soboto odpravile na vroče gostovanje v Ribnico. Ribničani, ki so letos še brez poraza so bili tudi tokrat boljši tekmec. Zmaga z 28:27 je ostala doma.
Preberi več
27. 9. 2019

V Ribnico po novi dve točki

V soboto čaka rokometaše Gorenja Velenja novo zahtevno gostovanje. Varovanci Zorana Jovičića tokrat gostujejo pri rokometaših Rika Ribnice.
Preberi več
22. 9. 2019

OSICE: Za mladimi velenjskimi rokometaši uspešen tekmovalni vikend

V soboto in nedeljo so tekme odigrale tudi naše mlajše selekcije. V soboto sta se v gosteh z ekipo RK Jeruzalem Ormož pomerili ekipi starejših dečkov A in B. Mladinci so v nedeljo gostovali v Slovenj Gradcu. Vse ekipe so domov prinesle zanesljivo zmago.
Preberi več
21. 9. 2019

Mariborčani boljši na domačem terenu

Velenjčani so v tretjem krogu domače lige NLB gostovali pri ekipi Maribor Branika. Zmage so se veselili domačini z rezultatom 25:22.
Preberi več
19. 9. 2019

V soboto na zahtevno gostovanje v Maribor

Rokometaši Gorenja Velenja to soboto odhajajo na težko gostovanje. Na tekmi 3. kroga Lige NLB se bodo ob 18.00 v mariborski dvorani Tabor pomerili z ekipo Maribor Branika.
Preberi več
15. 9. 2019

Na dražbi jubilejnih dresov zbrali 1351,00 €

Rokometaši Gorenja iz Velenja so novo sezono otvorili na superpokalni tekmi, kjer so se predstavili s prav posebnimi dresi. Posvečeni so bili namreč njihovi navijaški skupini Šaleški Graščaki, ki v tem letu praznuje 25 let obstoja. Dresi so bili do petka, 13.9., na voljo na dražbi preko spleta, na njej pa so zbrali 1351,00 €. Ves izkupiček bo podarjen navijaški skupini, kot zahvala za podporo v vseh 25. letih.
Preberi več
Osa pika