Show menu

Novice

12. 10. 2020

Prva tekma črno- rumenih po 10- dnevni karanteni

Po prestani karanteni se črno- rumeni v torek vračajo na igrišče. 6. krog Lige NLB bo na sporedu ob 17:30, ko se bodo v Novem mestu pomerili z RK Trimo Trebnje, srečanje pa si bo možno ogledati tudi na TV Slovenija 2.
Preberi več
6. 10. 2020

Osice z dinamično igro do lepih rezultatov

Osice so bile minuli vikend precej uspešne saj so na treh dvobojih z vrstniki zabeležile dve zmagi. Tokrat so bile aktivne tri ekipe mlajših selekcij RK Gorenje Velenje – Kadeti, Starejši dečki A in Starejši dečki B.
Preberi več
6. 10. 2020

Verdinek se predvidoma vrača konec oktobra

Matic Verdinek po poškodbi, ki se mu je pripetila sredi septembra, dobro okreva.
Preberi več
6. 10. 2020

Konec karantene za črno- rumene

Odrejena 10- dnevna karantena se je za Velenjčane iztekla včeraj. Danes je s treningom postopoma pričel del ekipe. Z jutrišnjim dnem pa se za člane, ki v obdobju karantene niso razvili nobenih znakov, pričenja skupni trening. Ostali igralci se bodo ekipi predvidoma pridružili v naslednjem tednu. V ekipi so bile do sedaj potrjene štiri okužbe.
Preberi več
30. 9. 2020

Dve novi okužbi, karantena za vse člane do naslednjega tedna

V članski ekipi Velenjčanov beležijo 3 primere okužb z novim koronavirusom. Ostali člani ostajajo v karanteni do naslednjega tedna.
Preberi več
28. 9. 2020

Štiri prepričljive zmage za osice

Za osicami je zelo uspešen vikend. Kadeti, starejši dečki A in B in Mljaši dečki A so ta vikend prepričljivo premagali vse nasprotnike.
Preberi več
28. 9. 2020

Ena potrjena okužba s koronavirusom v članski ekipi

Velenjčani bi morali v soboto, 26. 9., odigrati 4. krog Lige NLB, a so zaradi zdravstvenih težav v ekipi tekmo odpovedali. Preventiva se je danes izkazala kot dobra praksa, ko so pri enemu igralcu potrdili okužbo s koronavirusom.
Preberi več
26. 9. 2020

Današnja tekma odpovedana

Danes bi se morali Velenjčani v 4. krogu Lige NLB pomeriti v Škofji Loki, a so se iz preventivnih razlogov odločili, da tekmo odpovejo.
Preberi več
24. 9. 2020

Sobota prinaša tekmo v Škofji Loki

Velenjske rokometaše čaka to soboto nov obračun v domačem prvenstvu. V 4. krogu Lige NLB se bodo pomerili z ekipo iz Škofje Loke.
Preberi več
22. 9. 2020

Osice z borbeno igro do lepih rezultatov

V soboto sta se na domačih tleh pomerili dve ekipi osic. Prvi so začeli Mlajši dečki A, ki so se pomerili s sovrstniki iz Trbovelj, takoj za njimi kadeti, ki so premagali nasprotnike iz Izole. V ponedeljek pa so se mladinci merili v prestolnici in teden začeli z visoko zmago.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se