Show menu

Novice

12. 5. 2017

OSICE: Mladinci želijo v nedeljo postaviti piko na i sijajni sezoni

Mladinci Gorenja Velenja so suvereno opravili tudi s predzadnjo tekmo v sezoni. Z gostovanja na Gorenjskem so se vrnili z novo zmago, od sezone pa se bodo poslovili to nedeljo, ko bodo v Rdeči dvorani gostili Hrastničane. Poprej v soboto turnir na domačem igrišču čaka tudi najmlajše osice iz ekipe mlajših dečkov C.
Preberi več
9. 5. 2017

FOTO+VIDEO: Nekdanji vratar os prenaša znanje na mlade rodove

Na mladih svet stoji. Brez dobrega pogona mlajših starostnih kategorij ni uspešnega kluba. V RK Gorenje Velenje so v zadnjem obdobju veliko poudarka namenili ravno mlajšim selekcijam, v katere vložijo vsak evro, ki ostane. V tej sezoni imajo priložnost svoje veščine na posebnih treningih piliti tudi vratarji, s katerimi se ukvarja Morten Seier Larsen.
Preberi več
7. 5. 2017

OSICE: Kadeti suvereno potrdili prvo mesto pred zaključnim turnirjem

Kadetska selekcija Gorenja Velenja, ki bo čez dva tedna v Rdeči dvorani čaka zaključni turnir najboljše četverice, je suvereno zaključila s tekmovanjem v polfinalni skupini B. Prvo mesto je kronala z zmago v Ormožu (25:20). V soboto so bili uspešni tudi starejši dečki B, ki so se do uspeha dokopali na Ptuju.
Preberi več
4. 5. 2017

VIDEO: Stojnić z mladinsko reprezentanco boljši od gostiteljev SP

Minuli dnevi so bili resda praznično obarvani, a ne za člana Gorenja Velenja Darka Stojnića, ki je v torek v Zrečah sodeloval na pripravljalni tekmi mladinske reprezentance Slovenije. Ta si je v začetku tega koledarskega leta priborila vozovnico na svetovno prvenstvo do 21 let, ki ga bo med 17. in 30. julijem gostila Alžirija. Prav slednja je bila tekmica slovenskih fantov, ki so bili boljši s 25:21. Krožni napadalec os je k uspehu prispeval tri zadetke.
Preberi več
2. 5. 2017

Kadeti in mladinci Gorenja Velenja na pomoč Sloveniji proti Nemčiji

To sredo slovensko moško člansko rokometno reprezentanco v ljubljanski dvorani Stožice čaka velik spektakel. V kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Hrvaška, se bodo izbranci selektorja Veselina Vujovića ob 20. uri pomerili z Nemci.
Preberi več
1. 5. 2017

MEGA INTERVJU: Sebastjan Sovič

Sebastjan Sovič je nekdanji levokrilni rokometaš, ki je večino igralske poti preživel v RK Gorenje Velenje. Vztrajnost in trud sta ga pripeljala tudi do dresa z državnim grbom, ki ga je oblekel 25-krat in v reprezentanci zabil 28 golov. Leta 2010 je ustanovil lastno rokometno šolo, v kateri s svojimi pomočniki danes z rokometom spoznava najmlajše rodove.
Preberi več
29. 4. 2017

Iz Ribnice z grenkim porazom

Po izborjeni točki na domačem igrišču proti Celjanom so rokometaši Gorenja Velenja tri dni kasneje na gostovanju pri Riku Ribnici doživeli presenetljiv poraz. Dolenjsko moštvo je bilo boljše večino tekme in na koncu zasluženo zmagalo s 27:23.
Preberi več
28. 4. 2017

V soboto tretjič v sezoni proti Ribničanom

Tri dni po velikem slovenskem rokometnem derbiju s Celjani (25:25) moštvo Gorenja Velenja v Ligi NLB za prvaka čaka nov, zahteven preizkus. Ob 19. uri bo gostovalo na Dolenjskem pri Riku Ribnici, trenutno tretjeuvrščeni zasedbi državnega prvenstva.
Preberi več
28. 4. 2017

VIDEO: Napet večni derbi končan z delitvijo točk

Tudi po petih kolih Lige NLB za prvaka rokometaši Gorenja Velenja ne poznajo poraza. V Šaleški dolini je bil na sporedu prvi večni derbi v sezoni za točke državnega prvenstva, ki se je končal z izenačenim izidom 25:25. Med obračunom je z izjemnimi obrambami navduševal Klemen Ferlin, naziv junaka tekme pa mu je tri sekunde pred koncem "speljal" Janez Gams.
Preberi več
27. 4. 2017

OSICE: Starejši dečki A uspešni v Hrastniku, tekma kadetov prestavljena

Starejši dečki A so se v sredo iz gostovanja v Hrastniku vrnili z dvema prepričljivima zmagama, saj so obe tekmi v polfinalni skupini odigrali kar v Zasavju. Kadeti, ki bi se morali to soboto v Rdeči dvorani pomeriti z Rikom Ribnico, bodo na ta preizkus morali še nekoliko počakati. na željo gostov je tekma prestavljena na četrtek, 4. maja.
Preberi več
Osa pika