Show menu

Novice

10. 8. 2018

Na drugi tekmi EP Slovenija do visoke zmage

V petek je slovenska kadetska izbrana vrsta odigrala drugo tekmo evropskega prvenstva. V Varaždinu so mladi rokometaši po včerajšnjem porazu proti Švedom danes kar z desetimi zadetki razlike premagali reprezentanco Poljske.
Preberi več
9. 8. 2018

Švedi na prvi tekmi EP premočen nasprotnik

Slovenska kadetska izbrana vrsta je v četrtek odigrala prvo tekmo evropskega prvenstva. V Varaždinu je ekipa mladih slovenskih rokometašev morala priznati premoč Švedom.
Preberi več
9. 8. 2018

Na turnir v Nemčijo brez Darka Stojnića

Velenjčani konec tedna gostujejo na turnirju v Nemškem Ilsenburgu, kamor pa z ekipo ne bo odpotoval Darko Stojnić, ki bo zaradi udarca, ki ga je utrpel na zadnji pripravljalni tekmi, nekaj dni odsoten z rokometnih igrišč. Krožni napadalec velenjske ekipe ni utrpel hujših poškodb in se bo kmalu vrnil na parket.
Preberi več
9. 8. 2018

Tekma z beloruskim SKA Minskom zaključena predčasno

Rokometaši Gorenja Velenja so v sredo odigrali tretjo pripravljalno tekmo nove sezone. V Podčetrtku jim je nasproti stala beloruska ekipa SKA Minsk. Tekma se je zaradi poškodbe enega od igralcev končala v prvih minutah drugega dela.
Preberi več
8. 8. 2018

Na evropsko prvenstvo za kadete peterica velenjskih rokometašev

V četrtek 9.8. se pričenja evropsko prvenstvo za kadete, ki ga letos gosti Hrvaška. V Koprivnici in Varaždinu se bo med sabo merilo 16 najboljših evropskih ekip, med katerimi je tudi slovenska izbrana vrsta.
Preberi več
6. 8. 2018

Velenjski podmladek s tremi novimi trenerji

Članska ekipa RK Gorenje Velenje se že s polno vnemo pripravlja na novo sezono. V drugi polovici prihodnjega tedna se jim bodo pridružile tudi prve mlajše selekcije. Te bodo v novi sezoni delovale pod bodnim očesom sedmih trenerjev.
Preberi več
4. 8. 2018

Velenjčani v domači Rdeči dvorani do prve zmage

Velenjčani so v soboto v Rdeči dvorani odigrali drugo pripravljalno tekmo sezone 2018/2019. S 37:24 so premagali rokometaše avstrijskega Linza, šestouvrščeno ekipo lanske sezone prve avstrijske rokometne lige. Prvi preizkus v domači dvorani je zaznamoval predvsem izvrsten drugi polčas, ko so ose poleg dobre obrambe odigrale zelo dobro tudi v napadu.
Preberi več
4. 8. 2018

Zadnji preizkus kadetov pred evropskim prvenstvom

V četrtek in petek je slovenska kadetska reprezentanca na Madžarskem odigrala še zadnji dve pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom. Izbranci Janija Klemenčiča so bili na prvi tekmi od madžarskih vrstnikov boljši z 24:22, na drugi pa so mladi slovenski rokometaši morali priznati premoč. Madžari so bili boljši z 24:19. Reprezentanco Slovenije prvi preizkus na prvenstvu stare celine čaka že v četrtek 9. avgusta, ko se bo v Varaždinu ob 14:30 pomerila s Švedsko.
Preberi več
1. 8. 2018

Borbenost in želja prikazani že na prvi pripravljalni tekmi

Velenjski rokometaši so po dobrem tednu priprav so v sredo v športni dvorani v Podčetrtku odigrali prvo pripravljalno tekmo. Premoč so morali priznati rokometašem HCM Constanta, aktualnim romunskim pokalnim prvakom.
Preberi več
31. 7. 2018

Verdinek ostaja v Gorenju Velenju vsaj do leta 2021!

Slovenski reprezentant Matic Verdinek (189 cm, 1994) in RK Gorenje Velenje sta nadgradila veljavno sodelovanje. Po podpisu novega sporazuma levokrilni rokometaš v Šaleški dolini ostaja vsaj do poletja 2021!
Preberi več
Osa pika