Show menu

Novice

5. 11. 2020

Velenjčani do novih dveh točk proti Urbanscape Loki

Črno- rumeni so danes odigrali zaostalo tekmo 4. kroga Lige NLB proti RD Urbanscape Loka. Velenjčani so bili v dvorani Poden od domačinov boljši z 29:24.
Preberi več
3. 11. 2020

V četrtek na zahtevno gostovanje v Škofjo Loko

Tekma proti Urbanscape Loki je bila zaradi zdravstvenih težav prestavljena že dvakrat. V kolikor bo tokrat zdravstveno stanje v obeh ekipah dobro, se bo tekma odigrala v četrtek, 5. novembra, v Športni dvorani Poden.
Preberi več
28. 10. 2020

Tekma proti Dobovi odpovedana

V zadnjem obdobju je bilo zaradi zdravstvenih težav in odrejenih karanten v Ligi NLB odloženih kar nekaj tekem. Tudi jutrišnja tekma, ki bi jo črno- rumeni morali odigrati proti MRD Dobova, ni izjema. Razlog je ponovno koraonavirus, s katerim se soočajo Dobovčani. O novem terminu tekme vas bomo obveščali.
Preberi več
23. 10. 2020

Tekma proti Škofjeločanom ponovno prestavljena

Jutrišnja tekma, ki bi jo črno- rumeni morali odigrati proti RD Urbanscape Loka je ponovno prestavljena. V škofjeloški ekipi so namreč bili v neposrednem stiku z osebo, ki kaže znake okužbe s koronavirusom.
Preberi več
23. 10. 2020

Sobota prinaša gostovanje v Škofji Loki

Črno- rumene v soboto čaka zahtevna preizkušnja. Pomerili se bodo proti Urbanscape Loki, ki se je v preteklosti že izkazala za neugodnega tekmeca, zato nas čaka precej pestro dogajanje.
Preberi več
21. 10. 2020

Začasna prekinitev treningov in tekmovanj za vse mlajše selekcije

Poleg treningov MDA, MDB in MDC s treningi in tekmovanji začasno prekinjajo še ostale mlajše selekcije.
Preberi več
19. 10. 2020

Začasna prekinitev treningov in tekem za MDA, MDB in MDC

V skladu z odločitvijo vlade RS glede izvajanja treningov in tekem neregistriranih športnikov (tekmovanje mlajših dečkov in deklic) so iz RZS sporočili, da komisar tekmovanja mladih do dokončne odločitve ZRKTM prestavlja vse tekme v teh kategorijah.
Preberi več
17. 10. 2020

Velenjčani do novih dveh točk proti RK Jeruzalem Ormož

V 7. krogu Lige NLB so se črno- rumeni na domačih tleh pomerili z RK Jeruzalem Ormož. Kljub temu, da so Velenjčani tekmo začeli slabše od svojih nasprotnikov, so v drugem polčasu pokazali pravo borbenost in zmago s 33:29 pustili doma.
Preberi več
17. 10. 2020

V mladinski ekipi 6 potrjenih okužb

V mladinski ekipi je do danes potrjenih 6 okužb s koronavirusom.
Preberi več
16. 10. 2020

7. krog Lige NLB brez gledalcev

Rokometaše Gorenja Velenja to sobota čaka nova tekma. V 7. krogu Lige NLB se bodo na domačih tleh pomerili z RK Jeruzalem Ormož.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se