Show menu

Novice

19. 5. 2017

FOTO: Popoln polom os na gostovanju v Škofji Loki

Moštvo Gorenja Velenja je na gostovanju v Škofji Loki doživelo drug nepričakovan poraz na tekmah Lige NLB za prvaka. Domača zasedba Urbanscapea je bila boljša skozi celotno tekmo in na koncu zasluženo slavila zmago s 24:16.
Preberi več
19. 5. 2017

V soboto na Igu mlajši dečki B v boj za medalje

Po izvrstnem tretjem mestu mlajših dečkov A iz Gorenja Velenja, se bodo to soboto na Igu v boj za medalje podali tudi selekcijo mlajši igralci. Mlajši dečki B, ki jih prav tako vodi trener Saša Mijatović, se bodo merili z gostitelji iz Mokerc Iga, Krko in Svišem iz Ivančne Gorice.
Preberi več
19. 5. 2017

Osnovnošolci po koncu pouka na rokometni tabor

Društvo Rokometna šola Sebastjana Soviča tudi letos zaključuje celoletno vadbo rokometa s tradicionalnim, že 7. poletnim rokometnim taborom, ki iz leta v leto doživlja množičnejši odziv ter postavlja visoke standarde tovrstnih udejstvovanj osnovnošolske mladine. Mlade športnike bodo tudi tokrat odpeljali na slovensko obalo in jim omogočili aktiven, zdrav in družaben začetek počitnic.
Preberi več
18. 5. 2017

Kadeti ta vikend v Velenju za državni naslov

Velenjska Rdeča dvorana bo ta vikend znova odeta povsem v rokometne barve. Zanje bodo poskrbele najboljše štiri slovenske kadetske ekipe, ki se bodo pomerile za državni naslov. V sobotnem prvem polfinalnem paru se bosta ob 16.30 pomerili moštvi domačega Gorenja Velenja ter novomeške Krke, dve uri za tem pa bo sledil še obračun Istrabenza plinov Izole in Celja Pivovarne Laško. Tekmi za končno razvrstitev bosta na sporedu v nedeljo ob 10. in 12. uri. Vstopnine ni!
Preberi več
18. 5. 2017

V petek Gorenje Velenje gostuje v Škofji Loki

Rokometaše Gorenja Velenja nov preizkus v Ligi NLB za prvaka čaka ta petek. Po sobotnem uspehu proti Krki se podajajo na gostovanje v Škofjo Loko. Obračun s tamkajšnjim Urbanscapeom Loko se bo v dvorani Poden začel ob 20. uri.
Preberi več
17. 5. 2017

OSICE: Starejši dečki A uspešni tudi v sedmo

Na predzadnji tekmi polfinalne skupine D so bili starejši dečki A Gorenja Velenja znova uspešni. Proti Šmarčanom so slavili zmago z 31:21.
Preberi več
16. 5. 2017

VIDEO: Ose znova na zmagovalnih tirnicah

Na sedmi tekmi Lige NLB za prvaka so rokometaši Gorenja Velenja zabeležili peto zmago v državnem prvenstvu. V domači Rdeči dvorani so so z 31:28 odpravili novomeško Krko in tako ostajajo v boju za končno lovoriko.
Preberi več
15. 5. 2017

FOTO: 20 tekem in 20 zmag za popolno mladinsko sezono

V nedeljo je mladinska selekcija Gorenja Velenja kronala uspešno sezono, po kateri se vrača med slovenske prvoligaše. Mednje se podaja z izjemnim izkupičkom, saj je vseh 20 tekem odigrala brez oddane točke. Na zadnjem dejanju so izbranci Klemna Luzarja s 36:16 odpravili Dol Tki Hrastnik.
Preberi več
14. 5. 2017

FOTO+VIDEO: Mlajši dečki A v državnem prvenstvu do brona!

Selekcija mlajših dečkov A Gorenja Velenja (rojeni leta 2004 in mlajši) je na zaključnem turnirju državnega prvenstva, ki je v nedeljo potekal v novomeški dvorani Marof, poskrbela za lep uspeh. Najprej je dvakrat športno stisnila roko boljšima ekipama, na zadnji tekmi pa zanesljivo odpravila tekmece iz Celja (18:16) in osvojila bronasto medaljo.
Preberi več
13. 5. 2017

Ose v Rdeči dvorani strle novomeški oreh

Po grenkem porazu v Ribnici so se rokometaši Gorenja Velenja vrnili v zmagovalne tirnice in tako ostajajo v borbi za državni naslov. V domači Rdeči dvorani so s precej napora odpravili zasedbo Krke, od katere so bili boljši z 31:28.
Preberi več
Osa pika