Show menu

Novice

21. 2. 2017

Tudi na tretji zaporedni tekmi usoden mrk v zadnjem delu

Rokometaši Gorenja Velenja so tudi na tretji tekmi Lige SEHA Gazprom v letu 2017 v zadnjih minutah izpustili lepo priložnost za ugoden rezultat. Na gostovanju v Skopju so Metalurgu, neposrednemu konkurentu za višja mesta na lestvici, morali priznati premoč s 25:28.
Preberi več
21. 2. 2017

OSICE: Mladinci uspešno nadaljujejo pot proti eliti

Mladinska ekipa Gorenja Velenja uspešno nadaljuje svoje borbe za preboj med prvoligaše. Tudi na drugi tekmi v skupini za prvaka so se izbranci trenerja Klemna Luznarja veselili uspeha. V Rdeči dvorani so Sviš iz Ivančne Gorice odpravili s 33:26.
Preberi več
20. 2. 2017

Ose odhajajo na pomembno gostovanje v Skopje

Rokometaše Gorenja Velenja do konca sezone v Ligi SEHA Gazprom čakajo še štirje preizkusi. Prvi bo na sporedu ta torek, ko bodo izbranci Boruta Plaskana gostovali v Skopju. Obračun z Metalurgom se bo začel ob 17.45, v Sloveniji pa ga bo moč s prenosom v živo spremljati na Šport TV 1.
Preberi več
19. 2. 2017

OSICE: Kadeti v Ribnici poraženi prvič v sezoni

Kadeti Gorenja Velenja so v soboto na gostovanju doživeli prvi poraz v tej sezoni. Izbranci Ivana Simonovića, ki se odlično borijo v polfinalni skupini, so domačemu Riku v končnici morali priznati premoč z 31:32.
Preberi več
18. 2. 2017

MEGA INTERVJU: Marko Oštir, pomočnik trenerja članske ekipe Gorenja Velenja

Uspehi ekipe so odvisni tudi od dela strokovnega štaba. Za vsakim glavnim trenerjem stoji dober pomočnik. V Gorenju Velenju to vlogo opravlja Marko Oštir, nekdanji rokometni reprezentant, ki je na športni poti dosegel zavidljive rezultate.
Preberi več
17. 2. 2017

OSICE: Mlajši dečki A do prvega mesta v skupini prvega dela DP

Mlajše selekcije Gorenja Velenja so z odliko opravile četrtkove preizkuse. Na zadnjih tekmah prvega dela državnega prvenstva sta ekipi mlajših dečkov zabeležili uspeha proti vrstnikom iz Gornje Radgone, starejši dečki A pa so se zmage veselili v Šmartnu pri Litiji.
Preberi več
15. 2. 2017

VIDEO: Štirje mladi upi prvič trenirali s člansko ekipo

Nedavno končane krajše priprave ekipe RK Gorenje Velenje so bile za štiri potnike prelomne. Poleg rokometašev, ki v tej sezoni zastopajo barve članske ekipe, je klub v Podčetrtek povabil tudi štiri mlade upe, na katere v prihodnje resno računa.
Preberi več
14. 2. 2017

FOTO: Člane po vrnitvi iz priprav v Rdeči dvorani pričakalo presenečenje

Minuli konec tedna so rokometaši Gorenja Velenja preživeli na pripravah v Podčetrtku. V tem času je njihova slačilnica v Rdeči dvorani doživela korenito preobrazbo.
Preberi več
13. 2. 2017

VIDEO: Ose v Podčetrtku uspešno sklenile krajše priprave

Po dveh neuspehih na uradnih tekmah v letu 2017 so rokometaši Gorenja Velenja trdno odločeni, da krivuljo že na naslednji tekmi obrnejo sebi v prid. Tradicionalno Rdečo dvorano so konec minulega tedna zamenjali za krajše priprave v Termah Olimia v Podčetrtku, kjer so vestno pilili detajle v igri.
Preberi več
Osa pika