Show menu

Novice

29. 9. 2017

V nedeljo v Velenju gostuje favorit skupine

Po dveh zmagah na uvodu nove sezone VELUX EHF Lige prvakov rokometaše Gorenja Velenja to nedeljo čaka nov preizkus. V domači Rdeči dvorani bodo ob 17. uri gostili moštvo danskega Skjerna.
Preberi več
29. 9. 2017

Osice: Kadeti sezono začeli z zmago nad sosedi s Koroške

Tudi kadetska ekipa Gorenja Velenja je uspešno začela novo sezono. Na uvodnem obračunu je v četrtek na ŠC Velenje goste iz Slovenj Gradca odpravila z 28:27.
Preberi več
28. 9. 2017

Zabaven intervju Ose Pike: Rok Golčar

Maskota RK Gorenje Velenje Osa Pika v vsaki številki revije 9ka pred mikrofon na zabaven intervju povabi enega izmed svojih rokometašev. V zadnji je bil njen gost Rok Golčar.
Preberi več
26. 9. 2017

OSICE: Izjemen uvod mladincev ob povratku med elito

Mladinska ekipa Gorenja Velenja je z odliko odpravila s prvim preizkusom med slovensko prvoligaško druščino, v katero se je vrnila po treh letih. Na prvi tekmi so izbranci Klemna Luzarja kar s 15 goli razlike odpravili Koprčane. Semafor se je zaustavil pri rezultatu 42:27.
Preberi več
25. 9. 2017

VIDEO: Brumen v najboljši postavi 2. kola VELUX EHF Lige prvakov

Rokometaši Gorenja Velenja so v izjemnem slogu začeli nastope v VELUX EHF Ligi prvakov. Minulo soboto so v Bukarešti proti Dinamu (27:26) zabeležili drugi uspeh. Eden glavnih krivcev zanj je bil izkušeni Matjaž Brumen, ki je bil z osmimi zadetki najboljši strelec tekme. Njegova predstava ni ostala spregledana, saj je bil izbran v najboljšo postavo 2. kola, ob tem pa se poteguje za najboljšega igralca kola. Vsi navijači lahko zanj glasujete na spodnji povezavi.
Preberi več
24. 9. 2017

VIDEO: Gorenje Velenje boljše od romunskih prvakov

Dve tekmi in dve zmagi. To je izkupiček rokometašev Gorenja Velenja na uvodu sezone v VELUX EHF Ligi prvakov. Minulo soboto so črno-rumeni na gostovanju v Bukarešti z izjemno požrtvovalno in srčno igro strli tamkajšnji Dinamo s 27:26. V video zapisu si lahko ogledate nekaj najboljših potez izbrancev Željka Babića.
Preberi več
24. 9. 2017

Osice: Starejši dečki v novo sezono zakorakali s polovičnim uspehom

Minulo soboto so s prvima tekmama v novo sezono zakorakale tudi mlajše selekcije Gorenja Velenja. Uvodna obračuna so proti vrstnikom iz Slovenj Gradca odigrali starejši dečki. Mlajši rokometaši iz selekcije B so zmagali z 28:19, starejši pa so morali priznati premoč s 24:34.
Preberi več
23. 9. 2017

S srčno igro do velike zmage v Bukarešti

Po dveh tekmah VELUX EHF Lige prvakov rokometaši Gorenja Velenja ne poznajo poraza. Domači zmagi proti Abanci Ademar Leonu so v soboto v Bukarešti dodali uspeh proti Dinamu, ki so ga po zaslugi boljšega drugega polčasa ugnali s 27:26.
Preberi več
22. 9. 2017

V soboto po drugo tekmo v VELUX EHF Ligi prvakov

Rokometaši Gorenja Velenja so v petek zgodaj zjutraj odpotovali v Bukarešto, kjer jih v soboto čaka drugi preizkus v VELUX EHF Ligi prvakov. Nasproti jim bo stal romunski prvak Dinamo. Tekma se bo začela ob 19. uri po slovenskem času, v Sloveniji pa jo bo v živo prenašal Šport TV 2.
Preberi več
21. 9. 2017

VIDEO: Ose v Našicah do remija

Iz gostovanja v Našicah so se rokometaši Gorenja Velenja vrnili s prvim neodločenim izidom v zgodovini nastopov v Ligi SEHA Gazprom. Rezultat se je zaustavil pri 24:24.
Preberi več
Osa pika