Show menu

Novice

25. 5. 2017

OSICE: Starejši dečki B po porazu v boje za 9. mesto

Starejši dečki B so zaključili z nastopi v polfinalni skupini. Po porazu proti Slovenj Gradcu 2011 so osvojili peto mesto, v juniju pa jih tako čaka borba za končno 9. mesto v državnem prvenstvu.
Preberi več
24. 5. 2017

VIDEO: Pot kadetov do bronaste medalje

Pretekli vikend je kadetska ekipa Gorenja Velenja poskrbela za lep uspeh. V domači Rdeči dvorani je osvojila bronasto medaljo in s tem dopolnila uspeh mlajših dečkov A, ki so se prav tako dokopali do tretjega mesta. Na odločilni tekmi so izbranci Ivana Simonovića ugnali vrstnike iz Izole, ki so morali priznati premoč z 28:24.
Preberi več
24. 5. 2017

V soboto se vidimo na Titovem trgu

Mestna občina Velenje ta konec tega tedna pripravlja že 7. mednarodni medgeneracijski festival, ki letos poteka pod sloganom »Modrosti narave za vse generacije«. Eden izmed soorganizatorjev festivala je tudi RK Gorenje Velenje.
Preberi več
23. 5. 2017

OSICE: Starejši dečki A sezono zaključili z visoko zmago

Starejši dečki A se od sezone državnega prvenstva poslavljajo z visoko zmago proti Mariboru Braniku (37:20). Z novim uspehom so tekmovanje v polfinalni skupini D zaključili brez oddane točke in osvojili končno 17. mesto. V sredo zadnja tekma sezone čaka še starejše dečke B.
Preberi več
22. 5. 2017

V Velenje prihaja nekdanji mladinski svetovni prvak

Po slovenskem reprezentantu Janu Grebencu je Gorenje Velenje dobilo novo igralsko okrepitev za prihodnjo sezono. Velenjsko moštvo je okrepil 31-letni Črnogorec Žarko Pejović, ki je z rokometnim klubom iz Šaleške doline sklenil enoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja še za dodatno sezono.
Preberi več
21. 5. 2017

FOTO+VIDEO: Kadeti do bronaste medalje!

Kadetska ekipa Gorenja Velenja se veseli tretjega mesta v tej sezoni državnega prvenstva. Po bolečem porazu v sobotnem polfinalu so izbranci Ivana Simonovića v drugem polčasu malega finala nadigrali tekmece iz Izole in slavili zmago z 28:24. Član moštva iz Šaleške doline Miljan Vujović je bil izbran za najboljšega vratarja turnirja.
Preberi več
20. 5. 2017

Mlajši dečki B zaključni turnir zaključili na 4. mestu

V soboto je na Igu pri Ljubljani potekal finalni turnir za mlajše dečke B. nanj so se uvrstili tudi nadobudneži Gorenja Velenja, ki so kljub veliki borbi trikrat morali priznati premoč tekmecem in na koncu zasedli 4. mesto.
Preberi več
20. 5. 2017

FOTO: Velenjski kadeti v nedeljo za bronasto medaljo

Kadetska selekcija Gorenja Velenja, ki ta vikend gosti zaključni turnir državnega prvenstva, se bo v nedeljo v Rdeči dvorani merila za končno tretje mesto. Po razburljivem polfinalu je morala novomeški Krki priznati premoč s 23:24.
Preberi več
19. 5. 2017

FOTO: Popoln polom os na gostovanju v Škofji Loki

Moštvo Gorenja Velenja je na gostovanju v Škofji Loki doživelo drug nepričakovan poraz na tekmah Lige NLB za prvaka. Domača zasedba Urbanscapea je bila boljša skozi celotno tekmo in na koncu zasluženo slavila zmago s 24:16.
Preberi več
19. 5. 2017

V soboto na Igu mlajši dečki B v boj za medalje

Po izvrstnem tretjem mestu mlajših dečkov A iz Gorenja Velenja, se bodo to soboto na Igu v boj za medalje podali tudi selekcijo mlajši igralci. Mlajši dečki B, ki jih prav tako vodi trener Saša Mijatović, se bodo merili z gostitelji iz Mokerc Iga, Krko in Svišem iz Ivančne Gorice.
Preberi več
Osa pika