Show menu

Novice

22. 8. 2018

Pred Velenjčani zadnje tri tekme pripravljalnega obdobja

Ekipo članskega moštva Gorenja zadnji vikend v avgustu čaka še zadnji resnejši preizkus pred uradnim začetkom nove sezone. Srbska Kanjiža že 8. leto zapored gosti mednarodni turnir, na katerem sodeluje šest evropskih ekip.
Preberi več
19. 8. 2018

Velenjski rokometaši osvojili turnir v Csurgu

Rokometaši iz Šaleške doline so v petek in soboto gostovali na mednarodnem turnirju na Madžarskem. Poleg velenjske ekipe so na turnirju nastopili še hrvaška RK Dubrava ter domača Eger SBS Esterházy ter Csurgói KK. Čvrsta obramba in premišljenost v napadu sta osam prinesli dve zmagi in s tem osvojitev prvega mesta turnirja.
Preberi več
19. 8. 2018

Z zmago proti Madžarski kadeti do končnega 9. mesta

Slovenska kadetska izbrana vrsta je v soboto v Koprivnici odigrala zadnjo tekmo EP na Hrvaškem. Že pred sobotnim obračunom si je Slovenska reprezentanca z zmago nad Norvežani zagotovila vozovnico na svetovno prvenstvo, z zmago na zadnji tekmi proti Madžarski (26:23) pa so Slovenci osvojili končno 9. mesto na aktualnem EP.
Preberi več
18. 8. 2018

Predzadnja tekma kadetov na EP

Na prvi tekmi zadnjega dela EP za kadete na Hrvaškem, je Slovenija premagala reprezentanco Norveške. Slovenski rokometaši so Norvežane premagali z 28:19.
Preberi več
17. 8. 2018

Konec tedna ose na turnir v madžarski Csurgó

Velenjski rokometaši nadaljujejo s tekmami pripravljalnega obdobja. Varovanci Zorana Jovičića ta konec tedna gostujejo na mednarodnem turnirju v madžarskem mestu Csurgó, kjer bodo odigrali 2 tekmi. Po gostovanju na turnirju v Nemčiji minuli konec tedna, dveh tekmah v Podčetrtku ter dveh domačih tekmah je pred njimi nova priložnost, da na igrišču odpravijo napake prejšnjih tekem ter se počasi približajo nivoju igre, h kateremu stremijo.
Preberi več
16. 8. 2018

Prva zmaga Slovenije v drugem delu tekmovanja

Kadetska izbrana vrsta Slovenije je v sredo odigrala še drugo tekmo nadaljevanja EP na Hrvaškem. Z 29:21 je premagala reprezentanco Rusije.
Preberi več
15. 8. 2018

Ose v domači dvorani premagale avstrijski SC Ferlach

Rokometaši Gorenja so v sredo odigrali drugo pripravljalno tekmo v velenjski Rdeči dvorani in zabeležili drugo domačo zmago (30:26). Nasprotnik je bil avstrijski SC Ferlach, za katerega igra trojica bivših velenjskih os (Rok Golčar, Anže Ratajec in Blaž Kleč), trener moštva pa je nekdanji trener črno-rumenih, Ivan Vajdl.
Preberi več
14. 8. 2018

Na prvi tekmi drugega dela EP Madžarska premočan nasprotnik

Slovenska kadetska reprezentanca je v torek odigrala prvo tekmo drugega dela evropskega prvenstva na Hrvaškem. Izbrana vrsta Slovenije je morala premoč priznati reprezentanci Madžarske (29:20).
Preberi več
12. 8. 2018

Kadeti po porazu brez napredovanja v drugi del

Slovenska kadetska reprezentanca je v nedeljo odigrala tretjo in hkrati zadnjo tekmo EP na Hrvaškem. V zadnji tekmi so premoč morali priznati reprezentanci Islandije, ki je bila od slovenskih rokometašev boljša z 28:24.
Preberi več
12. 8. 2018

Močne evropske ekipe pretrd oreh za mlado velenjsko ekipo

Rokometaši Gorenja Velenja so ta vikend gostovali na močnem turnirju v nemškem Ilsenburgu. Na turnirju je nastopilo 6 ekip, med njimi trije nemški predstavniki, TBV Lemgo Lippe, SC Magdeburg in MT Melsungen, danski TTH Holstebro ter švedski HK Malmö.
Preberi več
Osa pika