Show menu

Novice

9. 4. 2017

OSICE: Starejši dečki B v končnici klonili proti vrstnikom iz Celja

V soboto je selekcija starejših dečkov B Gorenja Velenja gostila tekmece iz Celja. Ti so se do zmage s 24:21 dokopali v zadnjih minutah tekme.
Preberi več
8. 4. 2017

FOTO+VIDEO: Gorenje Velenje ugnalo najboljšo ekipo prvega dela Lige NLB

Moštvo Gorenja Velenja je uspešno opravilo z zadnjim preizkusom Lige NLB za prvaka pred krajšim premorom zaradi finalnega turnirja v pokalnem tekmovanju. Tudi po gostovanju na Obali Velenjčani ostajajo neporaženi, domači Koper 2013 so odpravili s 26:20.
Preberi več
7. 4. 2017

FOTO+VIDEO: Babić v novi sezoni prevzema Gorenje Velenje, prihaja tudi Grebenc

Po temeljitem razmisleku in tehtanju vseh možnosti je vodstvo Rokometnega kluba Gorenje Velenje našlo novega trenerja, ki bo ekipo vodil najmanj v naslednjih dveh sezonah. Poleti bo dirigentsko palico prevzel hrvaški strokovnjak Željko Babić, dotlej pa na čelu ekipe ostaja Borut Plaskan.
Preberi več
7. 4. 2017

V soboto na gostovanje k najboljši ekipi prvega dela

Po uspehih na uvodnih treh tekmah Lige NLB za prvaka rokometaše Gorenja Velenja to soboto čaka nov preizkus. Odpravili se bodo na Obalo, kjer se bodo ob 18.30 zoperstavili domači zasedbi Kopra 2013.
Preberi več
6. 4. 2017

OSICE: Mlajši dečki A do uvrstitve na finalni turnir!

V četrtek sta ekipi mlajših dečkov poskrbeli za uspešen uvod v nov sklop tekem mlajših selekcij Gorenja Velenja. Na igrišču Šolskega centra Velenje sta zanesljivo odpravili tekmece iz Ormoža in Velike Nedelje. V soboto starejše dečke čaka derbi s Celjani, z istim klubom pa se bodo v torek pomerili še kadeti.
Preberi več
4. 4. 2017

Člani RK Gorenje Velenje športna ekipa leta 2016 v MO Velenje!

V torek se je v velenjskem kulturnem domu odvila tradicionalna prireditev Športnik leta, na kateri so bili razglašeni najboljši športniki, športnice in športni kolektivi v Mestni občini Velenje v letu 2016. Med slednjimi je bila v družbi Ženskega nogometnega kluba Rudar Škale in Strelskega društva Mrož nominirana tudi članska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Črno-rumeni so bili na koncu proglašeni najboljšo ekipo minulega leta.
Preberi več
3. 4. 2017

OSICE: Mladinci kot prvi do zmage v Izoli

Za popoln vikend mlajših selekcij Gorenja Velenja so v nedeljo poskrbeli mladinci, ki še naprej ostajajo neporaženi. Na gostovanju v Izoli so dosegli že 16. zaporedno zmago (25:19).
Preberi več
2. 4. 2017

OSICE: Kadeti po preobratu zanesljivo ostajajo na vrhu lestvice

Mlajše selekcije Gorenja Velenja so znova poskrbele za popolno soboto. Tokrat so se tri ekipe podale na gostovanje, vse pa se domov v Velenje vrnile s polnim plenom. Še največ dela so v Trebnjem imeli kadeti, ki so si v drugem polčasu uspeli izboriti preobrat in ugnati domačo zasedbo Trima.
Preberi več
1. 4. 2017

FOTO: Po hudem boju je zmaga ostala v Rdeči dvorani

Moštvo Gorenja Velenja po treh tekmah Lige NLB za prvaka ostaja neporaženo. V soboto je v domači Rdeči dvorani gostilo zasedbo Urbanescapea Loke in jo na koncu ugnalo s 27:23.
Preberi več
1. 4. 2017

OSICE: Mlajši dečki B iz Gorišnice s pomembno zmago

Mlajši dečki B so se v petek iz Gorišnice vrnili s pomembno zmago, po kateri ostajajo konkurenčni v polfinalni skupini B. Različne selekcije Gorenja Velenja s tekmami nadaljujejo v soboto, nedeljo in ponedeljek.
Preberi več
Osa pika