Show menu

Novice

30. 3. 2018

V Ribnici tretji zaporedni poraz v državnem prvenstvu

Moštvo Gorenja Velenja je v državnem prvenstvu tretjič zapored ostalo praznih rok. Po Kopru in Krki je bil na gostovanju v Ribnici domači Riko boljši z 29:24.
Preberi več
30. 3. 2018

Ml. dečki B in kadeti v Rovinju za tretje mesto

V Rovinju bo v soboto potekal zadnji dan mednarodnega turnirja. Selekciji kadetov in mlajših dečkov B čakata tekmi za tretje mesto (ob 12.20 in 15.15), medtem ko bodo starejši dečki B po spletu nesrečnih okoliščin (slabša razlika med danimi in prejetimi zadetki) igrali tekmo za končno peto mesto.
Preberi več
29. 3. 2018

V Velenje prihaja reprezentančni debitant in 2. strelec Lige NLB

Rokometni klub Gorenje Velenje je v svoje vrste pred naslednjo sezono zvabil pomembno okrepitev. Zunanjo linijo bo dopolnil 21-letni novopečeni slovenski reprezentant Aleks Kavčič (187 cm, 1996), ki je bil v tej sezoni drugi strelec rednega dela državnega prvenstva. Obetavni Gorenjec je s klubom iz Šaleške doline sklenil štiriletno sodelovanje.
Preberi več
29. 3. 2018

Drugi dan turnirja v Rovinju osice zelo uspešne

V Rovinju poteka mednarodni turnir Croatia Trophy 2018. Drugi dan turnirja je tri selekcije Gorenja Velenja čakalo šest tekem. Velenjski upi so vknjižili štiri zmage, remi in poraz. V petek so na sporedu še zadnje tekme prvega dela ter začetek končnice.
Preberi več
29. 3. 2018

Motiv "Supermana Žarka" je najbolj atraktivna fotografija sezone

Pred finalnim turnirjem Lige SEHA Gazprom so se pri tekmovanju še enkrat spomnili na redni del sezone, v katerem je svoj pečat pustilo tudi Gorenje Velenje. Da temu ni bilo le na igrišču priča tudi posebno priznanje, ki je v četrtek pripadlo našemu fotografu Juriju Kodrunu.
Preberi več
29. 3. 2018

V petek proti najboljši ekipi prvega dela Lige NLB

Rokometaši Gorenja Velenja so na uvodnih preizkusih Lige NLB za prvaka doživeli nepričakovana poraza, saj so bili od njih boljši tako Koprčani kot Novomeščani. Ta petek jih čaka nov preizkus. Odpravili se bodo na gostovanje v Ribnico, kjer se bodo ob 19. uri zoperstavili tamkajšnjemu Riku.
Preberi več
28. 3. 2018

Dve velenjski zmagi in poraz za začetek turnirja "Croatia Trophy 2018"

V sredo je se v Rovinju začel mednarodni turnir Croatia Trophy 2018. Uvodni dan so velenjski rokometaši zbrali dve zmagi in poraz. Kadeti so s 15:13 odpravili Eles Academy, starejši dečki B so bili boljši od domačega kluba (21:17), mlajši dečki B pa so s 16:25 morali priznati premoč PPD Zagrebu.
Preberi več
28. 3. 2018

OSICE: Tri mlade ekipe Gorenja Velenja na mednarodni turnir v Rovinj

V hrvaškem Rovinju z okolico bodo od srede, pa vse do konca tedna potekali mednarodni turnirji v rokometu in nogometu, na katerih se bodo v različnih starostnih kategorijah merili tako fantje kot dekleta. RK Gorenje Velenje bo v Istri gostoval s tremi ekipami različnih starostnih kategorij.
Preberi več
27. 3. 2018

OSICE: Mladinci v Ljubljani do visoke zmage

Mladinci Gorenja Velenja so v slovenski prvoligaški druščini vknjižili 15. zmago. V prestolnici so bili s 35:18 boljši od LL Grosista Slovana.
Preberi več
26. 3. 2018

Levc se poleti vrača v Velenje

V prihodnji sezoni bo barve članskega moštva Gorenja Velenja znova branil Vid Levc (197 cm, 1994). Levi zunanji rokometaš, ki se trenutno v dresu mariborskega Branika vrača na igrišče po težki poškodbi kolena, bo črno-rumeni dres nosil vsaj do poletja 2020.
Preberi več
Osa pika