Show menu

Novice

22. 11. 2018

OSICE: Mladinci doma do zmage nad Mariborom

Selekcija mladincev je v sredo v domači Rdeči dvorana odigrala šesto tekmo državnega prvenstva. Velenjski rokometaši so bili z 33:28 boljši od Mariborčanov.
Preberi več
18. 11. 2018

Velenjčani v Španiji do zmage pred povratno tekmo

Velenjski rokometaši so v nedeljo odigrali prvo tekmo zadnjega kvalifikacijskega kroga evropskega Pokala EHF. V španskem Granollersu so slavili z 25:24 in si pred povratno tekmo v Velenju priigrali zadetek prednosti.
Preberi več
16. 11. 2018

To nedeljo v Pokalu EHF proti Špancem

Velenjčani se ta konec tedna odpravljajo v Španijo, kjer bodo odigrali prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij Pokala EHF. V nedeljo ob 19.00 se bodo pomerili s španskim Granollersom.
Preberi več
14. 11. 2018

Velenjski rokometaši do prepričljive zmage v Dolu pri Hrastniku

Rokometaši Gorenja Velenja so v sredo gostovali pri ekipi Dol TKI Hrastnik. Kljub dobremu odporu domače ekipe v prvem delu srečanja, so gostje na koncu suvereno zmagali s 33:25.
Preberi več
14. 11. 2018

Postava meseca oktobra

Vsak mesec bodo trenerji vseh selekcij Rokometnega kluba Gorenje Velenje izbrali posameznike, ki so s svojo predstavo izstopali v preteklem mesecu.
Preberi več
13. 11. 2018

OSICE: Mlajši dečki A in B doma slavili proti sovrstnikom iz Slovenj Gradca

Selekciji mlajših dečkov A in B sta ta torek odigrali svoji drugi tekmi državnega prvenstva. Obe ekipi sta prepričljivo premagali Slovenjgradčane.
Preberi več
13. 11. 2018

Pred odhodom v Španijo še tekma domačega prvenstva

Velenjčani se po sobotni tekmi v domači dvorani odpravljajo na novo gostovanje. Pred odhodom v Španijo, kjer bodo v nedeljo odigrali prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij Pokala EHF, jih V Dolu pri Hrastniku čaka tekma 10. kroga Lige NLB proti domači ekipi Dol TKI Hrastnik
Preberi več
12. 11. 2018

OSICE: Prvi tekmi za mlajšimi dečki C, na delu tudi kadeti in mladinci

Minuli vikend je prvič na tekmovalni parket stopila najmlajša selekcija, selekcija mlajših dečkov C. Ti so odigrali dve tekmi na turnirju, ki je potekal v Rdeči dvorani. Kadeti so na gostovanju v Slovenju Gradcu morali priznati premoč domačinom, mladinci pa so doma premagali ekipo Kopra.
Preberi več
10. 11. 2018

Delitev točk v Rdeči dvorani

Velenjčani so v soboto odigrali tekmo 9. kroga Lige NLB. Po napeti končnici sta si ekipi v Rdeči dvorani razdelili točke, bilo je 31:31.
Preberi več
9. 11. 2018

Rokometaši Gorenja Velenja v soboto proti Trimu

Pred velenjskimi rokometaši je po mesecu dni nov obračun v domači Rdeči dvorani. V goste prihaja ekipa Trima iz Trebnjega.
Preberi več
Osa pika