Show menu

Novice

4. 8. 2017

Gorenje Velenje pred začetkom sezone vendarle tudi v Rdeči dvorani

Moštvo Gorenja Velenja se s polno vnemo pripravlja na novo sezono, v kateri bo imelo visoke cilje. Prvotni načrt priprav za izbrance Željka Babića ni vseboval nobene pripravljalne tekme v domači Rdeči dvorani, na predlog koprskega prvoligaša pa bo ta v Velenju gostoval v sredo, 16. avgusta, ob 19. uri.
Preberi več
3. 8. 2017

VIDEO: Ose raziskovale lepote Kranjske Gore

Po težkih in napornih treningih je trener Željko Babić članski ekipi Gorenja Velenja, ki se te dni pripravlja v Kranjski Gori, namenil prosto sredo. Fantje niso sedeli križem rok temveč dan izkoristili za medsebojno druženje. Skupaj so odkrivali lepote gorenjskega mesteca, se osvežili v jezeru Jasni in se odpravili na sankanje.
Preberi več
2. 8. 2017

V prodaji sezonske vstopnice za domače tekme Gorenja Velenja!

Nova sezona se nezadržno bliža. Prva tekma moštvo Gorenja Velenja čaka že konec avgusta, ko se bo v domači Rdeči dvorani pomerilo s Celjem Pivovarno Laško. Z današnjim dnem so v prodajo prišle sezonske vstopnice, ki si jo ljubitelji rokometa lahko zagotovite že od 60 € dalje.
Preberi več
2. 8. 2017

VIDEO: Na treningih vratarjev smeha ne manjka

Rokometna zasedba z Velenja se v Kranjski Gori z veliko vnemo pripravlja na novo sezono. Posebne treninge opravljajo tudi vratarji, ki pri njih uporabljajo poseben pripomoček - prilagojena plavalna očala, ki zmanjšujejo vidno polje in krepijo reflekse. Včasih kakšen strel preseneti fante, kar pri njih izzove salve smeha.
Preberi več
30. 7. 2017

FOTO: Ose za teden dni odpotovale v Kranjsko Goro

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo prispeli v Kranjsko Goro, kjer so začeli s tretjim sklopom priprav na novo sezono. Izbranci trenerja Željka Babića bodo na Gorenjskem ostali do sobote.
Preberi več
29. 7. 2017

VIDEO: Markotić je v Velenje prišel z jasnim ciljem

Eno izmed najpomembnejših orožij Željka Babića v novi sezoni bo zagotovo robustni hrvaški levoroki rokometaš Robert Markotić, ki je v Šaleško dolino prispel iz Izraela. Ob selitvi v dres črno-rumenih si je zadal jasen cilj, želi postati slovenski prvak!
Preberi več
29. 7. 2017

Slovenski mlajši kadeti se domov vračajo s srebrnimi medaljami

Slovenska vrsta mlajših kadetov (fantje, rojeni leta 2000 in mlajši) se iz evropskega olimpijskega festivala mladih vrača s srebrnimi medaljami. Po hudi borbi je morala priznati premoč Nemčiji, ki je bila boljša z 29:26.
Preberi več
28. 7. 2017

VIDEO: Mladi slovenski upi v veliki finale EYOF-a na Madžarskem!

Po suvereni zmagi nad Hrvaško (33:24) se je slovenska reprezentanca mlajših kadetov uvrstila v veliki finale Evropskega olimpijskega festivala mladih, ki te dni poteka v madžarskem Györu. Na sobotni bori za zlato medaljo se bodo izbranci Sandija Markla, ki mu asistira velenjski trener Tomaž Juršič, ob 16.30 pomerili z Nemčijo.
Preberi več
27. 7. 2017

VIDEO: Navdušeni motorist že vadi klubsko himno

Ekipa Gorenja Velenja bo v novo sezono stopila v nekoliko spremenjeni zasedbi. Ekipo so okrepili štirje rokometaši. Eden izmed njih je tudi črnogorski reprezentant Žarko Pejović, ki se je v Šaleško dolino preselil iz Francije, kjer marljivo trenira pod vodstvom Željka Babića.
Preberi več
27. 7. 2017

Mlajši kadeti brez poraza v polfinale Evropskega olimpijskega festivala!

Reprezentanca mlajših kadetov, ki jo vodi Sandi Markl, na klopi pa mu asistira velenjski trener Tomaž Juršič, je z odliko opravila nastope v skupinskem delu Evropskega olimpijskega festivala. Slovenija je na dvoboju do tedaj neporaženih ekip ugnala še Francijo (25:22) in se tako s tremi zmagami uvrstila v petkov polfinale.
Preberi več
Osa pika